#SinirliBebek <3 <3 <3

Yani ön sevilme için bir süre vermek çokta doğru değil..,
nasıl olsa ön sevişme sekse hazırlayan şeydir ve kişinin sekse hazırlanma zamanı kişiden kişiye değişebilir...
tabi bazen sekse hazır olsan bile mn sevilmeyi uzatmak isteyebilirsin çünkü ön sevişmenin verdiği haz çok başkadır...
hatta seks esnasında pek zevk veremeyen bir partner ön sevişmede daha fazla zevk verebilir...
Nede olsa ön sevişmede zevk vermek daha kolaydır...
ancak eğer yatakta yani sekste işini bilen biri var ise karşında ön sevişmeyi çok uzun tutmak manasızdır...
tabii ön sevişmeyi kısa tutmak daha saçmadır...
kısa ön sevişme sekse kişiyi hazırlayamaz vede zevkte vermez...
zaten ön sevişme sadece hazırlık için değil zevk içinde yapılır...
Ama sadece zevk için ön sevişmeyi kısa tutuyorsan hiç yapmasanda olur nasıl olsa seksin verdiği ön sevişmeden daha fazladır...

Biz kadınların bilimsel araştırmalara göre ortalama 10 dakika civarında bir ön sevişme yetmektedir. Ön sevişme için bir süre bence verilmelidir. Bu süre zarfı da yeterli olacaktır. Her iki tarafta bundan memnun kalacaktır.
Doğrudan bir süre belirlenmesinin çok doğru olmadığını düşünüyorum,, önemli olan spontan yaşamaktır,, şu çok önemli, kadınlar plato evresine gelmeden penetrasyon gerçekleşirse, orgazm yaşamaları zorlasabilir,,, seks sadece seks değildir,, en güzel şekilde yapılmalıdır...
Ön sevişme kesinlikle olmalı ancak çok da uzatılmamalı. Eğer partnerinin kıvama geldiğini fark etmeyip hala devam edersen bu sefer isteği kaçabilir. Ortalama 1 saat gibi bir sürenin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Cevap
34Cevap
Yarım saatten az olmasın. Ön sevişmede süre olmasın. Serbest olsun lütfen. 😎🙏🤗
Bence 15-20 dakika arası ön sevişme yeterli gibi bunu yükseltmek elimizde tabi.
Süre kişilerin doyumuna bağlı biraz ama genelleme itibariyle 15-30 dakika arası olması yeterince ateşlendirir bence ne kadar sürerse o kadar etkili ama çok uzun tutulan bir önsevişme başlanılacak ilişkiyi kötü etkileyebilir
partnerim tatliysa acele etmiyorum uzun uzun sac tellerinden ayak parmaklarina kadar dizkapaginin arkasina kadar dil masaji yapiyorum her noktasinda hissettiriyorum o tatlilikla bile bosalip rahatlamasi hosuma gidiyor sonrasi bana geldiginde fazlasiyla odulumu aliyorum bebegimmm :))
Ön sevismeyi sekste olmasi gereken şey, bunun süreside olmaz, ve uzun sevismeyi uzun tutan cok yoktur, cogu da tak fişi işi düşüncesinde böyle oluncada kadin zevk alamiyor,
Bir erkek olarak ön sevisme icin kadinin elini bağlayıp 15 -20 dakika kadar ön sevisme halini almalıdır erkek daha sonra iliskiyi çıgrından çıkartacak hamleler gelemeli❤️
Hiç sona ermesini istemem ön sevişmenin çünkü kadının her yeri ayrı bir keşfedilecek gizemli yer gibidir... Doyasıya fantaziler ile yapılan ön sevişme ne denli uzun olursa sec o derece kaliteli olur.
Bir süresi yok bunun ne kadar istenirse o kadar uzatılabilir, çok da uzamasın ama.:D
An gelir kadının vücudunu sevmeye doyamazsın. Her detayını öpmek istersin. An gelir bir an önce içine girmek istersin. Bunun kuralı kaidesi olmaz.
Bunun bir süresi yok, ama tecrübelerime göre partneriniz ne zaman birleşmeyi isterse ön sevişmeyi biraz daha uzun tutmanız gerekir demektir.😌
40 dk ön sevişme yeterli bence partneri azdırmak istekli olmasını sağlamak için
Uzun sürmeli sevişme direk seks olursa erkek boşalma olabilir sevişme uzun sürmeli her daim
Erken boşalan insan sevmez. Ben seviyorum ama. Kadını öpüp koklamak dokunmak.
Bence uzunca uzatılmalı şçin sehveti heycanı burda 1 2 sat en az sonraa gerisi gelir
Ne kadar duman o kadar randuman sevişme ne kadar çok olursa o kadar istek artar istek arttıkça zaten daha heyecanlı ve istekli bir ilişki. Olur
İyi bi seks için önsevişme şart benim tercihim uzun tutulmasından yana 35 40 dk. 😉
İki kişinin niyeti belli olduysa ve soyundularsa ön sevişmeyi 5 dakikadan fazla uzatamazsın ki
Ön sevişmenin yeterliliği kadın için vajinanın yeterli ıslaklığa ulaşması ve erkeğin penisinin tam ereksiyon haline gelmiş olması ile yeterli olmaktadır.
En az 30 dk sevişiyoruz
Yetmez ki :)
Bana kalsa saatlerce yalar yutarım fakat sadece bizim kızlarımız mı böyle bilmiyorum ama sabırsızlar. Seninle karşılaşmak güzel :))
Ön sevişmenin süresi partnerim hadi artık içime gir diyene kadardır bence
Valla biraz uzun olursa iyi olur 😂
Yarim saat en az olmali sence
En az yarım saat fazlası olur azı mümkün değil 👍
Ne kadar yaparsan yap yetersiz
zevke geldin mi tamamdır
Belli bir Süre yok birbirine doyana kadar devam..
Ne kadar uzun o kadar iyi.
vakit bolsa uzat uzata bildigin kadar
Ön Sevişmeyi seks den daha fazla çok sevenler
En az yarım saat olmalı.
On sevişmenin süresi kadınım ucana kadardır
Basiyo girbaci 😅
15 dakika yeterli
En az 20 dakika ön sevişmeli
Uzun olmalı
2 saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?