Sizce, yatak söz konusu olduğunda erkeklerin her lafına güven olur mu?

Hahahahaahahah 🙈🙈🙈🙈🙈burada bir kaç yerde rastladım 18-19-20-21-22-23 hatta 25 cm’ler. Katıla katıla gülüyorum, bunlar mavi balina cinsinden herhalde (cinsel organları 2.4 metre)
Sabaha kadar durmak bilmem (durma birader sana dur diyen yok ama kadın kuruyunca?)
Arabada 5 evde 15(sen bunu yap bu yaşa kadar bana çük değmedi ama gel birde beni)
Sabaha kadar inmez benim matador (eeee takviye alırsan inmez ama o hali fazla bir işe yaramaz, iş biter herkes yuvasına çekilir abartma)
Duvardan duvara vururum diyorsun da dikkat et halı temizliği değil bu ama muhteşem bir sanat icra ediyoruz
Öyle babayiğitler vardır belki ama genellikle tıss.
Çenesine vurmuş bir milletiz. Zaten öyle olduğu için aldatmalar bu kadar çok. Ve kadına şiddetin uygulanmasının altında yatan sebeplerden bir tanesi de bence bu durum. Hazmedememek ve aşağılanmışlık hissi. Ama hangi erkeğe sorulsa kesinlikle reddedilecektir bu konu.
Atalar ne demişler,
“Leyleğin ömrü laklakla geçermiş”
6 atış yapabiliyorum sertim ve argo seviyorum. En büyük fantezim külotlu çorap yırtmak. Dediğim bir kız inanmadı buna. Kalkıp Van'a kızın yanına gittim tabi 3 ayrı külotlu çorap alıp. 3 atış yapabildim çünkü kızın zamanı yetmedi diğer 3e eve gitmesi gerekiyordu. Yani demem o ki. Ben boş konuşmam. 😏 Hele bu konuda.
Şunu eklemeyi unutmuşum, fantezisi olmayan bir seks tuzsuz bir yemek gibi olduğundan fantezi olmadan yapmam asla
Hepsi hikaye. Yaşamak lazım o anları. Eğer erkek skor veriyorsa bil ki o erkek çok fazla iddia oynuyordur 😂😂 ha bir de boyut olayı. Erkekler penisi göbekle birleştiği yerden değil makat deliğinin oradan ölçmeye kalkıyor ve dolayısıyla en küçüğünün boyu 18 cm çıkıyor 😂
Cevap
111Cevap
SEni bilmem de ben görmeden inanmayan taraftayım :) Bütün hanımlara da yav he he diyerek geçiştirmelerini tavsiye ederim
Zira dilin kemiği yok...
Askım bende pek inanmayanlardanım. İnanan var mı diye görmek istedim.
Aslında sevişen her birey, düzenli cinsel hayatı olan insanlar bu yazıların çoğunu ciddiye almaz ve salladıklarını bilir.
Söyledikleri pozisyonunların çoğunu meslek sahipleri özel antremanla gerçekleştirirken bizim halkımız tek koluyla havaya kalkarak yapıyor.
Bende ergenliğimde uçup kaçıp taklalar atıyordum ama ilk yatağa girdiğimde öyle olmadığını anladım. Şöyle tabir edeyim öğlen uykusundan uyanınca acaba birgün geçti mi yoksa hala aynı günde miyiz düşüncesi oluşuyor ya aynen öyle olmuştum.
Her zaman ki gibi çok laf yalansız olmuyor. İşi bilen uyguluyor tırt olanın ağzı torba değil büzülmüyor konuşuyor.
Birşey ne kadar yapılmadıkça o kadar hasret duyulur ve abartılır.
Çevremdeki arkadaşlardan yola çıkarsak çoğu atıp tutuyor ,
arkadaşlar yatakta kimin panter kimin kedi çıkacağı belli olmaz.
Ama bir ipucu vereyim empati kurabilen, kadın psikolojisinden biraz anlayan, akıllı her erkek bedensel bir sorun yoksa kadınını nirvanaya çîkarır.
3 atış yine usturuplu olmuş 3 saat yaparım diyenleri gördüm arkadaş porselenden yaptırmış galiba ahahaha Sallıyorlar bol keseden 13 tane mercimeği olan 18 tane diyor :D
zaten 20 cm den küçük olan yok ülke astronot dolu 😂😜 3 atarım 5 çakarım duvardan duvara halı döşerim filan abartıları vardır😃 kişinin yapısı o an ki ruh hali sekse düşkünlügü ve partneriyle olan uyumu seksin süresini boşalma sayısını etkleyen unsurlardır
Böyle saçmalıklara hiç vakit ayırmıyorum. Kendini anlatanlara da pek inanmıyorum açıkçası. O yüzden ben kendime bakarım. Eğer kendi performansım iyiyse ki bana göre iyi ki önemli olan karşımdakinin bundan memnun olmasıdır. Gerisi hikaye. Karşımdakini yatakta mutlu edebiliyorsam duvardan duvara vurma, havaya atıp tekrar saplama hikayelerine gerek yoktur.
Benim için Cinsel ilişki aşkdan geçiyor yani duygu olmadan seks asla yapmam ben bu yüzden o anda söylenen cümleler benim için anlamlı ve güzel.
Tek bir Erkekle birliktelik yaşıyorum ve söylediği her kelimeye inanıyorum. 16 yıldır tanımam ve beni çok iyi bilmesi sanırım bununla alakalı bir şey.
- Yatakta bana çok iyi davranıyor ve benimle çok iyi iletişim kuruyor. Dokunuyor, kokluyor ve hepsinden de önemlisi hissediyor. O bu duyguları bana yaşattıkça bende içimde ki fırtınaya engel olamıyorum. <3
-Hayatım boyunca bunu sürekli istiyorum.
#SinirliBebek
Bir kere bir kadini tavlamak için yalan konuştum zaten tavlayamadim da ama çok utandım tekrar yapmayacağım. Kimsenin bilmediği bir konu ama insan bir vajina için yalan konuşunca çok utanıyor. Kendinden utanmak zor birşey. Yalan söylemezdim. Ortalama bir penisim var pek deneyimim yok sanırım 3 posta da rahat atarım. İsterse olur istemezse de olmaz.
Aralıksız 3 yapılır ya o sıradan yerden yere vurmak da sıradan ama evlenicez olayına inanmayın bide boy olayına bir de saniyede 120 darbe yapıp asla yorulmaysn turlu turlu romantizmler ile sohbet edenlere ve en çok da çok ısrar edenlere inanmayın bunlar hep bos erkek muhabbeti
Biz erkekler nedense bu konularda çok çok abartıyoruz, hatta abartmadan ileri yalan söylüyoruz, tabikide tüm hemcinslerim deyil, ya bunlar bu gibi yalan ya da abartlardan kendilerini dezarşmı ediyor, yoksa bu söylediğiyle tatminmi oluyor anlamıyorum
Ben yapamayacağım şeyi yaparım ederim demem çünkü öyle birsey desem olduki yapamasam küçük düşerim o an ama sekste oldukça iyiyim yalan yok kolay kolay inmiyor ve uzun süre aralıksız boşalmadan devam edebilirim denemesi bedava asla bu konuda yalan konuşmam
Cinsellikte cümle kurmayı sevmem yaşatmak tercihim olur çünkü söz uçar tende iz kalır.
Abartı onlar. Öyle birşey olsa sizin de haberimiz olur ve diz de döylerdimşz😅😇🤫
Hayır erkekler genelde kadını oyuncak gibi kullanır kadınının zevk alıp almamasını hiç önemsemez önemli olan kendisinin zevk alabilmesidir sadece kendi isteğine göre kadını yönlendirir şekillendirir anlaa işte...
gülüyorum sadece :D aklıma bu sahne geliyor ziyaaaaaaaaaaaaaaa :D
Türk erkekleri sallamayı sever. Tabi istisnalar varız. Spor salonunda donumu değişirken malak gibi bakıyorlar. Ort. 13 cm penis boyu olan yılda 2-3 kez seks yapan adamlar. Bırakında hayallerde yatırıp kaldırsınlar
Sizi yatağa atmak için ne kadar çaba harcıyorsa o kadar palavra atar muhtemelen. İnsan kendinde olan gerçekleri uzun uzadıya söyleyemez çünkü, fazlası palavraya girer. Şu çıkarmadan 3 postacılar da kim cidden çıksın göstersin a*k gerçekten
Kimseye sevişelim diye evleneceğiz falan demem. Çok çirkin...
Perofmansımı soran kadına da anlatırım. Ne yapayım? Gönlünüz hoş olsun diye, yok aslında güçlü değilim, duvardan duvara vuramam, 3 posta atamam falan mı demem gerekiyor? Neyse o.
Öyle diyenlere inanmamak lazim icraat önemli, öylelerine de güvenmemek lazim,
Ha öyle diyenler kimler olur sporla ugraşanlar gücü enerjisi olanlar çok yapar, normal insan hayatta beceremez dediklerini, sadece hava civa
Benim düşüncem yatakta söylenen yatakta kalır. Çok ciddiye almamak lazım
Hep derim kadını severek orgazm edeceksin s. kerek değil. Öyle iddali sözler söyleyip patlamayacaksın. Severek s. kerrsen zaten o isteyecek bidahakisine
Çıkarmadan 5 posta ve başı hariç 20 cm yalanlarını unutmuşsun🤭😂
Çoğu gerçeği yansitmamakta. Seks tensel bir uyumdur. Her partnerde aynı arzu ve isteği yasayamazsin. Bunları dillendirmek yerine yaşamayı ve yaşatmayı tercih etmek gerekir.
Erkeklerin %99,9'nun söz konusu ifadeleri şu acemi balıkçılık felsefesine dayalıdır:
"Tuttuğun balığın boyunu hep beş ile çarp."
Olay da bu yani. Abartmayı seviyoruz.
Laf değil icraat önemli hiç bir zaman Pinokyo olmadım. Şükür
kadın için de erkek için de geçerli bu, abartılar çok fazla halbuki dürüst olsa insanlar en azından beklenti kadarını yaşayacaklarından hayal ettiklerinden daha fazlasını elde etmiş olacaklar
Yatak için özel cümleler kurulması ilişkiyi yavanlaştırır. Yaşanacak ise engel olamaz duygular karşısında yaşanır. Cümle kurmaktan öte yaşamak anı en önemlisi.
Bana bir karı sordu 5 atarmısım diye atarım dedim ve attım oda 5 in sonunda bayıldı karşımdakinin istediği neyse duygulu bir makinaya dönüşeniliyorum 😜 ama önceden asarım keşerimler hikaye
Kendine güveni olan, daha önce cinsel ilişki yaşamış biri bu tarz cümleler kurmanın sonuçlarının yüz kızartıcı olacağını bilir, adı üstünde; serbest atış.
Tamam doğruluk payı var ama bu sadece erkekler için geçerli olmuyor 🙄
Lafla peynir gemisinin yürümediğini bilenler, reklamın iyisi kötüsü olmaz derler
Hayır olmaz. 35 yaşındayım, kendime bu konuda çok fazla güvenirim ama daha 3 atışım olmadı. Bir kere yaparım. Üç kereye bedel olur. Asla öyle atıp tutmam.
Erkek dediğin boş laf yapmaz. Anı yaşar. Fazla konuşan uçar kaçar sallayan tipler genelde hayal kırıklığı yaşatır.
Türk erkekleri genelde klavyede iyi yatakta değil klavyede iyi olan da az hoş
Hepsi boş laf. Tek cümle kurayım. İnsan gibi sevişirim, karşındakinin ateşine bağlı olarak sayıyı belirleriz.
Kesinlikle 100/ 80 yalan kendini ve seni heycan arzu sehveti tetikleyip cogaltmak için iş bitince bitanesi bile söylenmiyor neden
Sizce, yatak söz konusu olduğunda erkeklerin her lafına güven olur mu?
Cevabı bilindik soruları cevaplamak da kolay değil. ;-)
Şahsen hiç yapmadığım için bunları diyen biri değilim asla santim hesabı yapmadım ayrıca evlenince o kadının ilkim olacağı kesin yani 😊
Çoğu yansıtmaz. Tabi ilave etki edici birşeyler almadılarsa.
Ama şükür, ilavesiz sabah ettiğim çok oldu.
Kadını zekten uçurmanın yolu 1 vajina yalamak emmek 2 saat yalarım 2 ateşli sözler bilinmeyen sözler bende
Erkeklerin yatakta yaptığı bu konuşmalar %99 u yalandır. Sırf bakın performansım nasıl yüksek görüyormusun havaları
Bunlari soyleyen erkek yatakta kötüdür. Bunlarin lafini yapmayan iyidir. boş beleş konusmaz icraatini yapar cunku.
Cogunun amaci kullanmak ve zevkini alip atmak içindir
Bunun bir tabiri var birazcık kaba ama kullanmak zorundayım affedin...
s*k alakası yok...
Kisitlamam kisitlanmayi sevmem. Yasak ve haramlarim yoktur fantazilerimi herkes kaldiramaz
hiç onlardan biri olmadım
boş vaat vermem
karşı taraf dokunmazsa aynı yatakta uyurum
bir sö vardır: sen seni övme, el seni övsün.
başka söze gerek yok.
odunsu ergenusların taktiği o. İçi boş ve fos xdsdxs
saatlerce seks yapmadan söylediklerimize inanmayın kızlar: D
Sarhoşsa yalan söyleme ihtimali yoktur ama gerçekten sarhoşsa. Değilse %25lik bir kısmına inanabilirsiniz 20de olabilir:d
Cıks olmaz güvenmeyin ama ben varya ohoooooo 😂😂😂
Sabah gördüm güldüm 😃 ve elbette iş yapacak adam konuşmaz
Kadinlar mutlu eden yalanlar duymak istiyor erkeklerde onu veriyor. dogruyu duyunca kaciyorlar cunku
Ya saçma sapan yalan hepsi inanmayın zaten yapacak olan yapabilen söylemez yapar.
Kesinlikle yansıtmaz sadece anı yaşamak lasım o an neyse neyi gerektirirse odur söylenen şeyler tamamen geçici 👍
Konuşan çok var ama icraat lazım ama bütün erkekler de aynı değil
Erkeklerin olayı bu değil mi zaten... Ortalıkta yapamayacağı şeyler ile ahkam kesip hava atmak 😅 sonra ne mi olur? Madem inanmıyorsun dene ve gör deriz 😉🤣
Kendim için cevaplıyorum yapamayacağım hiç bir şeyi söylemem cinsellikte dahil.
Bunlar her azmış erkeğin sarf ettiği sözler olmakla birlikte asla gerçeği yansıtmamaktadır.
Kaç atış yapabileceğimi bilmiyorum evlenince göreceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?