Cinsel Yaşam Hiç cinsellik yaşamayan insan çok şey kaçırır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İsteği olduğu zaman mastürbasyon yapan hiç cinsel ilişki yaşamayan insan bir şey kaçırır mı? ? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Hiç cinsellik yaşamayan insan çok şey kaçırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Çok fazla masturbasyon yaparsa erken boşalır devamlı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten ilişkiye girmiyor ki adam Yorumla 7_Kocali_Hürmüz +1 yıl şimdi girmiyor anladık ilerisi için dedik bizde. Yorumla
Blinkandmoomoo Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl boşver en iyisi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın en iyisi bu Yorumla Blinkandmoomoo +1 yıl günah zaten Yorumla Soran +1 yıl Aynen zaten soruda evlenmeyi kast etmiştim hiç evlenmeyen yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bnce cok sey kacirdim 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl opusmedim bile Yorumla Soran +1 yıl Bende öyleyim elime kız eli değmedi pişman mıyım diye düşünüyorum çokta pişman değilim ama bazen insan acaba diyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok fazla masturbasyon yaparsa erken boşalır devamlı.
Zaten ilişkiye girmiyor ki adam
şimdi girmiyor anladık ilerisi için dedik bizde.
boşver en iyisi
Haklısın en iyisi bu
günah zaten
Aynen zaten soruda evlenmeyi kast etmiştim hiç evlenmeyen yani
bnce cok sey kacirdim
opusmedim bile
Bende öyleyim elime kız eli değmedi pişman mıyım diye düşünüyorum çokta pişman değilim ama bazen insan acaba diyor