Peş peşe yapılan her birliktelikte erkek arkadaşınız 1 dakikanın altında boşalıyorsa bu sizi ondan soğutur mu?
Beni soğuttu belki dayanan kızlar var mıdır merek ettim.
Hayır soğutmaz diyen kızlar olursa onlarda bakire hiç cinsel hazzı bilmeyen kızlardır diye tahmin ediyorum.
Erken boşalma problemi aşkı öldürür mü?
Beni soğuttu belki dayanan kızlar var mıdır merek ettim.
Hayır soğutmaz diyen kızlar olursa onlarda bakire hiç cinsel hazzı bilmeyen kızlardır diye tahmin ediyorum.
Erken boşalma problemi aşkı öldürür mü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erken boşalma bir kader değildir.
Erken boşalma, bir erkeğin cinsel ilişki sırasında partnerinin istediğinden daha erken boşalması durumunda ortaya çıkar. Erken boşalma yaygın bir cinsel şikayettir. Tahminler değişebilir ancak her 3 erkekten 1'i bir süre bu sorunu yaşadığını söylüyor.
Seyrek olduğu sürece endişelenmenize gerek yok. Bununla birlikte, aşağıdaki durumlarda erken boşalma teşhisi konulabilir:
Erken boşalmada hem psikolojik hem de biyolojik faktörler rol oynayabilir. Birçok erkek bundan bahsetmekten utansa da, erken boşalma yaygın ve tedavi edilebilir bir durumdur. Boşalmayı geciktiren ilaçlar, danışmanlık ve cinsel teknikler veya bunların bir kombinasyonu siz ve eşiniz için cinsiyetinizi iyileştirmeye yardımcı olabilir.
https://www.youtube.com/embed/1dFC7JvgAM4teşekkürler video için
Hocam penis boyu boşalma süresini etkilermi