O kadar şaşırdım ki anlatamam. Tamam hiç evlenmedi ama yani bunun için illa evliliğe gerek yok ki? Bütün gençliği boyunca hiç cinsel ilişki yaşamamış. Bilmiyorum bu beni biraz üzdü ve endişelendirdi millet tavşan gibi üreyip duruyor. Siz ne diyorsunuz doğal mı? 42 sene cinsellikten uzak kalmak normal insan işi mi?
Teyzem 42 yaşında ve bakire olduğunu söyledi, çok üzüldüm ona ne söylemeliyim?
Çok güzel bir başlık. İşte Seninle, Teyzen arasındaki fark bu.
Keşke sende Teyzenin ne hisler içinde olduğunu bilseydin. Hayat, yaşam sadece cinsellikten mi ibaret. Belli ki onun gözünde Aşk'a, Sevgiye Sadık kalacak Masum insanlar kalmamış belki de. Bu hayatta sadece zevk uğruna cinsellik yaşayanlar kendilerini şanslı mı sanıyorlar. Bugün zevk alırsın, yarın bir gün kahrolursun. Çünkü yarın önüne hayatının fırsatı çıktığında yaşadığın bu zevkler sana mani olacak. Bir bir boğazına dizilecek. O zaman kahrolacaksın. O zaman KEŞKE diyeceksin. Ama o vakit illaki kapına dayanacak. Bir sene dahi bu pişmanlığı yaşasan, sana bir ömür boyu gibi gelecek.
Aşka, Sevgiye olan masumiyet nerede kaldı. Bunlar insanın mukaddesatı değil mi? İnsan tertemiz yaşayamaz mı? Bu duygular bir tadımlık pasta gibi herkese dağıtılacak türden bir şey mi?
AŞK KIYMETLİ NESNEDİR. HERKESE EMANET EDİLMEZ. Emaneti alan hîyanet edemez. Belki de Teyzenin Sadakati bundandır. Burada seni yargılamak gibi bir niyetim yok ama Duyguları ve Sahip olunanları bir CESET parçası gibi görmeyin.
Cinsellik insanın en ilkel ve hayvani duygularından biri tamamen haz alma odaklı. Aşk ise farklı bir duygu. Evet kimisi cinselliği aşık olduğu sevdiği insanla yaşamayı tercih ediyor ama bunu tercih etmeyenler de var ve yaptığınız yorum bu tercihi yapmayan insanları hor görmekten yargılamaktan ibaret. İşte bu tarz gereksiz anlam yüklemeler yüzünden cinselliklerini rahatça yaşayamayan kadınlar var. Sizin düşüncenize göre bir kadın istediği kişiyle birlikte olamaz, o zaman masumiyeti kaybolur, kötü ithamlarla suçlanır, "namus" denen şey yüzünden çevresindekiler tarafından yargılanmaktan korkar. Bu yüzden de cinsellikten uzak durur, veya bunu yaşasa bile suçlu hisseder. İnsanları rahat bıraksak, her hareketlerini eleştirmesek, cinsellik gibi kişiye özel bir konu üzerinden bile yaftalar yapıştırmasak toplumca ne kadar rahatlayacağız oysa! Soruyu soranın teyzesinin bu yaşa kadar bakire kalma nedenini elbette tam olarak bilemeyiz. Ama sizin yaptığınız bu yorum oldukça hadsizce bunu da belirtmek isterim. Siz kendi cinsel hayatınızı istediğiniz gibi yaşarsınız, isterseniz kendinizi eşinize saklayın isterseniz birden fazla kişiyle beraber olun bu kimseyi ilgilendirmez. Başkalarının cinsel hayatı da sizi ilgilendirmez. Bu düşüncelerinizi belirterek diğer insanların hayatlarını yargılamış oluyorsunuz ve bu büyük bir sorun. Evet eminim bu yazdıklarınızın beğenileceğini düşündünüz ve öyle de olmuş zaten ama aslında ne kadar yanlış bir tutumunuz olduğunu fark etmenizi isterim. Umarım ne dediğimi birazcık da olsa anlatabilmişimdir.
@delacour eğer yaradanın verdiği iradeyi reddedip doğada bir hayvan olduğunu kabul ediyorsan söylediğini kabul eder ve saygı duyarım, fakat ben insanım ve yaradanın verdiği irade beni diğer canlılardan ayırıyor bu yüzden insanım diyorsan şu yazdıklarını yargılamam bile sadece gülerim 😂
Her şey tamam da neden "yarın önüne hayatının fırsatı çıktığında yaşadığın bu zevkler sana mani olacak. Bir bir boğazına dizilecek. O zaman kahrolacaksın. O zaman KEŞKE diyeceksin. Ama o vakit illaki kapına dayanacak. Bir sene dahi bu pişmanlığı yaşasan, sana bir ömür boyu gibi gelecek." durumu olsun ki? O saçma olmus bence
@delacour Sonra erkekler arasında dönen bir diyalog var "milli oldun mu?" Bir erkek hayır derse aşağılarlar alay ederler dalga geçerler erkekliğini sorgularlar fakat bir kadın cinsellik yaşadığında ise kabul etmezler sindirmezler. Cahiller işte Türkiye'de cinsel açlık nedenlerinden biri daha.
@takiru Bro yaradan neden senin çiftleşme ritüeline müdahale etsin. Hem İslam inancında 4 kadın ve sayısı belirtilmemiş cariye olayı hala var ve Kuran'da güncel. Bilmiyorsun belki ama cariye: seks kölesi demek. Hem cihad da geçer ve ganimetlerin içinde kadın ve çocukta var. Yani inanç seks yapma demiyor kadına evliliğe bile bağlı kalmadan kadınların seks kölesi olabileceğini açıkça belirtiyor.
Not: insan ile hayvan kıyasi yapmak istemiyor sunuz? Anladım fakat insan aşağılık bir varlık hayvan masum bir canlı. Hem hayvan hem insan hatta bitkiler soyunu devam ettirme kaygısı taşırlar bu genlerinde kodlanmıştır. Bunun sonucunda çiftleşip üreyip kendilerini gelecege kopyalarlar. Dünya gezegeninde düşünce üreten canlı insan olduğu için kendi türünü daha sağlama alıp diğer türleri tehlikeye sokmuştur.
Yemek yemek su içmek sicmak uyumak vs gibi bir ihtiyaçtır seks. Doğaldır inançlar toplum örf adetler bunu baltalamistir
Aşk sevgiye saygım sonsuz Ve sadece cinselliği yaşamadı diye üzülmekte saçma Diğer şeyleri sanki sonuna kadar yaşıdida bir seks kaldı Hayatı tumuyle kaçırmaya üzülürüm ben. insan aşkı bekler Ama olmuyor bazen. devam etmesi gerekirdi en çok istediğine değil olana bakmakiydi teyzen
Aslında üzülecek bir durum yok ortada. Çünkü, hiç cinsel ilişkiye girmeden yaşamak onun seçimi. Tamam, belki toplum baskısı vs. şeyler de etkilidir bunda ama sonuç olarak kendi seçimi. Belki de aşık olmadan böyle bir şey yaşamak istememiş olabilir. Yine sen bilirsin ama bana sorarsan fazla üstemele bu konuyu. Çünkü epey bir hassasiyet gerektiriyor.
Çok normal, o yaşa gelip kadın yüzü görmemiş erkeklerde var. Cinsellik bir arzudur, ama karşılamak bir ayrıcalıktır. Sen cinsel açıdan çekici bir insan değilsen, sana kimsenin gelmemesi ve tecrübe kazanamaman normal garipsenecek birşey değil.
Sen cinsel ilişki yaşadın diye başin göğe mi erdi teyzen yaşamamış onun başı göğe mi erdi hayır kişinin kendi tercihi bence en güzeli evlenice yaşamak demişsin ya illa evlilik şart mı yaşamak için dinen şart öteki türlüsü zina oluyor ama şimdi sen bana yobaz kezban geri kafalı dersin 😂 ama doğrusu budur zina yaşayan biri kalkıpta elhamdülillah Müslümanım demesin sadece zina değil tabiki bütün haram şeylere el uzatanlara lafım
Yanj demem şu ki sen ya da bir başkası hickimse teyzene karışmaz bana göre de teyzen doğru yolda helal olsun vallahi 42 yaşına kadar bakire kalmak elinden öpülesi kadın teyzen dilerim teyzen helalinden iyi temiz bir eş bulur çünkü bunu hak ediyor
zina müslümanlığa engel mi niye elhamdülillah müslümanım diyemiyormuş? müslümanlık Allaha ve gönderdiklerine inanmaktır onun emirlerini uygulamak ise saygıdır eğer saygısızlık yaparsan yanarsın ama sonra yine cennetine alır seni
@sananenapcan12 Allah'ın emirlerini yasaklarını zina dediklerini yapan bir insan tövbe etmediği sürece Müslümanım demesin kusura bakmasın Açık ve net bir şekilde haram diyor zaten cezasını söylüyor sadece Müslümanım demekle olmuyor kalben diyeceksiniz bunu dinin söylediklerini yerine getireceğiz ki elhamdülillah müslümanız diyebilelim
Neden herkes cinsellik yaşamak zorunda mı bence en güzelini yapmış. Mesela şu anda talibi çıksa bugüne kadar evlenmek istememesi bakireligini korumasının açıklamasını yapabilir evlilikte güven çok önemli ama evlenmeden ilişkiler yaşasa ve bu dönemlerde evlilik yapacak olsa alacağı insan demez mi sen o zaman zamanında yedin bir b*k evde kaldın diye. Kadınlar kendilerini insanların dillerine düşürecek hareketler yaptığında milletin dili maalesef kemik değil ki kırılsın her iftirayı her dedi kodu ortaya atar bence teyzeniz çok mantıklı davranmış taktir ettim. Evlenmesi de istek duymamasından karşısına gönlüne göre birisi çıkmamış olmasından veya beyin yapısı yaş geçtikçe seçici davrandığı için insanları ister istemez mantığına uygun olmadığı için secmesinden kaynaklı evlenmemistir. Herkes evlenmek zorunda değil maalesef
Teyzenin ya psikolojisi bozuk ya da hormonel yapsısı bozuk...
Seks olmadan hayat mı olur, evlenmek şart değil bunun için.
Üzgünüm teyzen normal değil.
Burada aşk sevgi masumiyet diyen, seksi kötü bir şey zanneden malları ciddiye alma. Seks insan doğasının en güçlü isteğidir, aşk sevgi falan sonra gelir.
Ve seks yapmak masum olmamak anlamına falan gelmez.
Bir grup iktidarsız ve vajinismus seks yapamadıkları için işte önemli olan aşk falan diye saçmalamışlar.
Seks hayatı gayet aktif olup aynı zamanda sokak hayvanlarına ya da kimsesiz çocuklara hayatını adayan insanlar masum değil mi yani?
Evlenene kadar bakire kalıp her türlü fitne fücuru yapıp, yaralı parmağa işemeyen kezbanlar masum mu?
Seks güzeldir, gereklidir hatta dünyanın en güzel şeyidir, gerisini boş ver :)
Demişsin ya teyzenin psikoloji bozuk ya da hormonel yapısı ona bakarsan evlenmeden önce yaşanan cinsel ilişki ve ona benzer her şey zina sayılıyor buna ne diyeceksin peki? Abii bi kadın herkesle yatıp kalksa özgür ve çok normal ama cinsellik yaşamadığı için psikolojisi bozuk diyosunuz. Lütfen herkese eşit davranın
@bilmiyomyaağ Cinsel istek keyfe bağlı bir şey değil, sağlıklı bir insan belli bir yaştan sonra yapmadan duramaz, en temel iç güdü. Eğer istemiyorsa ya hormonel ya da psikolojik bir sorun var demektir. Kadın için de erkek içinde.
İsteyip çevre baskısı yüzünden falan korkup yapamıyorsa, o ayrı bir konu. O durumda sorunlu olan kişi değil çevredir.
@bilmiyomyaağ evet psikoloji etkilenebilir ama en azından namuslu. Dediğin gibi zina yapanlardan bazılarının da psiko bozuluyo gunahin ağırlığından dolayi
Aslında bakireler o kadar azgın olmaz Bence teyzene üzülecek bir durum yok Çünkü tatmamış olan onu arzulamaz Tahminim masturbasyon hastası da değildir Eğer bir kez tatsaydı ve bir daha tatmasaydı 42 ye kadar o zaman üzülürdüm Ayrıca kendi seçimi Herkesin libidosu yüksek olacak diye bir şey yok Herkes künefeyi sevecek diye de bir şey yok değil mi? Yalnızlığı tercih edenler var bu kısacık yaşamda Umarım bundan sonra aşkların en güzelini en tutku dolusunu yaşar İliklerine kadar o aşk enerjisini hisseder Sevdiği ve sevildiği bir ilişkide
yani kimisinin hayatı oyledir. karsı cinsle alakalı beceriksizdir dimiyim de. olmamıstır işte. kader kısmet bazen böyle dir bu iş. yoksa emin ol ki istermiki ister. benimde 32 yasında arkadasım var bakirim dedi gecenlerde. artık kız erkek birbirinden uzak. gözün acık cakal olman gerek böyle capkınlıklar yapacaksan. ee kiminde bu yok. ama tabi üzücü. bir erkeğin zevkini yaşamasını isterdim. o bir eksiklik. demekki hiç bir arkadasıda yoldan cıkartmamıs onu. ya da elinden tutmamıs. ne diyelim. ama tabi diğer yandan dinen yaptıgı dogru. ahlaken de. işte en güzeli yuva kurması idi. seksde ekmek gibi bi ihtiyac ve lazım yani insana. o vajina niye geldi dünyaya. öbür tarafta isyan edecek teyzenden muhtemelen:D koskoca dünya hayatında penisten mahrum ettin beni be dicek:D
Canım teyzen senden bedenen ve ruhen edepli namuslu olduğu için cinsellik yaşamamış senin gibi cahil olmadığı için böyle bir şeyin evlenmeden olmayacağının bilincinde ne cins insansınız ya
Bunun anormal bir tarafı yok. Üzülecek ya da endişelenecek hiç yanı yok. Günümüze herkes uymak zorunda değil, namus diye birşey hala var böyle azınlık olsa da. Herkes birinin altına yatıp kalkmak zorunda değil
Bu normal bir sey senin beyni bacak arasında çalısanlar için anormal sen cinsel iliski yasadigin zaman madalya vermiyecekler zaten zaten kendini bilen insan yapmaz ben de 28 yaşindayim hic yasamadim sevgilim dahi olmadı yarin evlenirsem yasayacagim ama senin gibi erkeklerin altinda gezen kizlar yüzünden temiz kız zor bulunduğu icin evlenmek diye bir sey yok
@GeriDöndümBebek erkekler temiz degil de kizlar erkeklerden daha beter halde önceden erkekler kızı yataga atardı şimdi kız erkegi yataga atiyor ben başkasına bakmam kendime bakarim ben temizmiyim evet evlenecegim kız da temiz olacak mı evet temiz olmayan kızı ben niye aliyim namusunu iffetini koruyamayan kizı alacam evlenecem ondan çocuk yapacam o çocukların hali ne olacak peki
@GeriDöndümBebek ben kız erkek farketmez ikisine de sövüyorum olmaması gereken bir şeyi özgür hür diyemezsin haa oluyorsa ortalikta ben temizim namusluyum diye kimse gezemez başkalarıyla yapıp sonra vahlayip bir salak bulurum kendimi ona kakalarım diyemez
Kendin diyorsun silah zoruyle olmuyor kızlar yapmazsa erkekler bir halt yapamaz sen aklımca kendini ve cinslerini iyi göstermeyr çalışıyorsun da o işe yaramaz hersey ortada görünen köy klavuz istemez
@GeriDöndümBebek cevap bulamadin sacmalamaya çalıştın demi tecavuz ayrı bir sey onu nerden çıkardin beyinsiz ama dogru o.. usbuluk var siz de istediginiz gibi herhalti yersiniz degil mi sonrada kendinizi kakalamaya çalışırsıniz adam insan olmayan şeref ar namus haysiyet onur yoksa bir insan da o ne halt yerse yesin önemli degil zaten
@GeriDöndümBebek senin anan o.. usbu herhalde kimin altinda inlediysen ona git birisi iyi bir s.. ikip atti seni gelip bana mi carliyon o.. usbuluk yapiyon kalkiyon. tecavuzden bahsediyon neyin kafasini yasiyon kac kisi s.. ikiyor seni
@GeriDöndümBebek Sen o.. usbuluk yapacaksın ben saygı guyacam öyle mi? Çok beklersin ondan sonra kalkıp kendini kakalamaya çalışacan bben namuluyum temizim diye dolanacaksın sen kendini s.. ktirmişsin başkasına yamanmaya çalışıyorsun durumun bu bozuk seni bunun hesabını zaten ahirette vermiyeceksin zaten öyle bir vereceksin ki o zaman da bana saygı duymak zorundasın diyebilecek misin sen o.. usbu ben tecavüzden bahsetmedim kendin çıkardın onu kaybol şurdan ya kendini s.. ktirip de buraya gelip ağlama yoksa ben sana bir kazık okacam o zaman göreceksin neyin ne olduğunu erkek reddecekmiş kız erkek beni s.. ksin diyecek kendini s.. iktirmeye çalışacak erkek reddecek erkeği yatağa atmaya çalışan sensin kalkıyorsun erkek reddecek diyorsun neyin kafası bu 😂😂😂 benim gece gece asabımı bozdun geldin beni buldun yani
Bana kalırsa bu kendi meselesi... Fakat bende onun birileriyle seks yapmamasına üzülmedim, bu sevinilecek ya da üzülünecek birşey değil, başkaları açısından... Şuna üzüldüm, onu çok seven biri aile mutlu bir aile olamamasına, böylece seks te yapabilirdi. ...
Günümüz nesli 18 görmeden neler görüyor, Her çağın normları farklıdır, o yüzden bize çok şaşırtıcı bir durum gibi geliyor. o evleneceği eşiyle yaşamak istemiş, belki kısmet nasip olmamış, kendinisi de böyle tercih etmiş. Bu anormal durum değildir. Bütün hayatı seks üzerine kurulu tipler için ancak çok sakıncalı bir durum olabilir. Bence üzülecek bir durumu yok teyzenizin. Sadece bir yuva kurmamasi belki içinde kalmıştır
Normal değil fakat bu devirde birbiriyle iletişim kuramayan, utanan ve çekinen insanlar çok var. Eğer utangaç ve çekinen bir insan olursan ancak bakmakla yetinirsin.. tabi bu daha çok erkek için böyle, kadınlar yine iyi kötü birilerinden teklif alıyor ve beğeniliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zaten olması gereken budur. Ne güzel bu yaşa kadar gelmiş ve kendini zinadan korumuş. Bunun için dinen evliliğe gerek var bunları bilmiyorsun belli ki. Teyzende evlenmeden bunun olmaması gerektiğini biliyor ki kendini erkekleri altına atmamış. 42 yıl kendini zina yapmaktan korumak normal bir şey
Var böyle insanlar, bakirelik tabusu yüzünden bir erkek gelsin beni istesin, evlensin, cinselliği yaşayayım diye düşünen, Avrupada 12 yaşında cinsellik yaşıyorlar, artık teyzen bakireliği düşünmesin, tatil beldesinde bir yabancı erkekle sevişmesini öner.
Yıllar önce show TV de bir bayanın haberini izlemiştim.
Nasibi olmadigi ve belli bir yaşa geldiği için , emek verip göz nuru ile hazırladığı çeyizini dağıtıyordu.
Evet bazı kadınlar ve erkekler var, bunlar dünya iyisi insanlar. Kötü veya düşüncesiz olanlar yanlış limanlarda harcadığı için en güzel duyguları zamanları, iyi insanlar görmezden geliniyor veya birilerinin günahı güvensizliği bu iyileride güvenilmeyen olarak değerlendirilmeye muhatap ediyor
Değil ama teyzenin kimbilir ne gibi bir sebebi vardır. Bence saçmalık açıkçası, tıbbi bir tehlike dışında hangi sebep engel olabilir hayat boyu bilmiyorum ama insanlar çeşit çeşit... Ben hep böyle durumlarda acaba bir vibratör hediye edilse kadının dünyasını değiştirir miyiz sorusu geliyor?:)
Niye üzülüyorsun ki teyzene... Teyzenin böyle bir arzusu olsa çoktan ilişkiye girerdi birisiyle. Demek ki asexüel birisi. Bu konuda fikir beyan etmen onu rahatsız edebilir.. Haa istiyor ama bulamıyor ise bunu ancak annenden öğrenmen daha doğru olabilir. Ya da teyzene sor ama yargılamadan, onu kırmadan. Konu onun bulalaması, utangaçlığı ise sitede teyzene 42 yılın patlamasını yaşatabilecek çok erkek çıkar.
İstekleri hormonları çok düşüktür aksi taktirde çok çok çok zor bir durum lakin dayanabilmiş ve olgun bir kadın dışarıdan telkinle olacak iş değil ayrıca böyle bir telkine çok sert cevap vermesi bile normal Bence hiç girme o konulara kendisi herşeyi bilecek yaşta
Kendi yapmak istese yapardı zaten yapmak isteyen her türlü yapar kendi tercihidir böyle seylere karışmayın
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Niye üzüldün ki :D eğer o üzülüyorsa tamam da üzgün değilse daha bile iyi olmuş olabilir. Belki saçma sapan birine bağlanacaktı, belki takacakları ya da kayıt alacaklardı, belki pişman olacaktı ki bu çok sık rastlanan bir durum. Ben de ilk ilişkimi 34ümde yaşadım üzülecek bir şey görmiyorum bana da geç dediler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence de üzücü. Meral etmiştir teyzen ama adam yoksa ne yapsaydı kadın, mecburen öyle kalmış o da. Bizim ülkede namus önemli. Eğer önemli olmasaydı bence yapardı biriyle bir şeyler. Teyzen de insan, yazık merak etmiştir. Ama imtihanı çok büyükmüş. Allah kimseye yaşatmasın.
Gayet doğal bi şey Bunda anormal hiçbi durum yok İstememiş ve olmamış Zaten boş işler, teyzenin yaptığı şey o kadar mantıklı ki onu takdir ettim doğrusu
Bir abla vardi calistigim yerde 40 yasinda ben 40 yasinda bir genc kizim diyordu simdi dustu jeton.:) bence cok guzel bir durum bu her yigidinin harci degil yani o yasa kadar beklemek alnindan opulesi bir teyzen var 👏👏👏
Teyzen daha namuslu olduğu için olabilir sadece sevip güvendiği evlendiği adamla ilişkiye girmek istediği için olabilir sana göre bana göresi yok bunun Zina haramdır bitmiştir. Teyzen de buna uygulamış ne güzel ona
helal olsun teyzene. burda sasirilicak bir durum yok boyle de olmali. 🙏🏻
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğru mu söylüyorsun bilmiyorum ama bence bir kişi çıkıp da teyzeni kendine istememiş olmalı o halde. Dini yönden kendini korumak istemiş olabilir. Ama senin doğru söylediğini varsaysam bile teyzenin doğru söylediğinin de garantisi yok. Aseksüel değilse kendi başına bile almış olabilir bakireliğini. Bu yaştan sonra bir şey olacağı yok deyip de.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Teyzene bir şey söyleme onun gençlik dönemi benim ile aynı döneme denk geliyor ozamanlar sevgili teyzeciğinin 20 li yaşlarında bir bayanın cinselilk yaşaması tabu gibi birşeydi pek az kız cinsellik yaşamayı tercih ediyordu teyzende tercih etmedi ve bu güne geldi böyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yuh ben 21 yaşındayım her hafta bi tane buluyorum o ne öyle yaa
gizli yalnız yaşıyorsan sorun değil bulunduğun ile gelmek yoksa sen buyur gel önce gelir tanışırız bir cafede bir kaç defa görürsün konuşursun odan sonra kararını verirsin kafalar uyuşursa ilerler. neden böyle ürkek bir ceylan gibi davranıyorsun ki sert diyen biri için :)
''Amanın erkeeek'' deyip birinin üstüne atlamasına gerek yok. Ancak kapalı bir hayat sürmeyi de bırakması şart. Ne bilim halk eğitim kurslarına gitsin, doğa ve kamp kulüplerine yazılsın biraz insan içine çıkıp hayatının erkeğini arasın.
Hersey cinsellik degil, belkide birini canindan çok sevdi ve unuttamadi, o yuzden belki onun hayaliyle yasamistir onun anilariyla o yuzden bence ayiplanacak bir durum yok herkes cinsel iliski yasamaya mecbur degil.. O kendi oyle iyi hissediyor ve aslinda en dogrusu bu evet günümüz de maalesef herseyi cinselik olmus ask, sevgi sadece cinselik olmus birinin Kalbini sevmiyorlar bence teyzen en guzelini yapti.
Temel’in bir kızı varmış 40 yaşına kadar hiç evlenmemiş vefat etmiş temelde kızının mezar taşına temel kızı fadime temiz yaşadı erkek eli değmedi 40 yıl babasının sözünden çıkmadı temiz öldü yazması için mezarcı dursuna mesaj atmış fakat dursun bunu çok uzun bulmuş ve şunu yazmış; TEMEL KIZI FADİME , AÇILMADAN İADE...
Sor bakalım evlenmeden ölmeye mi kararlı ( bu durumda ki kadınlar gençliklerinde bir şekilde kimseye açıklayamadıkları bir tacize uğramış oluyorlar ve sonrasında evlenmiyorlar , evlenemiyorlar.)
42 yıl cinsellik yaşamamış değil bence. Sadece 24 yıl gibi bir süre cinsellik yaşamamış. Kendisine bir şekilde hakim olmuş. Zor bir durum aslında. Libidosu baya düşük gibi görünüyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani gerçekten acayip tuhaf ama olabilir.. şimdi kendime bakınca 24 yaşındayım 9 yıldır kadınım ohoo dağlar var arada
Şimdi kadın 60 yaşında olsa hiç yapmasa kız mı olacak? sen 15yaşında yapınca kadın mı oldun direkt? Valla kadın kimliğinin en büyük düşmanı sizsiniz diyeyim. Kadınlığınız bizim penisimi le bu kadar bağlantılı mı cidden?
Kadın olunmaz kadın doğulur. Milli olunca erkek kadın olunmaz. Olgunluk akıldadır. Varoluşu çocuk gibi oyun dünyasından ibaret görüyorsan kendini şimarık erkek çocuğun patlattığı balon olarak görüyorsan kadın olamamışsın malesef. Değerini düşürüyorsun ama farkında değilsin.
@Suha95 ohoo sen bir evlen olgunlas görüşürüz senle ;) bir hormonların yerine gelsin falan sonra entel diye ne boş konuşmuşum dersin tecrübe eksikliğine veriyorum bunları
Bi şekilde görünmek için konuşmuyorum. Şunu söylemek istiyorum insan kendine değer vermezse başkasından değer görmez. Seks önemlidir fakat anlamlı olan tek şey bu olmamalıdır. Hergün bu düşünce yüzünden öldürülüyorsunuz
Bazıları oralarda takılıp kalıyor. İleri gidemiyor. Belirli bir yaşta bakire olmak bir gurur vesilesi sayılıyor. Sonra hayatı boyunca onu taşıyor. Bir adım ileri gidemiyor. Bence de üzücü.
Sevgilimin olmasını hep istedim hâlâ istiyorum ama hiç olmadı demekki iticiy ama benim dediğim sevgili olmak gereksiz değil cinsellik gereksiz demek istedim
5 yıldır evliyim. 4 yildir ilişki yaşamıyorum. Evlenmeddn önce 2 yil yaşadım. Bu ölümlü dünyada 3 yilimda sadece bu tadı alabilmiş olmak beni üzüyor... Ama yapacak birsey yok. Kader de neyse o. Herseye alışıyor insan