Erkeklerin yatakta sevgililerinden duymak istedikleri şeyler nedir?

kadınların çok küfür ettiklerini çoğu zaman duymuşumdur... normalde küfür etmezler di... küfürlü de konuşmazlardı ama.. yatak ta demedikleri yok tu... performansı artırıyorlardı da... bu sebeple de kesmemişimdir... devam...
Ah uh demesi bile kendimi kaybetmeme sebeb oluyor, kaldi ki baştan çikarici birşeyler dese kim bilir karșimdakine naparim,
S*k beni gel agzima ver, agzina alip kalçalarimdan bastirip agzina kendi hizli ittirip hepsinin girmesini saglamak, yani kadin baştan çikarici ne derse desin kesinlikle yapmacik yapmayacak
İnlemeler yeterli olur bazen dile gelmeyen şeylerde biz Erkekleri tahrik edebiliyor
Teşekkür ederim
Cevap
28Cevap
Beni çok mutlu ediyorsun.. Bana dişiliğini yaşatıyorsun.. Op okşa delice sev beni erkeğim.. İçimden hiç çıkmanı istemiyorum.. Daha derine erkeğim.
Erkeğim, çok güçlüsün, muhteşemsin ve bu tarz sözler ama bunların hepsi içten gelerek söylenmeli yoksa yapay ve sahte olur çok itici durue
Onun seni nekdr tahrik edip stedigini surekli icimden hic cıkma daha sert becer beni
Benim için önümde yavaşça soyunması bırak baştan çıkmayı vüduttan komple çıkarım😏
Ağlatana kadar mik beni nefes nefese bırak inim inim inlet
Nasıl s. kmemi istediğini söylesin. Neresini s. kmemi istediğini söylesin. Utanmasın.
harika s... yorsun
muhteşem bir yar... ğın var
beni oroz... bun yap
içimi doldur demesını ısterdım erkeğim demesi benı ayrı tahrık eden bır durum zaten
Aktif ol utanma ve sınır koyma zaten ağzından çıkan her söz her nefes erkeği mutlu eder :)
Merakla kadınların yanlış bildiği şeyleri okumaya geldim asdasd
Önlemesi birde sık beni erkeğim dağıt amini gotumu demesi
Yerim senin o şeyini balım demesi direk kalkmasına neden oluyor 👅👅
Bana küfret hatçee😂😂
Söylenecek sözlere karnımız tok 😂
Her erkeğin farklıdır.
Ben senin. rospunum.. beni delirtiyor
O kalp atışına göre değişir
Argo beni tahrik eder
sözler kalbin aynasıdır :)
#emirhancankir1
Hadi bu seferlik benden