Utanılacak bir şey yaptığımı düşünüyorum. Kaç günden beri gözüme uyku girmiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selam
Bu bir kere kimseyi ilgilendirmez. Yargılamak haddimize değil ki yargılamayız da :)
Sonu düşünülmeyen kararlar hele de cinsellikte bu tür duygulara neden oluyor.
Ancak olan oldu yapacak bir şey yok
Yetişkin bir kadın gibi davran, kendini topla ve bir daha acele ya da pişman oalcağın kararlar verme...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu soruyu insanlara sorman cok garip... evet ve hayir diyenlerde olur. Asil soru kendine sormalisin? sen sonucta bile bile yapmissin ve yapmadan once riskleri gozden gecirmissin yani bu soruyu insanlarin cevaplamasina gerek yok mantiksiz cunku.. kendine sor sen mutluysan kime ne... eger mutlu degilsen herkes kendi hatasindan pay cikarsin... gecmis olsun... Mesela ben bakire kizla evlenirim ama bakire olmayanlar ile evlenmem cunku ayni duygulari ayni hisleri beraber yasamak istiyorum bu benim dusuncem yanlis anlama... ben temiz insanim yanimda temiz insan olmasini isterim bak mesela ben boyle insanim mesela baskalarina fark etmez.. : )
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılYolda falan mı düşürsün hayırdır. Saçma sapan şeylere anlam yükleyip kendinize yaptığınızı yakıştırıyorsunuz da bir o organ girişi kalıyor. Sen kendini kendin için sorgula, milletin ne düşündüğünün bir önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılBekaret senin , karar senin,, bu kimseyi bağlamaz,,, yapmak istediğin için yaptığın birşeyden pişman olma,, bunun hiçbir faydası yoktur,, eğer rahatsız olduysan devamı konusunda iyi düşünmelisin
10 Yorumla
+1 yılKnk bakirlik ya da bakirelik önemli bir şey degil anlayın artık sunu
Bakireligi önemseyen insan bence yobazdir
Ama ben kocam icin beklerim diyen kisiyede saygim sonsuzdur10 Yorumla
+1 yılAksine sevinmelisin. Hayatının dönüm noktalarından birini yaşadın ve önemli bir deneyim kazandın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yanlış birşey yapmışsın ama o kadar uyuyamayacak kadar kendini üzme. belki o adamla evlenirsiniz
00 YorumlaBugün utanırsın, iki gün sonra tekrar yaparsın, sıkıntı etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna sen karar verirsin ancak herkesin yaşadığı hayat farklı
Çevrenin yaklaşımına bak dine olan inancına bak ve ona göre karar ver00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır tabi ki de. Olan olmui zaten değiştiremeyeceğine göre düşününmenin de anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılpff umursamayın artık şu çağ dışı şeyleri
10 Yorumla
+1 yılHayır gayet normal bir şey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılcebinden dusmedi sonucda
00 Yorumla
+1 yılNeden uyuyamıyorsun? 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimden iğreniyorum
- +1 yıl
Saçma bir düşünce? Neden iğreniyorsun?
+1 yılNasıl oldu o iş
00 Yorumla
+1 yılSebep
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden kaybettin