Oral seks konusunda sizin düşünceleriniz nelerdir?

Oral seks konusunda ihtisas yapmış olduğumu söylesem abartmış olmam inanın. Aslında bu tamamen zihinsel olarak hissettiklerinizle alakalıdır bana göre. Çünkü bu konuda konuştuğum bazı erkek arkadaşlarımın benimle tamamen farklı düşündüklerini gördüm. Bana göre oral seks seksin ağababası iken aksi görüşte olanlara göre ise tiksinti verici ama, kadını tatmin etmek ve cinsel birleşme süresini uzatabilmek için gerekli olduğunu düşündüklerinden yaptıkları bir eylem.
Çünkü erkeğin içerde kalma süresinin kadının orgazmına imkan tanımayacağını düşünüyorlar ve bu nedenle onlar için kadınını tatminsiz bırakmak istemeyen erkekler tarafından kullanılan bir argüman oral seks. Fakat benim için tam anlamıyla yaşanılası bir zevk ve orantısız bir ilişki benim yarım kalmama neden olan ilişkidir. Yalnız buradan yanlış bir kanıya varılmasını istemiyorum. Bana yapılmaz ise yarım kaldığımı söylemiyorum. Partnerim bu konuda istekli ise arzuluyorsa oral yaptırırım aksi taktirde teklif etmem. Çünkü ben daha çok yapmayı seviyorum. Vajinal dokunun hassasiyetini, kendine has kokusunu, salgıladığı hormonal sıvıları, klitorisi emmeyi, vajinanın dudaklarını somurmayı dilimi her yerinde gezdirmeyi, kalçalarını vakumlamayı tüm bunları seviyorum.
oral seks bir sanattır. ayrıca tüm vücuda uygulanır. her dil değmek oral değildir. hatta hatalı oral kadını ortamdan soğutur.
oral tutkusu olan yani bir cunnilingus ya da kadın açısından bir fellatio partnerinin hem ruh hem anatomik yapısını bilmesi gerekir. nereden başlayıp nereye ilerlenmeli , dilin ucu nerede ortası nerede ve ne zaman kullanılır bilmeli, ne zaman vakkum gerek ne zaman vakum anında içten dil kullanmak gerek ne zaman kısa anlık beklemeler yapmak gerek hepsini bilmeli.
bir erkek kadınını oral ile bir kaç kez orgazma ulaştırdığı an ilişkiye başlamalı. bu çok önemlidir
kadın bir kaç kez boşaldıktan sonra ortama tam odaklanır. vajinal kaslar tam çalışmaya başlar. vajinal sıvı salgısı dengeye biner. hiç boşalmamış halde iken ilişkide vajinal kaslar çalışmaz ve il sıvı salgısı çok olur. bu da gevşeklik hissi verir hissiyatı azaltır. ilişkiden yeterli zevk alınmaz.
oral ile bir kaç kez boşalan kadın ilişkide de mükemmel sonuçları alır
Merhaba, Oral seks nedir? Oral seks kadının ya da erkeğin ağız yolu ile cinsel organları uyarması anlamına gelir bu genel olarak eşcinsel ilişki açısından tavsiye ediliyor olsa da heteroseksüel kadın ve erkekte uygular ve ilk cinsel birliktelik ön sevişme ile başlamalı oral seks ile ateşlenerek vajina da son bulması gerekiyor. Dolayısıyla oral seks tutkunu olmak sekse doymayan biri olmaya ve seksi doruklara çıkarma konusunda başlangıç olmaktadır.
Konu haz ise partnerin ne hissettiği nelerden hoşlandığı önemli.
Oral seks herkes için aynı derece zevkli olmayabilir.
Kendi açımdan bakarsam nirvanaya giden yolda müthiş itici bir güç ama tek başına yeterli bir durum değil.
Cevap
99Cevap
Tutkuyu ve hazzı zirvede hissedersin , ama seksten önce yapılması daha hoş. Fakat oral seks tek başına yetmez, telefi edemez
Telafi *
Merhaba <3
Oral seks bir tutkudur. Saatlerce zaman ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Keşfedilmemiş bir lezzeti arıyormuş gibi iyice kendinizi vermelisiniz ve nirvana ya ulaştığınızda, partneriniz artık çıldırmaya başlayacaktır. Onu kıvama getiren şey, sizin ona vermiş olduğunuz eşsiz lezzettir.
- Zamanla partnerinizi keşfedersiniz ve oral seksin her yeniden yapılmasında daha harika anılarınız olmuş olur. <3
''Oral seks bir tutkudur'' #SinirliBebek
Tutkunun ne olduğunu, nelerden oluştuğunu, nasıl oluştuğunu, ve bize yaşattığı hissin derinliğine inebilirsek belki o zaman indiğimiz yer de anahtar var mı diye bakabiliriz. ve o anahtarı bulduğumuz da nirvanaya ulaşmak için açacağımız kapılar, geçeceğimiz yollar var. Popüler kültür bu zorlu yolculuğa pek izin vermez. Anlık zevklerle, anlık hislerle yaşıyoruz. Bu nedenle anahtarı bulamıyoruz. inemiyoruz o derinliğe..
Oral için düşüncem karşımdaki yoruluyor be aga yok ağzım yoruldu yok nefes alamıyorum eeeee içimden sıktın artık diyor buz gibi oluyorum ama ben öylemiyim saatlerce yapıyor ve severek yapıyorum e tabi karşınızda gamulmuş bir kadın zevkten dört köşe neden ya ben neden tat alamıyorum
Oral seks candır heyecan mutluluk bulutlarda uçmaktır yapmakta yapılmasıda bana göre vazgeçilmez birşey ve oral bazen tek başına aparatif kaçamak şekilde yaparak veya yaptırarak da doyuma geçilebilir penis vajina ve anüs her noktaya değinerek eğlenceli ve renklendirilmiş şekilde gayet keyifle yaşanöası gerekir bence
Oral seks olmalı, hatta cilveleşmek ve ona anlık zevkler vermek istediğin zamanlarda da yapılabilir. Benim için çok önemli yapmasına bayılırım, yapılması da hoşuma gider.
Oral seks bence telafi için yapılacak birşey değil. Başlı başına uzun uzun, tadını çıkara çıkara, en ufak noktasına kadar dilin, dudakların temas edeceği, yapanın iştahla, şevkle partnerinin tatmini için yapması gereken bir adımdır sekste. Başlangıcında, ortasında, sonunda hangi adımda yapılması tarafların insiyatifine bağlı. Ama yapılmalı.
cinsel zirveye ulaşmak için sadece oral değil bedenin tüm hücrelerin aktif olması lazım
Bazen sadece partner ile yapılan oral seksler. En iyi sevişmeden bile daha güzel tat verebiliyor. Bunu bir çok defa yaşadım. Oral seks gerçekten yetenek isteyen bir eylem. Yapan partner, yapılan tarafından vazgeçilmez olabilir.
oral seks güzel bir başlangıçtır. etkili bir oral seks ile sevgiliyi hazırlamak bir sonraki adıma da güzel bir başlangıçtır. oral seks tutkunu bir kadın daha çabuk ıslanır, daha çok ıslanır ve birleşme sırasında daha yoğun orgazmlar yaşar.
Oral seks olmadan seks yapmanın kesinlikle tadı olmaz ve benim çok hoşuma gidiyor oral yapmak ve yaptırmak, heleki oral çok iyi yapılırsa yani hepsini alabiliyorsa bu zevkten dört köşe eder, tabi karşılıgınıda en iyi şekilde veririm
Oral seks bazı kadınlar için mide bulandırıcı olabilir ya da bazı erkekler için ama benim görüşüm başarılı bir oral seks başlı başına bir nirvana olabilir tabi istenilen doğrultuda yapıldığı sürece 😊 örneğin deepthroat.
Öncelikle harika giflar seni tebrik ederim. Benim icin ikinci goruntunun ayni sekilde parcasi bile olmak yeterli onu boyle kıvrandırmak yeteri kadar içimi tatmin ediyor. Erkekler için tatmin edici ama kadınlar için iş biraz sorun yaratabilir 🤔
Oral seks deyince çoğu kişinin aklına sadece erkeklere yapılan oral seks geliyor fakat eğer gerçekten zevki doruklarda yaşamak istiyorsanız karşılıklı oral seks yapmalısınız. Gözlemlerime göre çoğu erkek kadına oral seks yapmaktan iğreniyor.
Evet, bence olabilir. Ora seksin, cinsel ilişkiden daha zevkli olduğunu düşünüyorum.
Karşılıklı istek ve yeterli doyuma ulaştırılma olduğu sürece, cinsel ilişkiden görece olarak daha çok zevk alınacağını düşünüyorum.
Oral seks bir sanattır ama her erkek veya kadın sanatçı değildir. Dilini ve dudaklarını sanatçı gibi kullanabilen partnerin varsa işte o nirvananın anahtarıdır.
Oral seks seksteki tırmanış tutkuyla yapılması partnerimin oral yaparken bana bakması benim izlemem o tutkuyu görmem isteğimi ve libidomu aşırı yükseltir
Tabikide olabilir oral seks gibisi yok derim, insanı uçuruyor resmen, o sıcacık ağızın verdiği hazzı hiç birşey vermez, sizde partinizin oralla orgazım olduğunu seyir etmeniz ap ayrı bir şey
Oralsız ilişki söz konusu olamaz.
Lakin karşı taraf istemezse de saygı duymak gerek
Oral yoksa seks de yok benim için seksten bile önemli oral benim için
Yapılması mı yapması mı
Olabilirmisi fazla öyle zaten ön sevişme ve devamında oral seksin hazzını %100 artırır yoksa masttan farkı olmaz seksin.
Fazlasıyla severim iki türlüsünü de ama hayır her şeyin yeri ayrı güzel bu tek başına yeterli olamaz.
Sert ve küfürlü becerilmeyi sevecek kadin
Kirbaclanmayi da
Ötesini bilmem ben
Olmazsa olmaz anlatilmaz yasanir dediklerinden habhs
Olabilir. Pembiş bir vajinayı öpmeyle başlamak harika olurdu 😌
Oral seks olmadan seks olmak tadını alamazsın abii her şeyin zevki başka ama Oral dedin mi duracan çok farkı var hepsinden 😬
Oral seks seçin olmaz ise olmazıdır ve bir seks şölenidir.
Oral seks bence bir kadının içine girmekten daha güzel yapmayı çok seviyorum
Oral ya PP mak o hazı zevki arzu veheycanı karşıya tatdırmak bir sanattır
Oralsiz seks meyvasız ağaca benzer. Oral bir tutkudur. Saatlerce seks yap bir oral etmez
seks tek hamleli olmaz ne kadar iyi olursa olsun çeşit gerektirir oral ve şekil bazından
Vajina yalamak emmek harika birşey tek tutkum abartısız 1.5 2 saat yalarım
Oral seks hem yapması hemde yapılması harika bir duygu
Kesinlikle öyledir.
Buna soğuk bakan, istemeyen biriyle cinsellik yaşanmaz, yaşansa da haz alınmaz.
Birlesmenin yerini kesinlikle tutmaz
fakat seks de önemli bir rol oynadığıni Ret edemeyiz.
Dipnot: Oral yapmayı bilen için muazzamdir.
Bilmeyenler mümkünse yapmasın.
Ağız ve diş sağlığı için her sevişmenin başında en az 15 dakika oral seks yapmak lazım. :):
Yaa bana ister yapsın ister yapmasın ama ven partnerime yapmak isterim şahsen. O dil daberleri ile partnerimin zevkten titreyip kıvrandığını görmek bana daha çok zevk verir.
oral seks maça çıkmadan önce yapılan ısıma hareketleri gibidir iyi ısınmak maça en hazzır şeklde çıkmak gerekir 😉
Arac kullanirken karanlikta yapilmasinn zevki hicbisyde yok:)
oral yapmaya bayılan bır adam olarak kesınlıkle o lezzetı o tadı agzımda hıssetmeden asla bırlesme yasamam once agzımı doyormalı onun kokusunu tadını dudaklarımda hıssetmelıyım sonrada ıcınde olmalıyım
Olaya teknik açıdan bakarsak dudaklar ve dil en çok sinirin bulunduğu bölgelerdir. Orala yapan kişi partnerini en yüksek düzeyde hisseder.
Kesinlikle katılıyorum sana normal ilişkide boşalamayan çoğu kadın oral ile çok rahat orgazm olabilir
Sizinle tanışmak istiyorum
Bence olamaz her şeyin bir yakışığı var lütfen topluma bunu aşılamayın
Karşılıklı oral yapan çiftler daha çabuk orgazm olur iki taraf için de geçerli
Oral seks birleşmeden bile bambaşka bir haz ama hakkıyla yapabilen olursa
Hayır ama cinsellikten aldığımız zevki doruklara ulaştırır.
evet ola bilir ama sadece oralla orgazmı yaşamak biyerden sonra monoton bi hal alıyor...
oral seks cinsel ilişkinin mihenk taşıdır.. olmazsa olmaz..
Becerikliyse eğer ciddi avantaj
Ben o avantajı kulanıyorum
Çok güzel bir haz ama hiç bir zaman tek bir hateketle bir olay yaşanmaz
Değil bence ikisinin yeri başka ve hazları da farklı
sabah sabah azdiriyorsunuz kim kiymetini bilecek bu koca aletin. kim tadina bakip dakikalarca yicek.
Oyle zaten resimdeki gibi birini yapmayi kim istemez
Nirvanayı kötü emellerinize alet etmeyin😀
Cinsel nirvanaya giden yolu açar
seks nede normal bir şey olmuş hayatımızda.
Yapmaya bayılıyorum 🙈
Evet bencede oral bir seks'in anahtarıdır.
Evet tamamen Cin... sel Nirvana.
Hayır. Hazzı dengeli dağıtmak lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?