Aşırı ilgi çekici geliyor. Trans bir kadınla birliktelik yaşayıp aşk yaşamak istemem normal mi. Benim cinsel eğilimim ne olmuş oluyor.. Evet garip bir duygu ama son zamanlarda buna engel olamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTrans bir kadın mı translar ne zamandan beri kadın öldü penisi olan kadın olur mu kadın gibi giyinince kadın olunmuyor. Kesinlikle doğru ya da normal bir durum değil. Sen bir erkeksin sonuçta karşı cinsin varken hemcinsin ile birlikte olmak istemek bans göre yanlistir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bir süredir böyleyim. Acaba geçici midir, ileride de böyle mi düşünüyorum bilmiyorum. Aşırı feminen ama ameliyatsız bir trans kadın o kadar seksi geliyor ki, en azından bir kere sevişmek istiyorum sırf o merak duygusunu duyurabilmek için. Seni çok iyi anlıyorum. Ne zamandan beri böyle düşünüyorsun?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence yaşamadığından böyle bişey çekiyor seni farklılık arıyorsun ama başına gelse böyle bişey eminim bir daha istemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılsadece erkeklerden hoşlanan biriyim.. kisa zamandır var belki geçer
+1 yılBunu geçenlerde konuştuğum birisi de söylemişti böyle bir isteği olduğunu ilginç olabilir tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılGecip gidici bir hevestir umarim
- +1 yıl
Gün geçtikçe daha da ağır basan bir istek olmasında evet
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. merak ediyorsun bence...
herkesin farklı merakları olabilir...
bu normaldir...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPasif bir lezbiyensin. Eşcinselim ama ben de kadından erkek olan translarla olmayı seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen erkek olarak düşünmezken senin düşünmen çok daha garip değil mi
10 Yorumla
+1 yılCinsel çekim olabilir senin kj
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ve umarım geçer
- +1 yıl
Tercih senin ama hayal kırıklığı olur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben aşk yaşamdm ama transla ilşki yaşadm çoğu kadından çok zevk verdi
00 YorumlaBiseksuel misin normalsindir ya
11 Yorumla
Soran+1 yılÇözemedim.. Belkide geçici bi duygusallıktir bugüne kadar yoktu
+1 yılPanseksüelsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBugune kadar hetoroydum..
- +1 yıl
Çözümü basit bir durum konuya farkli bakman gerek ama burda anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum once kadinligini on planda tutman ve yerine koyman gerek
+1 yılIy iğrençsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılBakimli ve guzel bi transtan bahsediyorum.. ama bende işin açıkçası kendimden soğudum neden böyle bişey hissediyorum bilmiyorum
Değişik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım