AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
Neden anormal olsun evlenmek şart mı diyor ya tabi siz evlenmeden verdiğiniz için millete belki dinine bağlıdır kadın. Sen teyzeye üzüleceğine kendine üzül pembeli yazık sana.
Olabilir olmayinca olmuyor kafasina gore biri denk gelmemiştir yıllar geçmiş gitmiş
@KürkMantoluHayri uncas nickli sahisin yorumlarini şikayet ettigim halde kalkmamis bunda bir yanlislik var
Uzulecek ne varki belki oyle bir ihtiyac hissetmedi veya korktu ya da dini inanclari agir basti. Cok bisey kaybetmis olmuyor insan yasamadi diye
Kendisi memnunsa bu durumdan.. belki bir travma yasamistir, iliski olmasada taciz edilmistir ve bu yüzden uzak durmustur.. 🤔
Üzüldün mü? Cinsel ilişkiye girmek zorunlu bisey değildir bende hiç girmedim girmemde iğrenç bisey çünkü
(MUSLUMAN DEĞILIM VE GAY'IM)
. Kız arkadaşım söylediğinde inanmamıştım teyzesinin kızı için. Sahilde yürürken sarıp göğsüme yasladım heyecandan ölecekti. Sonra inanmıştım
Sonra neden Türkiye cinselliğin Afrikası versenize boşa duracağına neyi kimi bekledin yanibu saatten sonrada o beyaz atlı prenses gelmez artık..
Normal birşey. Değerlerine bağlı bir kadın demek ki takdir edilesi bir insan ve sevindirici bir iradesi var.
teyzenizle aranız nasıldır bilemem ama iki arkadaş gibi dertleşebilirsiniz belki de. tabi ki geçmişine ve tercihlerine de saygı duymak gerekir.
E ben de bakirim 23 yıldır, bu gidişle de evlilik de baya zorda. Sevgili bile yapmadım. Olsa da olur olmasa da benim için. Teyzen en iyisini yapmış.
Üzünülecek bir durum yok ortada. İlla cinsel ilişki yaşanacak diye bir şey yok. Bu kendi tercihidir hem. Bir şey söylemene gerek yok yani.
mutlaka bir travması vardır geçmişte.. bir kırılma noktası olmuştur.. üzücü tabiki.. kendini zevkinden keyfinden mahrum bırakması
Artık onun için cok geç. Yobaz toplumun kurbanı olmus. Zaten huysuz gecimsiz birisi olmustur istemsiz olarak
İmanı olan kadın için doğal
İmanı bilanik/olmayan birisi için garip...
Dağılın
Kadın evlilik dışı ilişki yaşamamış kendini korumuş sonra da ergen kızın biri çıkıp ona acımış. Mükemmel bir dönemdeyiz 🙃
Teyzenin durumuna yakın bi durumla bende karşılaştım 33 34 yaşındaki kız arkadaşım mast dahi yapmamış hiç nasıl yapıcam falan diyodu yani kendi bedenini tanımıyordu bu üzücü
Nesi üzücü? Yapmasın kime ne oluyo
Mastürbasyon yapmamaktan söz ediyorum yaş diyorum 33 34 diyorum siz çok özel olacak ama hiç Mastürbasyon yapmıyor musunuz
Sakın bana ama ben erkeğim deme kadınlarda insan
Olabilir bezen oluyor
Kadın evlenmemiş ve evlilik öncesi ilişkiye karşı. Üzüldüm falan abartmışsın
29 yaşındayım ve ben de hiç ilişki yaşamadım ve bu kadınla evlenmek isterdim
isteyen dalgasını geçsin isterse beğenmeme butonuna abansın ancak gerçekten öyle düşünüyorum.
Bu onun tercihi olabilir. Bana çok anormal gelmiyor.
Eğer evlenmezsem bende böyle olmak istiyorum ayrıca evlenmek gerekli. Yaşadın da mı üzüldün? Gençlik boyunca veya hayat boyunca illa cinsel ilişki yaşanmak zorunda değil.
Ne oldu illa evlenmek gerek deyince hoşuna gitmedi mi eksi atana arkadaş?
Sence acınacak haldemi o mu söyledi cinsellik yaşamadığı için mutsuz olduğunu belki aseksüeldir
Sen önce kendine üzül bellide bakire olan teyzen değilde sensin
Kendiside bakire
Yazık. Bari teyzeni milli et de sevap işle. Kadın ölüdüğünde gözleri kapanmaz sonra. Gerçekten yazık.
sen olsan napardın
Mecbur mu o işi yapmaya 🤬
Bende üzüldüm ama kullanılmak hele onun hissi Allah kimseye vermesin
Normal olabilir biraz bünye ve irade ile alakalı olabilir ve bazılarının psikolojik
Belki cinsellikten uzak kalmadı
Sadece bakireliğini bozdurmadı öyle de düşünebilirsin
Niye üzülüyorsun ki? Gayette olabilir bir durum bu. Herkes cinsellikle yanıp tutuşmuyor.
Belki aseksüel nerden biliyorsun? Belki de evlilik öncesi cinselliğe karşı.
Yazık bee :/ neden yapmamis peki kendi mi istememis
O zevki hiç yaşamamış olmak ilginç ve büyük eksiklik.
Hiç istememiş mi?
Neden şaşırdın ki? Ben de evlenmiş de bakire sandım. Sonuçta evlilik gibi cinsellik de bir tercih.
Evlenir belki yakın zamanda istediği gibi biri çıkmamıştır karşısina olabilir
Teyzen cinsel ilişkiye girmedim dememiş ki bakireyim demis kim bilir kaç çocuk öldü bedeninde
Müslüman olabilir belki. Zina diyerek yapmamıştır. Kaldı ki belki ona göre kayıp değil.. Sen seviyorsun diye o da sevecek değil. Dayandığına göre var bir şeyler...
Fiziği nasıl teyzenin? Bazıları o yaşta salmış oluyor bazısı taş gibi oluyor
Bu onun tercihi cinselliği yaşayıp tadını almış olsa hep yapardı tatmadığı için ihtiyaç duymayıp öyle devam etmiş
Söylenecek bir şey yok. Kendi kararıdır bu. İstese yapabilirdi çünkü.
Her insan farklıdır ve o şikayetçi değilse kime ne? Ayrıca sanırım üzülmek haddine değil
Demek. istek duymuyan kadinlardan bazi kadinlar cinsellige sogukdur
Kendini bu büyük zevkden mahrum bırakmak olacak şey değil yazık olmuş
Sana ne teyzenin kukusundan. Kendi tercihi kendi kararı.
Bence normal değil ama gidip sevişte diyemiyor İnsan sıkıntı durum
kendi bir tarafınızla ilgilenin. buda üzülecek bir şey yok. teyzenin taksaydı bunu kafasına yapardı size gayri meşru bir kuzen
ee bunu isyan ederek mi söyledi yoksa normal mi ne istiyor yani :D
Oda bir şey mi vicdani retçilik saflık adına ne dersen de bende bu yaşıma geldim hala sevgilim elimi tutsa benim için zirve odur diyorum.
Saygı duyup hiçbirşey söylememelisin evlenmek isteyeceği biri çıkmamış karşısına demek ki henüz
dahagüzeli senın teyzen yıne ıyı benım teyzem 55 yıldır bakıre her aksam p*rno ızlıor :D
Belki gunahtan kacindi. Bakire olmasindan ziyade evlenmemis olmasi uzucu. Umarim gecte olsa bulur gonlune gore birini
Teyzesi zina yapmamış diye üzülüyor. Kadınlar ne hale geldi yazık.. evliliğe de gerek yokmuş.. ooohh ne güzel toplumu böyle böyle katlettiniz.
Sence gerek olmayabilir ama gerek var birini sonradan anlatacağı zevk aracı olmamak için gerek var teyzen doğru ve temiz olanını yapmış
42 yasinsa bakire olunca ztn madalya falan veriolar bana ne aglasin teyzen napam
Kendisi razıysa sen niye üzülüp endişeleniyorsunki. Herkesin özeli kendine
birşey demen gerekmiyor ki olabilir yani. herkes yaşamak zorunda değil ki.
Ne mutlu ona. Günaha gireceğine iffetini korumuş. Zaten yapsaydı ne değişecekti. Zaten zevki gidiyo. Bari namusu gitmesin
Teyzen le tanışmak isterdim, onu açarım kız ben, utangaçlıktan eser kalmaz
Rekora gidiyor galiba hic sevgilisi olmamis o zaman :))
OLabir tabiki teyzenin bileceği iş. Hayat onun karışamayız
jigolo veya kösedeki saatciyi dogum günü hediyesi olarak sunabilirsin
Kendi vücudu kendi tercihi bana saygı duymak düşer.
Neden üzüldün buna anlamadım belki kendi istemedi bunun neresi suç ya da eksiklik?