Eşim çok çabuk boşalıyor en fazla 6,7 dk sürüyor zorlasa bile evlendigimizden beri 1 kere bile boşaltamadi beni bunu nasıl çözeriz 1,5 senelik evliyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbririncisi erken boşalma gerçekten piskolojik bir durum ikincisi de tavsiyelere uyabilirseniz dediğimi yaparsanız gerçekten belli bir yere kadar çözebilirsiniz keçiboynuzu pekmezi içsin eşim bunu bir ay boyunca hergün mutlaka içebildiği kadar en azından yarım çay bardağı olacak kadar içsin inan bana bunun oda sende çok faydasını göreceksiniz ben denediğim için önerdim %80 civarı sekste güç verdiği gibi uzama da yapıyor inan bana boşalsa da seni bir 10 dk kadar becerebilecek şekilde dimdik ayakta kalıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl6-7 dakika erken boşalma sorunu değildir, erken boşalma bilimsel olarak 1-5 saniye arasında olan boşalmalardır. Sizinki sadece süre sorununuz var. Bunu da geciktiricili prezervatifle halledebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi oluyor teşekkür ederim
- +1 yıl
Aynen öyle, ayrıca ön sevişmeyi ihmal etmeyin, bencil bir partnerle cinsellikten zevk alınır ama doyuma ulaşılmaz.
1- Ön sevişme olmalı, karşılıklı oral kesinlikle olmalı
2- Okşamalar önemli parmakları cinsel bölgelere götürüp oraları uyarmak iyi sonuç verir
3- Geciktiricili prezervatif kullanın
4- Nefes egzersizleri ile gelmeye yakın derin derin nefes alıp versin bir müddet içinden çıksın
5- Tabi ki her şeyi erkeğe yüklemek yanlış, siz kadınların da erken orgazm olamama sorununuz için biraz olsun kendinizi motive edip daha kısa sürede orgazm yaşamaya bakın.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yediklerine dikkat etsin, kontrolü ona bırak, kafasını biraz rahatlatsın olmadı bi uzmana gözükün bunda ayıp bişey yok bizimde evliliğimizin başında böyleydi zamanla çözdük
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğimiz bu yüzden çok kötü zaten ayıp birşey yok bencede zaten buyuzden saygı sevgide azalıyor cidden
Soran+1 yılÇekiniyor galiba hala cozemedim kendisini inanki
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Doktora gidin geciktirici kılıf alın bende kullanıyırum 1 saat suruyo
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks öncesi çok oral yapıyorsanız bu normal. biz erkekler öyle filmlerdeki gibi yok yarım saat içinde kaldım gibi bişey yok. söyleyende yalan söylüyor ama sizi rahatlatması gerek. üzerine çıkıp içinize aldığınızda daha geç boşalacaktır. ya da 2. yi yapmayı deneyin, kendinizi kasmayın. boşaldıktan hemen sonra oral yapmaya başlarsanız yeniden kalkar, tabi oral yapışınız iyi ise..
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok istedim ama yaptırmıyor
Cevap sahibi+1 yılnasıl yapıyor peki, içinize girip boşalıp sonra çekiliyormu?
Soran+1 yılEvet
+1 yılBirinciden sonra devam edemiyor mu? Yara kilif kullaniyor mu? Kullanmiyorsa deneyin biraz uzadigini goreceksiniz. Onun disinda direk mevzu yerine baska seyler yapin. Ellerini kullanabilir mesela esin.
00 Yorumlaİlişkiniz sadece penatrasyondan mı ibaret? Uzun bir ön sevişme yok mu? Yani aceleci davranıldığı sürece durumun değişmesi zor olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevisme yok denecek kadar kısa sürüyor çok aceleci çünkü
- +1 yıl
Sorun bundan kaynaklı. Eşiniz 6-7 dk gibi bir sürede boşalıyor olabilir fakat bu süre sizin de boşalmanız için yeterli sadece penetrasyon öncesi yeterince uyarılma gerekecek. Ön sevişmeyi uzatın. Oral sekse bakış açınızı bilmiyorum. Eğer hoşlanıyor iseniz size oral seks yapmasını isteyin. Daha çok birbirinize dokunun ve okşayın. Daha çok uyarıldıktan sonra penatrasyon gerçekleşir ise eşiniz boşalmadan sizde orgazma ulaşabilir ya da yakın zaman da ikiniz birden de yaşayabilirsiniz bu duyguyu.
+1 yılBen dr gitmiştim koca doktor ilişki öncesi el ile boşal dedi bana ya 😂😂😂
Partnerime dedim bu durumu niye spermi ziyan ediyoruz ya demişti
Doktora mı güleyim partnerime mi güleyim bilemedim00 Yorumla
+1 yılVucutta sperm fazla olunca erkek kolay bosalir hergun yapin bosalsin birkac kez bosaldiktan sonra daha uzun surecektir bosalmasi
02 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin duzelirmi
- +1 yıl
Duzelir ben 6. Postadan sonra seks yapabiliyorum ilk 6 da 5 dk yi gecmiyor sonra uzuyo sure
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun sürede değil, bence ön sevişme yeterli değildir ve ilk sonrası ikinci için gayret göstermemesi bencillik.. süre çok az değil ama gayret yok, diliyle uğraşmıyor galiba?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSüre yeterli ama öncesinde seni yalayıp kıvama getirmesi gerek ön sevişme ile ıslatıp.
00 Yorumla6-7 dk erken boşalma değil. Penisi mi küçük acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır gayette büyük
bulursan bizede açıkla
00 Yorumla
+1 yılgeciktirici kullansın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuştun mu kendisiyle
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki 2-3 devam ediyor musunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılTek sefer
Biraz sıklaştırın çözülecek
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzelir mi öyle olsa
+1 yılön sevişme yapması lazım
00 YorumlaOlmaz artık malesef
00 Yorumla
+1 yılOn sevismeyle beraber 6 7 dk mi
00 YorumlaTedavi olması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olcak peki