Sizler bu konuya sıcak bakıyor musunuz, hangi tür oyuncakları kullanmayı tercih ederdiniz?

Evet hiç heyecan katmaz olur mu tam kelepçelenmişken deprem olması bayağı heyecanlı olur 🤭 şaka bir yana. Kelepçe denilince genelde akla kadınlar gelir ama ben erkeğimi kelepçeleyip teslim almayı seviyorum. Arkadasndan elleri kelepçelenmişkin önünde diz çöküp oral yaparken başımdan bastıramaması saçlarımı eline dolayıp çekememesi onun için büyük kayıp olur.. Ben kesinlikle yüzüstü yatarken elllerim ve ayaklarımın (×) kelepcenmesini seviyorum o an diledigini yapsınn. Kırbaç olayını sevmiyorum ben erkeğimin sert sert tokatlarını kalçamda hissederken argo konuşması eşlik etmeli.
bir de göz maskesi olabilir ama göz bandı bana çekici gelmiyor sevmiyorum heran göz göze olmak gözlerimizin içine bakmak yaşattığım zevki gözlerinden okumayı isterim.
Kostümlere gelecek olursak tamamen farklı bir dünya zaten dilediğin
kostümle (liseli, hemşire, sekreter, hizmetçi, patron , hostes vs ) olabildiğince özgür..
Son olarak zevkimize ve fantazilerimize göre oyuncak tercihi de tabi ki ekleyebiliriz..🔥

kollarını arkadan bağladımsa ağzını da kapatmadım ki argo cümlerini çarpsın yüzüme kendini bileylesin kelepçeler çıktığında o da bana acımasın 😉
Teşekkürler 🤣
Katmaz mı katar tabiki, simdi sorunu görünce baktim da neler var diye 😅 bir çoğuna sicak bakiyorum 😂 yeniliklere açık biriyim , dener tecrübe ederim begenmediklerimi elerim 😛
Aynen 😂😂
Yav abi millet sokağa çıkma yasağı geldi diye sokakta birbirini ezerek ekmek alma derdinde sen gelmiş seks oyuncağı diyorsun amma rahat adammışsınız ya 😡😡🤭😡😡😡👿👿👿😠
Millet daha çok virüsü yayma derdinde gibi geldi bana. 15 gün için 15 şişe 5 litrelik su alan adamı gördükten sonra içeri geri geçtim. Öyle bir anlatöışsın ki duyan da savaştayız da ben burda goy goy yapıyormuşum gibi. Sonuçta zorla yoruma çağırmıyoruz da engel diye bir şey var canım kardeşim :)
Cevap
17Cevap
Maşallah herkeste kelepçe merakı var 😄 bende bedavaya var denesem mi 😄
yok almıyım tiksiniyorum tüylü şeylerden 😄
yani ne gerek var tüye müye ben süs sevmem sade takılıyorum 😄
Heyecandan daha çok tarz meselesidir. Kelepçelerimi getirin uleeen.
Kelepçeyi bende çok merak ediyorum.
Peki Strapona Nasıl Bakıyorsunuz
Birinin Üstünde Denemek istermiydiniz
@Serenia?
Valla karşı tarafa bırakıcam ne istiyorsa o
Strapona Sıcak Bakıyorum
Bunu Denemek istiyorum 💓💓💓
Ben klasik olmasından yanayım bu tür fantazi leri sevmiyorum
Kelepce denene bilir cok merak ediyorum.
Bazıları Sadist Buluyor Karşı Cinsle Konuşmak Lazım Bunu.
Strapon ve kelepçe gayet iyi 🍌
Kelepçe zevkli olur diye düşünüyorum
Bana ters oyuncak moyuncak
.
Katmaz.
.
Partnerinle beraber karar verilecek bir durum
Kelepçe
Katıyor kelepçe kullandım
Kelepçe kırbaç vazgeçilmezim
Katar tabi biz kullanıyoruz özellikle kelepceyi
Katar. İlişki durumuma göre değişir