Kız arkadaşımı ayda en fazla 1 defa arzuluyorum ve bunu diğer kadınlara karşı da bu şekilde hissediyorum. Erkeklere mi ilgi duyuyorsun gibi cümleler kurmayın çünkü kadınlara ilgi duyuyorum. Sarılıyorum, öpüyorum vs. ama iş seks yapmaya gelince sanki hamallık yapacak gibi hissedip üşeniyorum. Aşırı sexy kadınlar görüyorum onları bile arzulamıyorum. Haliyle buda kız arkadaşım için problem oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Durumun piskolijik bir sorun olabilir. Öncelikle ne zamandan beri böyle olduğunu öğrenmelesin. Eskiden libodan yüksek olup ta sonradan düştüysesinirden sitresten olabilir ya da fazla ilişkiye girdiğin için ve bir zamandan sonra zevk almıyor olabilirsin. Uzmana danışmanı tavsiye ederim :)
Durumun sebebi bulunmalı. Hormonal mi psikolojik mi stresten mi yoksa aranızda br sorun mu var bilmek gerek. Öncelikle bir uzmana danış derim. Hayatında manevi bir sorun yoksa sevgilinizle ten uyumunuz iyiyise yatakta ikinizde keyif alıyorsnaız belki sorun hormonal bir dengesizlik olabilir. dönem dönem hepimiz bunu yaşarız
Sekse masturbasyona ara ver kendine bol bol masaj yap veya yaptır kan dolaşımının artması senin erekte olmanı da kolaylaştırır ve ön sevişmeyi uzun tut bastan çıkana kadar devam eet:)
Sıkıntı... büyük sıkıntı. Dikkat kendine buralar hep testesteron bak, yingenin aklını çelerler libidosu tavan yapmiş abiler, acımazlar takarlar boynuzu