Nerdeyae çevremdeki herkes ilişki yaşamış ben de dinci felan değilim deistim toplum açısından da normal karşılıyorum ama prensip olarak güvenmeyi tercih ediyorum sizce yalan söylemeli miyim bakireyim demeye utanıyorum ya
Cevabın nedir?
+1 yılÇok yanlış düşünüyosun şu anda. Asıl güzel olan şey bakire olmaktır. Ne bayanlar var tecavüze uğruyolar ve kenara geçip ağlıyorlar. Çünkü ileride belkide sırf sevdiği kişi bakire olmadığı için istemeyebilir onla evlenmeyi. Ama bu onun suçu değil tabikide. Bence sevinmelisin ve şükür etmelisin. O çevrende bakire olmayan ilişki yaşamış kişiler ilerde evlenmek istedikleri kişiye ne diyecekler. Hem çoğu erkek bakire olan biriyle evlenmek ister. Çünkü o temizdir el değmemiştir. Ama ne yazık ki günümüzde böle kişiler azaldı. Yani haline şükür et bence gerçekten. Sırf küçükken tecavüze uğradığı için hayatı kararan onca genç kız var ki...
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden olmaz gibi bir kafa yapım yok
En İyi Cevaplar
yorumlara şöyle bir baktımda fikirlerimiz gerçekten çok örtüşüyor... yalan kesinlikle söylememelisin bence. dimdik dur ve düşündüğün neyse onu söyle. evet ben bugüne kadar kimseye güvenmedim cinselliği önemli buluyorum bu yüzdende yaşamadım ama sizin kafanızdaki namus kalıplarıyla bir alakası yok bunun de.
bakire olduğun ya da olmadığın için değil, düşünceni özgürce söyleyemediğin ve savunamadığın için utanmalısın utanıcaksan.00 Yorumla
+1 yılben sana şunu söyliyeyim, içinden geldiği gibi yaşamalısın. eğer çok ilişki istiyorsan birilerini bulup bu dertten kendini kurtarabilirsin. şuda var ki, güvendiği biri çıktı diyelim ve güvenmene rağmen uyuşmazlık oldu ayrıldın. amma ve lakin başka birini buldun oda seni bıraktı.
Yani ne kadar güvenilir bulursan bul, hep bırkaılan ya da bırakan sen olursun.
Boşver bul bir jigolo, partner ol, ya da fuckbuddy ol bişeyler yap işte :D
Hayatını güvenmekle geçirirsen hep utanan taraf olursun.10 Yorumla
+1 yılkafayı mı yedin kızım sen... bakire olmak ne kadar güzel gurur verici bir şey...
sen hiç kullanılmış eşya aldın mı? ya da alırmısın?
neden gidip sıfır telefon tv buzdolabı yatak dolap koltuk alıyoruz?
aynı düşünce... kullanılmışı kim alır? mecbur kalan başka çaresi olmayan alır.. mecburiyetten alır...
dalında kopartışmamış bir çiceksin... kopartılmış çiceği kim ne yapsın vazoda en fazla 15 gün yaşar...
senin inancın senin olsun... ama bakireliğin ile gurur duy bence10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
78Cevap
İşte dünyanın sonunun geldiğinin göstergesi bu olsa gerek..
İnsanlar artık bakireyim diye utanıyor mutlu olması gereken bir şeyken buna üzülüyor ve utanıyor bu kadar düşülmez ki ama ya söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum Allah akıl fikir versin diyeceğim onuda vermiş ama sen kullanamamışsın61 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru yazmissin
Utanıyor musun sana yazıklar olsun nasıl böyle bir şey söylersin sen bir kızsın namusun hakkında gerçekten böyle mi düşünüyorsun kendinden utanması gereken sen değilsin her gün başkasının altında olanlardır ya bir insanın sadece bir kişiye bağlı olması ne kadar güzel bir şeydir bir düşünsene yarın bir gün evlendiğinde eşine karşı başın eğik olmayacak dimdik bakacaksın çünkü sadece onun olacaksın bu zamanda böyle kız bulmak çok zor ve sen kalkmış böyle söylüyorsun canım öncelikle bir adım atarken bile diğer tarafı düşünerek at allahımız bizleri düşünmeseydi neden böyle şeyleri zina kılsın ki eğer doğru olan bu olsaydı din de herkes yapsın yazardı bir silkin ve kendine gel kendini ve gençliğini harcama yarın bir gün pişman olursun ama iş işten geçmiş olur ...
311 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle ben bakireyim kız değil kadınım 23 yaşındayım lise çağındaki çocuklara kız denir. ben yetişkinim ve ben tanrıya inanıyorum fakat müslüman değilim kurana inanmıyorum ayetlere de dolayısıyla toplum da pek umrumda değil ama prensip olarak iyice güvendiğim kişiyle olmak istiyorum ayrıca soruma cevap vermediğin halde bu kadar uzun bir cevap yazman çok gereksiz olmuş teşekkirler
- +1 yıl
Bir kere bilmiyorsan öğreteyim bakire olan herkese kız denir ayrıca soruna gayet açık bir şekilde cevap verdim ama anlamadıysan ya da anlamaya çalışmadıysan bu senin sorunun sana ne yapıpı ne yapmayacağını söyleyecek değilim benim ki sadece bir tavsiyeydi ve herkes yorumunu yazabildiğine göre ben de yazabilirim iyi ya da kötü kabullenmek zorundasın çünkü bunu bilerek soruyorsun hem sen hangi hakla benimle böyle konuşursun sen önce edep öğren namus öğren sonra gel bana laf söyle bilmediğin konular hakkında da yorum yapma hem madem toplum önemli değil neden bizlere soruyorsun biz toplumuz önce 1000 düşün 1 cevap ver sonra pişman olursun laflarının nereye gideceğini bilmeden saçmalıyorsun ...
Soran+1 yılcahiller için kız demek bakire demek olabilir bu cinsiyet ayrımcılığından ve kadını aşağılamaktan başka bir şey değildir kendimi illa aşağıliycam diyoraan sen bilirsin ayrıca soruma cevap vermedin sorum yalan söylemeli miyim cevabında bununla ilgili bir kelime bile göremiyorum edwp hakkında konuşacak olursak biraz fazla egolusun sanırım sen kimsinki felan demişsin komiksin yani geri kafalı olmak ve kendi cisiyetini aşağılamak senin açından üzücü bir durum olsa gerek
- +1 yıl
Evet üzücü bir durum şu an göz göre göre biri cinsiyetimi aşağılıyor bil bakalım kim tabi ki sen ... Cahilin kim olduğu belli tabi geri kafalılığı unutmamak lazım sen çok ileri zekalısın ya ondan bana böyle diyorsundur sen de haklısın ama ben ne yazsam anlamayacaksın neden çünkü sende o kapasite yok zaten ben niye hala senin gibi biriyle muhattap oluyorsam mal ortada zaten uzatmanın anlamı yok!!!
Soran+1 yılbir an önce susmalısın bağnaz konuştukça batıyorsun
- +1 yıl
Namusu bacak arasında sadece bir zar parçası olarak gören kişiyi @Revsennn i biri sustursun tenezzül edip cevap bile verme soruyu soran şahıs .
- +1 yıl
@LosAngeles08 Namusu bacak arasında görmüyorum ama her önüne gelenin altına yatmakta namus değildir sizler hepiniz aynı kafadasınız istediğinizi söyleyin ve yapın ben değil siz kızların yüz karasısınız bunu sadece bacak arasına mı bağlıyorum hayır düşünce yapısı da namustur.!
- +1 yıl
Yaptığın görüşte yedigin eskilere bak bir istersen ... Buradaki yorumların namusu bacak arasında aradığını gösteriyor farklı düşüncelerinde vardır belki ama buraya belli etmemişsin ben gördüğümü yazdım namus insanın aklidir dünyaya bakış acisidir düşünceleridir o Bacağın arasındaki zar değildir insan vücudunda milyon tane zar vardır gel gelelim bizim milletimiz tek bir zar bilir ee buda toplumun suçu tabi ... Ve birde sözlerine dikkat et kızların yüzkarasi falan da deme bu hakarettir kimseyi tanimadan etmeden öyle haraketleri tarzi şeylere girme yakışmaz bir kiza anladın mi şimdi konuyu uzatma senin görüşün o benim görüşüm bu. @Revsennn
- +1 yıl
@LosAngeles08 bana laf söylemeden önce kendi yazdığına bakacaksın o zaman sen beni ne kadar tanıyorsun ki böyle bir yorum yapıyorsun ama haklısın o senin görüşün bu benim görüşüm.
Dinci degilim diye birsey Yok. Ateistim de gec. Bunun ortasi Olamaz.
Utanilacak bir durum Söz konusu olmamalı bence böyle basit seyleri neden kafaniza takiyorsunuzz anlamiyorum. Cinsel iliskiye sirf herkes giriyor diye girilmez. Herşeyin yeri ve zamani var.10 Yorumla
+1 yılUtanma bu utanılacak bir şey değil ki etrafındakiler bakire olmaya bilir boşver çokta önemli bir şey değil ama madem bu durumdan bu kadar rahatsız oluyorsun kendi bekaretini kendin boz sonuçta sana ait bir şey istediğini yapabilirsin illa orada ki ufacık bir zarı başkasına saklamak zorunda değilsin .
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. bu kaadar saçma bir düşünce olur mu? onlar bakire değilim deme utanmıyorlar da sen bakireyim demeye mi utanıyorsun
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. kızım sen deli misin. gurur duyman gerekirken utanıyorsun. sen şaka mısın
30 Yorumla
+1 yılbu neyın kafası arkadasş yaa madem utanıyosun gıt kopru altına tovbe tovbeee ınsanı dınden ımandan cıkartır bunlar
30 Yorumlane demek bu anlamadım sizde özel bir hayat yok mu her şeyi mi birbirinize anlatıyorsunuz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde nerdeyse bakire oldugun icin gururlanman gerekirken utanıyosun cok garip :D manyak olma onlar seninle dalga falan gecmeye kalkarsa senin gibi o. pu olmadıgım icinmi utanıcam diye laf koy iyimisin kızım geldiğimiz hale bak bakireliği bozmak hava atmak halinemi geldi l*n artık :( bu arada yaşını merak ettim çevremde herkes ilişki yaşamış dedin ya
00 Yorumla
+1 yılne var bunda gurur duy. sana ilişki yaşada gurur duy denmiyor. zamanında yaşa evli uygun zamanda yaşa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence doğruyu söyle. çünkü sen bakire değilim dersen ve seninle yatmak isterse o zaman yalan söylediğini anlayacak ve aranız bozulur.
eğer bakire olmanı sorun etmeyecekse söyle bakire olduğunu.
bakire olduğun için senden ayrılma ya da aranızın bozulma ihtimali varsa bakirelikten kurtulmaya bak ve sonra da bakire olmadığını söyle ona01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada senin ve arkadaşının yaşlar kaç
Ne utanıyorsun ki ne yaptın
Şerefsizlik mi ihanet mi iki yüzlülük MÜ
Hırsızlık mı nankörlük MÜ yaptın?
Ha bâkire olmasında bu geçerli
Dindar olmak veya olmamak da utanılacak bir şey değil10 Yorumla
+1 yılTurksen turk kiziysan bakire olmalisin bu nasil kafa nasil mantik asil bakire olmayanlar utanmali kafayi yemissin aklini basina al.
34 Yorumla- +1 yıl
Bana bak ergen seni ben buyunce gorucem gelde 30 larina ozaman anliycaksin neyin ne oldugunu sopaliksiniz aile aile olmazsa gunumuzun kizlari iste senin gibi olur.
- +1 yıl
@mariannn sayik kardesim ben kimseyi yargilamiyorum bakirelik gibi bir yargim da yok benim kizimda oglumda var şükür onlar ne yaparsa yapsin arkakarindayim ben burada kizin utaniyorum demesine yorum yaptim benim cocuklarim yapsa bile biliyorum onune gelenle yapmaz sizin yaraniz olmasa bu kadar ferri ve alinganlik yapmazsiniz onunuze gelenle yatarsaniz iste boyle alinirsiniz akilli olun biraz okuyorsunun ama bosa akil nerde belli ve buyugune az cik saygi duy ve soz dinle ben ce karsinda tecrube var.
+1 yılSana bunu böyle hissettiren toplumun a.. koyayım ben..
Senin bir suçun yok..20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sen her kese inanma çünkü yalan ve abartı kol geziyor ortalıkta..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Adriana lima evlenene kadar bakireydi. Ne zaman utanılacak bir şey oldu bu. Hatta gurur duyman lazım !!!
00 Yorumlaal buda başka hasta senin güzelliğin burada sende diğerleri gibi ol o zaman
30 Yorumla
+1 yılmüzelerde neden ilgi çekici şeyleri sergilerler... çünkü çoğunun bir eşi yoktur... şimdide kızlar buna döndü... ortalık kaşar kaynıyor temiz kal... müzelik ol... onlar ise ortalık malı...
00 YorumlaSoru o kadar saçma ve troll ki mantıklı cevap yazmıycam
40 YorumlaSalak mısın sen bakireliģinden utanmak nedir mj 😂😂😂
40 Yorumla
+1 yılevlenmeden birisinin altına yattım kocacım ben bakire degilim demek mi daha utan verici yoksa kocana sakladıgın namusunla kaldgını seymi utanc verici?
10 Yorumlasaçmalama , devir öyle bir hal almış ki insan artık temizliğini bile söyleyemiyor olmuş ; yazık çok yazık..
20 Yorumlaçoğu kadın duygusal doyuma ulaştıktan sonra cinsel olarak bir şey arıyor sen de onlardan birisin utanacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılbunu sana şeytan yaptırıyor işte bak herkes bakire degil git sende ilişkiye gir bakirelini bozdur diye haram ve zina bu sende onları susturmak için bakire degilim der bozdurdum de allah bilsin yeter
02 Yorumla- +1 yıl
ya da kimseye açıklamıyorum bu benim sırrım de nekadar yalvarsa yalvarsın söyleme cehennem var çünkü ama evlene kadar sabret
Sizi anlayamıyorum artık ya, bu site beni deli ediyor artık.
20 Yorumla
+1 yılBen utanmiyorum. Senin gibileri oldugu icin sizin adiniza utanilmali.
20 YorumlaAllah aşkına nerden buluyonuz böyle soruları 😂😂😂😂
00 Yorumladeist ya da ateistsin diye sevişmek zorunda değilsin ki :D eğer dayanamıyorsan sevişirsin güvendiğin biri olmak şartıyla :D
00 Yorumla
+1 yılsonunda geldiğimiz noktanın bu olması normal bakirlikten/bakirelikten unutacak kadar arsız bir toplum yapısı oluştu..
10 Yorumla
+1 yılBu konuyu knusmazsin olur biter kullanilirsin yoksa zarar görürsün. Bence hayatinin değerini bil elden ele dolastirirsn yoksa kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanma, ben de Ateistim yani utanılacak bir şey değil bana kalırsa da
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılManyakmisin sen ben de bakireyim asil bakire degilsen utanmalisin
40 Yorumlakendi doğrun neyse onu yap. insanlar ne der diye düşünerek yaşanmaz
20 Yorumla
+1 yıltopluma benzememek insanı her zaman garip yapmaz utanmana gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılHangisi olursan ol, utanmanı gerektiren bir durum söz konusu değil.
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin bizi bu zihniyetten korusun, Amin.
20 YorumlaMillet kızlığım bozuldu diye üzülür buda bakireyim diye üzülüyo :)
00 Yorumla
+1 yılEvet günümüzde böyle oldu bakir/bakire olmak ayıp suç gibi geliyor banada
00 YorumlaToplum etkisi utanman gerekmeğen şeyle ilgili utanmana sebeb oluyorsa sorun sende bence.
00 YorumlaNeden utanasın ki toplum icinde herkesden farklıyken herkes gibi olmak isteyesin?
00 Yorumla
+1 yılbekaretin bozulması için ilişki yaşayacaksın diye kural yok. Dinci değilim diyorsun, o halde kendin rahatlıkla bozabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söylüyorsun. En kısa zamanda seni de beğenip seninle seks yapmak isteyen biri çıkar umarım.
00 Yorumla Sakın bakire olmadığın halde bakireyim deme Hayatının yanlışını yaparsın Güven bana.
00 Yorumla
+1 yılUtaniyomusun ! Kolayi var at bir parmak al bakire degilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olmak bence iyi çok iyi bunda utanacak ne var
00 Yorumla
+1 yılenterasan millet olmadı için utanır ki doğrusu budur sen olduğun için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlım sorun şu ki sen hem bakire hem de gerizekalısın. bir bitmediniz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden birine vermiyosun peki? Ayrıca deist olmakla bakire olmanın ne alakası var bu nasıl mantık :D o zaman her ateist -deist olan patlak olsun :D
00 Yorumla
+1 yılsacmalamma ya guvenecegın kımse cıkmadıysa ne alaka
00 Yorumla
+1 yılSacmalama ya niye utancan gurur duyman lazim kendinle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanacak bişey yok onlar gayet normal. ben de 28 ve bakirim kimseyle de çıkmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurası Amerika veya Avrupa değil, Türkiye. Burada evlenebilmek için bakire daha şanslı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 olduysan artık birşeyler yaşamalısın. Efendi biriyle ol sevgili.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnıye utnaıyosunsns söleee bısey olmazzz kım soruyo bakırmeısn dıyeee neden utandının
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nasıl bir zamana geldik anlamıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 449 cevap paylaştı. Git köşede bir yerde utan bizene l*n yamuk
20 YorumlaBöyle düşünen toplumun zihniyetine s*çayım...
00 Yorumla
+1 yılSen mal mısın?
50 Yorumla
+1 yılAklın karışmış evladım
00 Yorumla
+1 yılben anlamiyorum nerde yasiyorsunuz siz ya
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi