Sonuçta bir penis kadının parmağından illaki kalın oluyor, hatta 2-3 parmak kalınlığında oluyor. Kadınlar mastürbasyon yaparken parmağını içeri bastırdığında çığlık atıp zevkten kıvranırken, erkeğin penisi görüp "ayy küçükmüş, inceymiş, oyu kısaymış" gibi tabirler kullanarak neden kendi egosunu havalara taşıma gereksinimi duyuyor?Kadın : hıhhh şunaa baaak, benim barnaaaam bileenem bundan daha çohh zevk verir...
Mastürbasyon yaparken parmaklarıyla zevk alıp orgazm olan kadınlar, neden erkeklerin penisine ince diye burun kıvırır?
Fazlası varken bide istedikleri erkeklerle konuşabiliyorlarken yaparlar tabi seçimi biz hadi diyelim kızı ayarladık göğsü küçük diye ayrılsak başkasını bulmamız zor oluyor ama onlarda öyle mi 10 erkeği toplasalar açın bakcam hepsine deseler hepsi de hazır zaten açar bekler seçilmeyi biz kendimizi bu hale getirdik onlarda hazır biz böyleyken değerlendiriyor kalitemiz kalmadı gerçekten aşırı düşük cins olduk üzülüyorum bu duruma
Aynen öyle kadınlar bas bas bağorıyor siteye giriyorlar özelden penis fotoları atılıyor dışsrı çıkıyorlar önünü kesen oluyor instadan bulup yazan oluyor ortama giriyor bi foto çekilip story atıyorlar arkadaşı bu kim diye soruyor her yerden teklif yağıyor çirkine de güzele de elinde bol olunca erken hepsi aman adam olsun diyor ama adamlar karşısına gelince aman gtsüz zayıf ama kısa aman tipi kötü aman giyinmeyi bilmiyor aman fakir şöyle böyle kötülüyorlar çünkü elinde bol erkek o olmazsa başkası yazıyor
Erkeklerin şu kadar büyük böyle kalın diye abartması ile kadınların büyük olsun kalın olsun istekleri sadece abartı ve dikkat çekmek.. Birinin gireceği yer 8-14 cm derinliğinde diğerininde alacağı en fazla ağrılı ister ise 18 cm..Çok duyduk öyle çok büyük ve çok kalın olanların hayal kırıklığı yaşadığını..
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mast yaparken hayallerini süsleyen erkekle gerçekte birlikte olacağı erkek arasında görseldeki gibi fark oluyor ;) öyle kadınlar var ki değil parmak hayal ettiği erkeği düşünüp ıslananlar var.
İnce bir penis g noktalarına gidemeye bilir ama bizler parmağınız ile nereden zevk aldığımızı anlaya biliriz. Aslında bize ince ya da kalın çok fark etmiyor kalınlığı bizi zorladığı için hoşuza gidiyor kalın bir penis bizi doldurup zorlar ve bu azdırır. Asıl önemli olan ise uzunluktur ince bir penis dahi olsa uzunca zevk verir.
Tamam anlıyorum, parmak giriyor, klitoris okşanıyor, memelere dokunuluyor. Kadınların mastürbasyon anlayışını çok iyi biliyorum, ama parmağı alınca çığlık atan kadın, penis için niye ego kasar sonu soruyorum
Hayatımda hiç mastı parmakla yapmadım Hep dildo ya da vibratörüm vardı Çoğu kadın kendini bile keşfetmiyor zaten O parmağıda kullanmıyor Ayrıca iyi seks sonrası orgazm olamayan kadına 4 parmağını hızlıl hızlı sokup çıkarmalı çıldırtır kadını
Benim eski erkek arkadaşımın ki harbi küçüktü . Ya mini minnacikti. Ama bak Parmaklari oksamak için içine daldiriyoruz Penis içine direk giriyor. Final gibi bişey anladın mi fark var yani arada
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tek parmakla çığlık atan yok. En az 3 parmak s0kmak lazım.
İkisi aynı şey değil çünkü. Birisi bir küvet dolusu su diğeri denizde yüzmek gibi bir şey. Eeee insan haliyle denizde kayık ile değil gemiyle yolculuk yapmak ister.
Saçmalamışın, olayı 2 dakikada kaslarını kandırmakla yaşamışsın hep, oysa moduna girdiğinde olay dahada farklı bir hal alıyor. O yüzden parmak kalınlığı ile bir alakası yok bu işin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Katılıyorum sana. Sorsan 5 parmak kalınlık olsun 20 cm uzunluk olsun derler dimi.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Mastürbasyon yaparken parmaklarıyla zevk alıp orgazm olan kadınlar, neden erkeklerin penisine ince diye burun kıvırır?