Bunu kendi görüşünüz olarak mı genel mi söylediniz? Ben öyle bir surum yaşamadım. 8. Ayda hala zevkle heyecanla yapıyorduk. Doktor hamileyken kadının seks yapmasını özellikle önerdi. Kasların gevşemesi, bebeğin iyi hissetmesi bir çok iyi yönü var
Bazı erkekler genelde aileden dolayı baskı altında büyümüş olan erkekler, hamile eşine dokunmak istemez kanka. Çünkü bu erkekler eşine ve bebeğine zarar geleceğini düşünürler. Bazı erkeklerse eşini beğenmemeye, kendi işini kendi göstermeye kalkarlar. Bu tarz erkekleri hadım etmek gerekir.
Annemin dayısı bu konuyu çok iyi açıklamıştı: Babam annemi hamile iken rahatsız ettiği için ben kelim diyor, başına dokunmuş aassf Tıbben engel yoksa sevişmek lazım, hamile kadının hormonları isyan ediyordur zaten.
Belli bir zaman diliminde kadında göğüslere süt gelmeye başlıyor ve ben bundan nefret ediyorum. O nedenle seks yapsak bile daha çok doggy pozisyonunde birşeyler yaşanıyor o kadar.
İlk defa babalık hissini tadıyorsa korkar bence bebeğine bişey olur diye hem kadınlar daha hassas oldukları için en ufak bi harekette canı acır diye korkarlar tamamen iç güdüsel olduğunu düşünüyorum
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bi b. k olamadıkları için. ya da boktan oldukları için
İlk 2 ay son 2 ay kuralı vardı be biz bu zaman dışında rutinimize devam ettik. Hamile olması kadın olmadığı istek ve arzularının olmadığı anlamına gelmiyor. Bilinçli bir şekilde uygun pozisyonda dileyen sevişir istemeyen sevişmez!!!
Soruyu okuduğumda internette izlediğim komik bir video aklıma geldi. Kadın doğum yapıyor ve cocuğu kundaklayıp babasının kucagına verıyorlar cocuk kundaktan kolunu cıkartıp babasını dürtüyor :) :) sesli gülmüştüm.
Genelleme yapmak doğru değil, bebeğin ve annenin doğru pozisyonunda ola bilir. Malum her on kişiden 6 sında varicella, herpes ya da yüzlerce hpv virüsü olduğu için korkuyor olabilirler
Bu girmeyen erkekler var ya canım Biliyor musun sıkıntı yok onların yerine başkaları giriyor zaten Ben hamile bayanları çok seviyorum çok tatlı oluyorlar böyle biliyor musun
öyle bir durum yok. hamileyken daha doyumsuz oluyorlar offf
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bilakis o dönemde kadının daha çok ilgiye ihtiyacı var, bence çok hoş bir durum. Neden kaçınırlar anlamıyorum, belki de şekilsel değişimden kötü etkileniyorlardır. Halbuki hoş durumlar bunlar.