Hamileliğin 3. cü ayından sonra kadınların hormonlarında yükselme eğilimleri olur. Normale göre daha istekli ve arzulu olabilirler. Fakat erkekler genelde bir şey olacağı konusunda cinselliğe pek yanaşmak istemezler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhamileyken ilişkiye girmek normaldir eğer doktor tarafından belirtilen ciddi bir sorun yoksa 8. aya kadar da devam eder ama erkekler bir şey olur korkusuyla yanaşmak istemezler
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğa zarar gelir diye istemiyorlar haklılar
14 Yorumla
Soran+1 yılşu an istemiyor değil de son aylar iÇin sordum soruyu açıkçası. Haklı değiller çünkü penis Osmanlı kılıcı değil çocuğa zarar versin 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılDüşğk riski olan gebelikler var
Soran+1 yılEvet onlar iÇin haklısın ama bizim öyle bi riskimiz yok yani olsa doktorumuz söylerdi
Cevap sahibi+1 yılDoğrudır ama yine de korkuyor olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılAllah analı babalı büyütsün.. diyecek bir şey bulamadım 😅😅
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
midelerinin kaldırdığını sanmıyorum. sizi düşünerek yapmak istemiyor olabilirler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBende zarar vermekten korktuğu iÇin yapmayacağını düşünüyorum
hamıleyken ılısıye grılebılır erkek cok fazla derınec gırmemelı ya da sert vuruslar yapmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. 8. aya kadar devam ettim
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet kapalı
Soran+1 yılYazamazsınız mesaj düşmüyor mesajım kapalıysa nasıl yazdınız anlayamadım?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ne diyosun be, ne bicim gider söyle top gibi yuvarliya yuvarliya
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes 30 kg almıyor hamileliğinde o yüzdentop gibi yuvarlacağınız şeyi anlamadım kiminde sadece karın büyümesi oluyor çünkü Türk kadınlarımızın yaptığı gibi hamile kaldım diye dünyaları yemiyoruz 🙂
Cevap sahibi+1 yılmecaz katark söyledim canim, seni tenzih ediyorum, muhtemelen yeni nesil arasinda dikkat eden cok daha fazladir öyle herseyi yememeye özen gösteren. Bu arada gurbetin neresinden?
+1 yılHenüz hamile bir eşim olmadı
00 YorumlaÖyle birşey yok, sadece son dönemlerde bebek açısından risk teşkil ettiği için uzak kalmak yerinde olur
09 Yorumla
Soran+1 yılBaşında da bebeğin tutunması iÇin ay ı şey söylendi ama onu dinlemedim yani ben eşime bile söylemedim çünkü birşey olmayacağını düşündüm. Bebek açısından da bi risk teşkil edeceğini düşünmüyorum son aylarda çünkü penis bebeğe kadar ulaşmıyor ve herhangi bi zarar olamaz çünkü çocuk havuzun içinde ve etrafı çevreli yani Türkçesini bilmiyorum ne demek
Soran+1 yılEvet açıklamada yazmıştım
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
Soran+1 yıl8. Hafta
+1 yılHamile kadın itici geliyo
03 Yorumla
Soran+1 yılBelkide herkes aynı düşünceye sahip değil tabi teşekkürler yorum iÇin
- +1 yıl
Rica ederim:)
- +1 yıl
8 aya kadar giriliyo
Peki kadınlar hamileyken seks istiyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen şu an hamileyim henüz isteksizlik yok çünkü bi şişlik vs mide bulantısı falan filan yok bende ondan olabilir belkide son aylar ne olur bilemiyorum tabi
+1 yılGüzel olur ama birazda korku oluyor açıkcası
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de korktuğunu düşünüyorum çünkü şimdi bile daha henüz karnım büyümemişken daha hassas oluyo baskı yapmaktan korkuyo
- +1 yıl
Burda diyemem ya yazamadım da sana
- +1 yıl
Ama çok zevkli oluyor korku adrenalin herşey var ama çok tedirgin şekilde oluyor yav
Korkuyoruz istememekten değil
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşimde bu yüzden öyle düşünüyormuş birşey olur korkusu
Soran+1 yılSeviştikten sonrs birleşme olmazsa bu sefer ben dayanamam
+1 yılılgısı yok
10 YorumlaVurdur gitsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl hissediyorsun önemli olan o
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an başlarda hala iyi hissediyorum çünkü bi şişlik vs yok karnımda ama son ahlar ne hissederim bilmiyorum
- +1 yıl
İnş bu süreci sağlıklı bi şekilde atlatırsın seks konusu peki
+1 yılSorun yok iğrenmem utanmam yaparım
02 Yorumla
Soran+1 yılUtanılmaz da zaten korku oluyor sanırım bebeğe birşey olur korkusu 🙏🏻
- +1 yıl
Olabilir bu kişiye değişir
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8. Aya kadar ilişkiye girdik
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bence de olabilir biz öğrendiğimizden beri hala yapıyoruz şu an vücudum aynı karnımda vs bi şişlik yokda şimdi bile zarar veririm baskı yapmıyım endişesi var
Cevap sahibi+1 yılYan pozisyonda. Yavascana yapın
Soran+1 yılYavaş ben zevk almıyorum ama başkaları gibi de eşimi 5-6 ay bundan mahrum bırakmak istemiyorum yani o yüzden fazla sarsmadan orta sert devam ediyoruz
Cevap sahibi+1 yılOrta sertlik devam ediniz siz...
Bebeğe birşey olur korkusu
00 Yorumlayapilir evet
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum iÇin
Soran+1 yılAçıklamada yazmıştım evet
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler