Kocam tam içime gireceği sırada orgazm oluyor sonra da kolay toparlanmıyor eskisi kadar sert olmuyor bu seferde. bu durum nasıl çözülür?
1 ay
Kocam tam içime gireceği sırada orgazm oluyor sonra da kolay toparlanmıyor eskisi kadar sert olmuyor bu seferde. bu durum nasıl çözülür?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Yeni evliyseniz normal değil mi? Adamın da ilkse çok çok normal. Birkac ay sabredin devam ederse doktora gidin buradaki yardımsever arkadaşlar başka türlu yardım edebilir.
Teşekkürler tavsiye için
Normal olduğunu düşünmek hiç aklıma gelmiyor libedosuda çok düşük
gidilmesi gereken iki uzman var sorunun temeli bulunmalı birisi psikolog diğeri ise ürolog. bunlarda bir çare illa ki bulunur. Sertleşmekle ilgili sorun yoksa büyük ihtimalle sorun psikolojik çıkacaktır. Tedavi süreci biraz zaman alabilir ama hevesiniz kırılmasın
kocan masturbasyonu biraksin prnoyu biraksin spor yapsin hic yoktan 20 dk kossun.. ayrica iki gunu gecmesin sevismediginiz sure.. ozellikle sabahlari yapin
Öyle birisi değil sporla çok alakası yok mastürbasyon yapmaz çünkü uyanınca duş alıyo hep hiç müstehcen bişeye baktığını görmedim libidobu de düşük ayrıca
libidosu düşük erkek yoktur bunu gösteremeyen erkek vardır.. seks sıklığını artırın.. fındık bal iyi gelir..
Geciktirici kullanabilirsiniz , ayrıca doktora gidip ilaç alabilirsiniz temele bakmak lazım neden, ama şimdilik geciktirici ya da kocanı ilişkiden 2 3 saat önce boşalt, sonrasındaki seks gayet uzun olacaktır 😉
Ereksiyon olma problemi var sertleşmeyi sürdüremiyor muhtemelen testesteron hormonu düşük o yüzden onu arttırmanız lazım
Libidosu düşük evet
Libido’un düşük olması testesteron eksikliğinden kaynaklı
Çözümü pek yok ama bir ihtimal eğer yeni evli bir çift olunca düzenli bir cinsel ilişki yaşanmaya başladığı zaman bir nebze de olsa düzeltebilir
Çözülmez. Evlilik bu ne çıkarsa bahtına. Sonuçta evlilik sekse en uzak şey. Takılma sen bunlara seksi de unut.
Daha çok yeniyiz
Farketmez. Kiminin 3 ay sonra kiminin 3 sene sonra.
https://www.trendyol.com/powerhub/herbal-care-for-man-premium-sprey-30ml-p-931212607?boutiqueId=61&merchantId=925915
bunu al, kullanımı çok basit tarif ederim. en az yarım saat seninle. adamın kendine güveni gelir
Erken boşalma sorununu aşmak zor. Daha düzeleni duymadım. Kişinin bunu kabullenip tedaviye ikna süreci en zor olan kısım
Cinsel terapist en doğru yöntem olur. Diğer yandan. Macun önerebilirim herhangi bir rahatsızlığı yoksa.
ürolojiye gitsin takviye kullanmıyosa yoksa sıkıntı tatmin edilememekte kötü evlilikte tatmin şrt
Evet hiç bişey hissetmedim evleneli
evli olduğum için az çok bi tahmnide bulundum kötü bi drum tatmin edilememek ama bence konuş ya takbiye alsın ya da ürolojiye mutlaka gitsin çünk üerken boşalması var belli yani
Yeni başlıyorsa ilişkiye normal karşıla ama surekli böyle ise besin takviyeri ve mastyapmasınıniste ilişki öncesi
Yanı doktora fıtmesı lazım yoksa cınsellık olmazz ılerısı ıcın sorun
Çözemezsin. gercek bir yaprağın tadını alamamak çok kotu
Psikolojik de olabilir fizyolojik de. Bence bir uzman yardimi şart. Zor durum umarim aşarsınız.
Doktora gidin ama anlık çözüm arıyorsanız geciktirici sprey ve krem kullansın
birtakım ilaçlar var ama kocana etki eder mi? Seni istediğin doyuma ulaştırabilir mi bilmiyorum
Önce sebebini bilmek gerekiyor, belki de kişide farklı sağlık problemleri vardır
Tedavisi var uzmana görünsün egzersiz yapsın bunun çaresi var artık yani 😊
ürolog görsün söyler
tedaviye gitmek zorunda yoksa boşanma nedeni
ciddi olamazsın? cok cok erken bu bunun için bir çaba göstermesi gerek
Evlenene kadar çok mastürbasyon yapmış onun sıkıntısını çekiyor durumu zor
ilaç takviyesi, psikologi jeller stres yönetimi yani bir sürü sebebi olabilir işin çok zor
Doktora görünsün bir belki de stresli bir dönemde olabilir
Belli bir sure beekleyin sonra yine deneyin. Hergun yapin ancsk duzelir. Heyecani yensin
Tedavı olması şart daha gırmeden bosalıyorsa. Boşal artık yeter dıyenlerden boyle kadınları gormek üzücü 😀
maalesef daha kondom takıyorum elin değdi diye orgazm oluyor
Sen nasıl tatmın oluyorsun hıç orgazm olabıldınmi
Olmuyorum
Sevişirken bazen sürtünerek
Altta yorum yapan kiraz kadın görünümlü erkek 😀
mastürbasyon sextıng falan denedınmı
Tesekküederim talip etmeden söylediniz
Anlamadım
Biz 40 dakikadan önce gelemiyoruz, siz neler yasiyorsunuz
Sık görülen ve tedavisi olan bir şey ürolojiye gitsin. Evrimsel bir hata olabilir bu vahşi doğada dakikalarca seks yapacak imkan yok. Hemen döllemek üzerine hızlı boşalıyor olabiliriz. Ama dediğim gibi çözümü var. Dert etmeyin doktora başvurun.
Midem için kudret narı yedim, kendi kendime erekte oluyorum başka bişeye etki etti, doğal gıdalar var
İlk başlara göre nasıl peki hiç geç boşalma olmadı mı
Yeni evliyiz
Tamam zamanla düzelecek işte
Hay benim şansıma diye içine pişmanlık mutsuzluk düşüncesi yerleşiyor mu hiç
mastürbasyon yaparken erken boşalıyorum diye triplere girerdim , sonra baş kısmına bir temasda bulunmayınca daha uzun gittiğini farkettim. Artık bunun üzerinden belki pay çıkarabilirsiniz.
Daha yeni evlisiniz sen ilkiysan zamanla düzelir bisaldiktan sonra sertleşme sorunu zor ama en azından olki çok daha uzun sürer zamanla ikincisinde zor toparlaniyorsa sanada büyük iş dusuyor
Erken boşanma için aile ve cinsel terapiler var birlikte gidip birlikte tedavi almalısınız uzman size ödevler vericek cinsellikle ilgli onları uygulamalısın
Ne yapmayı düşünüyorsun? Daha içine tam olarak yerleştirememiş adam.
Profesyonel uzman yardımı ile, yani psikiyatristlere başvuru
doktora görünsün tedavi olsun psikolojikte olabilir
Hastaneler doktorlar boşa yok gitsin baktirsin bir ama sen onu tarik edip çok azdiriyorsan adam ne yapsın sen ateşine dayanamıyor
Bunu hiç söylemedim nasıl soylim dra git diye
Söyle canım sende bundan rahatsız olursun ama
tedavi yöntemleri var.
bence profesyonel yardım almalı.
kendisi bunun farkında değil mi
Farkında ama hiç bi çabasını göremiyorum ne araştırdğını gördüm geçmişinden ne başka bişey sadece yanaşmıyor çok 1 aydır evliyiz 3 kere yaşadık yarım yamalak
Yok artık ya sizin yemekten sudan fazla seks yapmanız lazım şu an 🥲
beden kontrolu yok ılk deneyımınse senın ıcın zordur
on sevısme suresı nasıl
Yani yeterince 15 20 dk
uzun tutmandan zıyade bu surede ne yaptıgın onemlı bence dılersen anlatırım
Bunun çözümleri var 20 mg Clais sorunu çözer 36 saat seninle 😉🔥
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım eşinin doktora gitmesi lazım
Yüksek ihtimalle p*rno ve mastürbasyon bağımlılığı var. Bunu çözmesi lazım
Böyle bi kocam olsun istemem
Bunu yaşamayı kim ister?
İşin çok zor. Bu durumu yaşayan çok çiftle tanıştım
51 saniye 7 erkek yorumu biz yazsak da kaybolur kalsın düşüncem
Zararlı mı bilmiyorum ama spreyleri var baya güzel oluyor 😂😂
Saç spreyi gibi mi sıkıyorsun dik tutuyor 😂
Nasıl daha girmedeb mi
Evet kondom takarken
Çok sıkıntı ya
Ne zamandır var bu sonradan mı oldu
Bi aylık evliyiz her denemede böyle
İkinizin de ilki mi ki
Evet
İlkiyse normaldir asko heyecan falan yapıyordur ama yaklaşık 6 ay hala aynıysa falan doktora gidersiniz
Bu konuda uzman yardımı alabilirsin..
kaç yıllık evlisin ve önsevişme süreniz ne
1 ayı yeni geçti çok uzun olduğu söylenmez onunda 20 dk
Vallla buna bazen engel olamazsın ki.
Hep böyle ama
Sizin aranızda bişe
Bunun için bir yöntem var ama
Ne kadar oldu Evlrneli
1 ay
Yardımcı olmak isterim
Cidden
Bir kaç seferden sonra düzelme olmadı mj
1 aylık evliyiz 3 kere yarım yamalak ne yaşadıysak o.
Daha erken adam daha önce hiç o hissi yaşamamış demekki biraz zaman tanı hemen serengetiye düşme seni yerler ceylanım 😅
Öncelikle seni tatmin etmeli ondan sonra kendini düşünmeli
Elinde değilmiş
Hem elinde hem şeyinde bizdede oluyor ama önüne geçebiliyoruz gizliden çıkayım istersen
Geciktirici alsın
İlaç olan mı kayganlaştırıcı mı
İlaç
Bu durum tesaviyle cozuluyor ben oyle cozmustum
İlaç la mı tedavi
İlacta almistim egzersizde ciddiyim bak yalan degil bendede o sorun vardi
maalesef aynı sorun bende de var çözerseniz burdan yazar mısınız lütfen 😔
Yedek penis kullanman lazım