Kocam tam içime gireceği sırada orgazm oluyor sonra da kolay toparlanmıyor eskisi kadar sert olmuyor bu seferde. bu durum nasıl çözülür?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. gidilmesi gereken iki uzman var sorunun temeli bulunmalı birisi psikolog diğeri ise ürolog. bunlarda bir çare illa ki bulunur. Sertleşmekle ilgili sorun yoksa büyük ihtimalle sorun psikolojik çıkacaktır. Tedavi süreci biraz zaman alabilir ama hevesiniz kırılmasın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGeciktirici kullanabilirsiniz , ayrıca doktora gidip ilaç alabilirsiniz temele bakmak lazım neden, ama şimdilik geciktirici ya da kocanı ilişkiden 2 3 saat önce boşalt, sonrasındaki seks gayet uzun olacaktır 😉
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÇözümü pek yok ama bir ihtimal eğer yeni evli bir çift olunca düzenli bir cinsel ilişki yaşanmaya başladığı zaman bir nebze de olsa düzeltebilir
00 Yorumla
10 ayYa aslında ilk bosalmadan sonra 2. Kere devam edebilseniz 2. De daha geç bosalırdı. Tedavi içinde ilaç veriyorlar veya sprey kullanırsınz o da erkekte hissizlik yapıyor ama her şeyin bi tedavisi vardır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
109Cevap
9 ayBu çok sık karşılaşılan bir durum, aslında bazen vücut ve zihin senkronu kaybedebiliyor. Kocan tam içine gireceği anda orgazm oluyor, sonra toparlanması uzun sürüyor ve sertlik eskisi gibi değil; bu da bazen baskı, stres ya da fazla heyecandan kaynaklanabilir. O anlarda sabır göstermek, yavaşlamak, ön sevişmeye ağırlık vermek ve birbirinizi hissetmek çok önemli. Tutku, sadece hızlı ve sert olmakla değil, derin bağ kurmakla, birbirinizi tam anlamıyla hissetmekle beslenir. Aranızdaki şehveti canlı tutmak için yeni yollar keşfetmek, küçük kaçamaklarla birbirinizi yeniden ateşlemek de işe yarar
00 Yorumla
1 yılYeni evliyseniz normal değil mi? Adamın da ilkse çok çok normal. Birkac ay sabredin devam ederse doktora gidin buradaki yardımsever arkadaşlar başka türlu yardım edebilir.
61 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler tavsiye için
Normal olduğunu düşünmek hiç aklıma gelmiyor libedosuda çok düşük
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bu durum çoğu zaman performans kaygısı ve aşırı hassasiyetle ilişkilidir, utanılacak bir şey değil ama çözüm gerektirir. Önce bir üroloji kontrolü iyi olur; fiziksel sorun yoksa cinsel terapi, dur başla egzersizleri, kalın prezervatif ve ön sevişmeyi uzatmak genelde ciddi fayda sağlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kocan masturbasyonu biraksin prnoyu biraksin spor yapsin hic yoktan 20 dk kossun.. ayrica iki gunu gecmesin sevismediginiz sure.. ozellikle sabahlari yapin
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle birisi değil sporla çok alakası yok mastürbasyon yapmaz çünkü uyanınca duş alıyo hep hiç müstehcen bişeye baktığını görmedim libidobu de düşük ayrıca
1 yılmastürbasyon yaparken erken boşalıyorum diye triplere girerdim , sonra baş kısmına bir temasda bulunmayınca daha uzun gittiğini farkettim. Artık bunun üzerinden belki pay çıkarabilirsiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEreksiyon olma problemi var sertleşmeyi sürdüremiyor muhtemelen testesteron hormonu düşük o yüzden onu arttırmanız lazım
02 Yorumla
Soran1 yılLibidosu düşük evet
- 1 yıl
Libido’un düşük olması testesteron eksikliğinden kaynaklı
1 yılErken boşanma için aile ve cinsel terapiler var birlikte gidip birlikte tedavi almalısınız uzman size ödevler vericek cinsellikle ilgli onları uygulamalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇözülmez. Evlilik bu ne çıkarsa bahtına. Sonuçta evlilik sekse en uzak şey. Takılma sen bunlara seksi de unut.
02 Yorumla
Soran1 yılDaha çok yeniyiz
- 1 yıl
Farketmez. Kiminin 3 ay sonra kiminin 3 sene sonra.
Gizli Üye(36-45)1 yılbunu al, kullanımı çok basit tarif ederim. en az yarım saat seninle. adamın kendine güveni gelir
00 YorumlaYeni başlıyorsa ilişkiye normal karşıla ama surekli böyle ise besin takviyeri ve mastyapmasınıniste ilişki öncesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erken boşalma sorununu aşmak zor. Daha düzeleni duymadım. Kişinin bunu kabullenip tedaviye ikna süreci en zor olan kısım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılCinsel terapist en doğru yöntem olur. Diğer yandan. Macun önerebilirim herhangi bir rahatsızlığı yoksa.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılürolojiye gitsin takviye kullanmıyosa yoksa sıkıntı tatmin edilememekte kötü evlilikte tatmin şrt
02 Yorumla
Soran1 yılEvet hiç bişey hissetmedim evleneli
- 1 yıl
evli olduğum için az çok bi tahmnide bulundum kötü bi drum tatmin edilememek ama bence konuş ya takbiye alsın ya da ürolojiye mutlaka gitsin çünk üerken boşalması var belli yani
1 yılbeden kontrolu yok ılk deneyımınse senın ıcın zordur
03 Yorumla- 1 yıl
on sevısme suresı nasıl
Soran1 yılYani yeterince 15 20 dk
- 1 yıl
uzun tutmandan zıyade bu surede ne yaptıgın onemlı bence dılersen anlatırım
Gizli Üye(30-35)1 yılYanı doktora fıtmesı lazım yoksa cınsellık olmazz ılerısı ıcın sorun
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. sorunun çözümü zaman ister ama basittir. Anlatırım müsait olduğunuzda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılÇözemezsin. gercek bir yaprağın tadını alamamak çok kotu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılBiz 40 dakikadan önce gelemiyoruz, siz neler yasiyorsunuz
00 Yorumla
1 yılPsikolojik de olabilir fizyolojik de. Bence bir uzman yardimi şart. Zor durum umarim aşarsınız.
00 Yorumla
1 yılDoktora gidin ama anlık çözüm arıyorsanız geciktirici sprey ve krem kullansın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. birtakım ilaçlar var ama kocana etki eder mi? Seni istediğin doyuma ulaştırabilir mi bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÖnce sebebini bilmek gerekiyor, belki de kişide farklı sağlık problemleri vardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tedavisi var uzmana görünsün egzersiz yapsın bunun çaresi var artık yani 😊
00 Yorumla
1 yılürolog görsün söyler
tedaviye gitmek zorunda yoksa boşanma nedeni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım eşinin doktora gitmesi lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ciddi olamazsın? cok cok erken bu bunun için bir çaba göstermesi gerek
00 Yorumla
1 yılEvlenene kadar çok mastürbasyon yapmış onun sıkıntısını çekiyor durumu zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılilaç takviyesi, psikologi jeller stres yönetimi yani bir sürü sebebi olabilir işin çok zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılDoktora görünsün bir belki de stresli bir dönemde olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılBelli bir sure beekleyin sonra yine deneyin. Hergun yapin ancsk duzelir. Heyecani yensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTedavı olması şart daha gırmeden bosalıyorsa. Boşal artık yeter dıyenlerden boyle kadınları gormek üzücü 😀
08 Yorumla
Soran1 yılmaalesef daha kondom takıyorum elin değdi diye orgazm oluyor
Cevap sahibi1 yılSen nasıl tatmın oluyorsun hıç orgazm olabıldınmi
Soran1 yılOlmuyorum
Soran1 yılSevişirken bazen sürtünerek
Cevap sahibi1 yılAltta yorum yapan kiraz kadın görünümlü erkek 😀
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon sextıng falan denedınmı
Soran1 yılTesekküederim talip etmeden söylediniz
Cevap sahibi1 yılAnlamadım
1 yılSık görülen ve tedavisi olan bir şey ürolojiye gitsin. Evrimsel bir hata olabilir bu vahşi doğada dakikalarca seks yapacak imkan yok. Hemen döllemek üzerine hızlı boşalıyor olabiliriz. Ama dediğim gibi çözümü var. Dert etmeyin doktora başvurun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMidem için kudret narı yedim, kendi kendime erekte oluyorum başka bişeye etki etti, doğal gıdalar var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle seni tatmin etmeli ondan sonra kendini düşünmeli
02 Yorumla
Soran1 yılElinde değilmiş
Cevap sahibi1 yılHem elinde hem şeyinde bizdede oluyor ama önüne geçebiliyoruz gizliden çıkayım istersen
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk başlara göre nasıl peki hiç geç boşalma olmadı mı
02 Yorumla
Soran1 yılYeni evliyiz
Cevap sahibi1 yılTamam zamanla düzelecek işte
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yıltedavi yöntemleri var.
bence profesyonel yardım almalı.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHay benim şansıma diye içine pişmanlık mutsuzluk düşüncesi yerleşiyor mu hiç
00 Yorumla
1 yılDaha yeni evlisiniz sen ilkiysan zamanla düzelir bisaldiktan sonra sertleşme sorunu zor ama en azından olki çok daha uzun sürer zamanla ikincisinde zor toparlaniyorsa sanada büyük iş dusuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe yapmayı düşünüyorsun? Daha içine tam olarak yerleştirememiş adam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılProfesyonel uzman yardımı ile, yani psikiyatristlere başvuru
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldoktora görünsün tedavi olsun psikolojikte olabilir
00 Yorumla
1 yılHastaneler doktorlar boşa yok gitsin baktirsin bir ama sen onu tarik edip çok azdiriyorsan adam ne yapsın sen ateşine dayanamıyor
02 Yorumla
Soran1 yılBunu hiç söylemedim nasıl soylim dra git diye
- 1 yıl
Söyle canım sende bundan rahatsız olursun ama
- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılkendisi bunun farkında değil mi
42 Yorumla
Soran1 yılFarkında ama hiç bi çabasını göremiyorum ne araştırdğını gördüm geçmişinden ne başka bişey sadece yanaşmıyor çok 1 aydır evliyiz 3 kere yaşadık yarım yamalak
- 1 yıl
Yok artık ya sizin yemekten sudan fazla seks yapmanız lazım şu an 🥲
1 yılBunun çözümleri var 20 mg Clais sorunu çözer 36 saat seninle 😉🔥
00 Yorumla
1 yılYüksek ihtimalle p*rno ve mastürbasyon bağımlılığı var. Bunu çözmesi lazım
00 Yorumla
1 yılBöyle bi kocam olsun istemem
101 Yorumla- 1 yıl
Bunu yaşamayı kim ister?
Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. İşin çok zor. Bu durumu yaşayan çok çiftle tanıştım
00 Yorumla
1 yıl51 saniye 7 erkek yorumu biz yazsak da kaybolur kalsın düşüncem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZararlı mı bilmiyorum ama spreyleri var baya güzel oluyor 😂😂
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNasıl daha girmedeb mi
12 Yorumla
Soran1 yılEvet kondom takarken
- 1 yıl
Çok sıkıntı ya
Gizli Üye(18-24)1 yılNe zamandır var bu sonradan mı oldu
44 Yorumla
Soran1 yılBi aylık evliyiz her denemede böyle
Cevap sahibi1 yılİkinizin de ilki mi ki
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılİlkiyse normaldir asko heyecan falan yapıyordur ama yaklaşık 6 ay hala aynıysa falan doktora gidersiniz
1 yılBu konuda uzman yardımı alabilirsin..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılkaç yıllık evlisin ve önsevişme süreniz ne
01 Yorumla
Soran1 yıl1 ayı yeni geçti çok uzun olduğu söylenmez onunda 20 dk
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılVallla buna bazen engel olamazsın ki.
02 Yorumla
Soran1 yılHep böyle ama
- 1 yıl
Sizin aranızda bişe
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBunun için bir yöntem var ama
04 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar oldu Evlrneli
Soran1 yıl1 ay
- 1 yıl
Yardımcı olmak isterim
- 1 yıl
Cidden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBir kaç seferden sonra düzelme olmadı mj
02 Yorumla
Soran1 yıl1 aylık evliyiz 3 kere yarım yamalak ne yaşadıysak o.
- 1 yıl
Daha erken adam daha önce hiç o hissi yaşamamış demekki biraz zaman tanı hemen serengetiye düşme seni yerler ceylanım 😅
Geciktirici alsın
02 Yorumla
Soran1 yılİlaç olan mı kayganlaştırıcı mı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu durum tesaviyle cozuluyor ben oyle cozmustum
02 Yorumla
Soran1 yılİlaç la mı tedavi
- 1 yıl
İlacta almistim egzersizde ciddiyim bak yalan degil bendede o sorun vardi
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Jinekoloğa gidecek :)
03 Yorumla
Soran1 yılÇok mu erken olur 1 aylık evliyiz daha
Gizli Üye(30-35)1 yılmaalesef aynı sorun bende de var çözerseniz burdan yazar mısınız lütfen 😔
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler