Bir çok İnternet kullanıcısı bunu yapıyor ve ilişkiye girmekten daha iyi sonuçlar verdiği söyleniyor. Eğer muhabbeti olmayan bir ilişkide düz seks yapıyorsanız ve bundan zevk almıyorsanız bu gibi durumlara baş vuruyorsunuz sanırım.
Peki nedir bu sexting nasıl yapılır ve zararı var mıdır?
Sexting nasıl yapılır? Hiç sexting yaptınız mı? Hangi konular konuşulur?
Sexting sanal sekstir. Mesajlaşarak yapılır sesli ve görselli versiyonları da vardır.. Mesela seks yapıyormuşsunuz gibi karşınızdaki kişiyle yazışıyorsunuz.. Eğer ateşli biri ise çok zevk alabiliyorsun. Doruk noktasında iken fotolaşınca da çok güzel oluyor🤤 Birbirimizi nesaj yolu ile rahatlatma diyebiliriz..
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyleymiş ya hiç denemedim siz yapmış ve memnun kalmış gibi söylüyorsunuz seks yapmıyorum bunu yapmam nasıl olur.
Çevremde duygulu insanlar var kız arkadaşlarımla bunları asla yapamam. Sevgilimle ayrıyız ciddi düşünürdüm onla zaten olmaz. Kime güvenip yapacağız KS den bir iki kişi ile konuşuyorum ama onlarda bu konuda hassas. Nerede yapılır ki bu kendimi dizginlemek istiyorum.
Bunun duygu ile alakası yok ki, ben de çok duygulu bir insanım ama beni seven ve değer verdiğim bir kişiyle olur. Nereden bileyim yapacak kızı nerden bulacağını😂😂
Öyle diyorsun da sanırım Türkiye de yaşadığımızı unutuyorsun. Selam verdiğim savcılığa giderse olmaz o iş. :D Seni seven değer veren birisi seninle sexting yapıyorsa bence hiç sevmiyordur. Sextingi biliyorsun bari kimle yapacağımızı da bul :D
Kanka alınma ama sen resmen mutaassıp aile kızlarının erkek versyonusun. Ve bence hiç sanal seks'ede bulaşma. Yorumlarına baktığımda seninle sanal seks bile sağlıklı olmayacaktır. Bence evliliği bekle. Göster ama elletme gibi olursan böylede günahkar olursun. En iyisi senin hiç bu işlere bulaşmaman. Dahada temizi bu siteyi bile terketmen sana büyük bir sevap artısı bile olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mesajlaşma yoluyla birbirini rahatlama anlamına geliyor. Fantezilerini ve o an yapmak istediklerini, hissettiklerini yazıyorsun. Fotoğraf, ses kaydı, video atarak farklı bir boyut açabilirsin.
3
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki siz yaptınız mı konuşmak neyse de fotoğraf video atmak doğru mu
Ben yaptım ama fotoğraf vs. atmadım. Sonradan bıraktım çünkü hoşuma gitmemeye başladı. Bence aralarında evlilik olmayan kişilerin bu şekilde de olsa cinsellik konuşması yanlıştır. Bu düşünce aklıma girdiği için de bıraktım.
Nefsinize hakim olmaya çalışmalısınız, kendinize bir uğraş bularak bu duygularınızı biraz da olsun bastırabilirsiniz. Örneğin kendinizi dininize, işinize verebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.
Bunlar uyguladığım yöntemler işte o kadarını biliyorum. Sana şöyle söyleyeyim. 2 defa ipten döndüm. A 101 de çalışıyordum market kapanınca sevgilimle içerde çok yakınlaştık çok istekliydi ofiste karşılık vermeme rağmen seviştik devam edemem dedim ayrıldık. Diğer sevgilim le de evinde kaldım aynı yerde yattık o istedi ama ben yinr yapamadım.
O zaman sevgilileriniz ile cinsellik konuşmayın, aranızda cinsellik olmadan da ilişki yürütebilirsiniz. Konuşmaya başladığınızda bu konudan uzak kalmak isteğinizi söyleyin, istemezlerse en başında ilişki biter zaten.
Bitti zaten çünkü ben onları geri çevirdim diye bitti. Şimdi ben mi hatalıyım diye suçluyorum kendimi. Çünkü onların benden beklentisi yakınlaşmak ama ben onları istiyorum resmen sen olsan sende bunu hoş karşılamazdın bence
Bu düşüncem yüzünden ya yalnız kalacağım hep ya sexting falan bir şey le idare edeceğim evlenene kadar tutarım umarım kendimi ama nasıl olur bilmiyorum cidden
İnşallah kendinize göre birisini bulursunuz, yalnız kalacağınızı düşünmeyin. Dünya'da bir sürü insan var, elbet birisi size uygundur. Allah kolaylık versin.