İyi akşamlar KScanlar 🦋 Tutku dolu bir seks için yatakta kıvılcımlar 🔥 çıkarmanıza yardımcı olacak, ateşiniz harlayacak olan kelepçeler, kostümler, dildolar, titreşimli vibratörler, ben wa topları, ağız topu, cinsel isteği artırıcı spreyler, renkli, kokulu, geciktiricili, tırtıllı, halkalı, noktalı ve titreşimli prezervatifler gibi oyuncaklardan hangilerini kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Seks oyuncaklarının cinsel yaşamınıza heyecan katmasına izin veriyor musunuz?
Aslında genel olarak bu tür fantezi ürünlerinin kullanımı inkar edilse bile bu sektörde hatırı sayılır bir pazar payı olduğunu ithalatçıların beyanlarından anlayabiliyoruz. Türkiye’nin, cinsel açlığın Afrikası olduğu düşünüldüğünde bunuda yadsımamak lazım. Oysa kullanımının beyan edilmesi ne utanılacak bir şeydir ne de yargılanacak.
Bazen partneriniz ile paylaştığınız fantazileri destekleyici oyuncaklar ilişkiye renk katabilirken (Vajinal ve anal hazzı birarada tatmak, uyarımı arttırmak vs. ) Bazen de bu oyuncakların bir takım cinsel sorunların giderilerek, çiftlerin cinsel ilişki kalitesini arttırmalarına yardımcı olmak gibi bir işlevi olduğu da gözardı edilmemeli.
Yani bazı çiftler için zevk çeşitliliği nedeniyle tercih edilirken, bir kısmı için ise zaruri ihtiyaç niteliğinde olabiliyor. Bu sorunlara örnek vermek gerekirse; vajinusmus, cinsel isteksizlik, ereksiyon problemi vs. sayılabilir.
Ama elbette bunun ön şartı partneriniz ile aynı frekansta olmak ve ürünlerin üretildiği materyallerin içeriği. Bazı partnerlerim ile titreşimli toplar & dildolar kullanmışlığımız var.
evet ama daha sonra hissiyatı azalanlar var, ex partnerimle dildo ve vibratorle kullanıyorduk daha sonraları bağımlı hale geldi ve ilişkimiz sudan sebeplerle son buldu...
Yalnız şu kıstırma aletindeki boncuklara fena gülesim geldi. O aleti kullanırken o acıyı çekerken gerçekten o boncukları önemseyecek kişi var mıdır ya?
Sadece ağız topu kullanmıştım... onuda kullanmayacaktım aslında ama seks esnasında dışardan araba sesi gelmeye başladı sevgilimin annesi babası geldi mi diye duyabilmek için takmıştım... ama çok şükür onlar değildi