Gizli Üye(36-45)+1 yılBir süre uzak dur. Kendini de onu da düşün. Hislerinden emin ol. Belki yoluna bundan sonra onunla devam etmek isteyebilirsin, belki de artık arkadaşlığını dahi istemeyeceksin. O yüzden kendini çok iyi dinlemen lazım. Tabii onun düşüncesi de önemli.
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk sevişmen miydi yani arkadaşın ilkin mi oldu 7 yıldır bence sende gözü vardı ama arkadaş olduğunuzdan aşık olduğun kişi olduğu için başkasına yönelmiştir ama senlede samimiyeti kurup ilişkiye girmiş sen de istemişsin bence o durumda bırakamazdım bahanen mastla da indirebilirdi :D Sen de istemişsin güzelim kendini kandırma çocuk da bayadır istiyormuş bence senin zaten sevgilin yok birbirinizi tatmin edin hoş çocuk olmasa yanaşazdın zaten. Kaç yaşındasınız onun kendi evi mi vardı da oraya gittin sevgilisi buluştuğunuzu biliyor mu yani normal olarak görüştüğünüzü?
50 Yorumla
Böyle sorulara gel bide benimle seviş demek istiyorum da neyse... Madem sevgiliniz var neden yapıyorsunuz? Ve madem yapıyorsun hala da istiyorsun, neyi soruyorsun? Gidip yapmak istiyorsun ama cesaret mi edemiyorsun? Yapmışsın bir hata ister devam et ister bitir... Ama o arkadaşlık biter, bitmedi gerekir.
200 Yorumla
Bu tamamen size kalmış bir şey ileriye taşımadıkça araya duygu falan girmedikçe arkadaşlığınız da bitmez. Asıl önemli olan buna devam edip etmeyeceğiniz, ikisinin de sevgilisi olduğu halde. Eminim arkadaşın, arkadaşlığını devam ettirecektir bitirmek gibi bir düşüncesi yoktur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
+1 yılKız erkek arkadaşlıgına inanmıyorum bence her kız ve erkek bir anlık şeyle sevişebilir bişeyler yaşayabilir senden çekinmiş olabilir kendini suçlu hissetmiş olabilir çünkü ikinizinde sevgilisi var sen bir mesaj atmayı dene
715 Yorumla- +1 yıl
Hayır özür amaçlı bir mesaj arayı düzeltmek adıma herkes hata yapabilir
- +1 yıl
Sen soruyu yanlış anlamışsın sevgilisine anlatsın demediğim seviştiği arkadaşıyla bir konuşsun dedim telafi amaçlı
- +1 yıl
Offff hayırdır ya sen neyin hesabını soruyom benmi öpüştüm bi sktr git şurdan öpüşene sor alla alla yarraga bak
- +1 yıl
Ananın a mını telafi ediyor sanane ya
- +1 yıl
Namus bekçisi mi oldun başımıza be orspu çocuğu
- +1 yıl
Senin ben gargamel burnunu skiyim kaplumbağa suratlı seni kim öpsün yvşak
- +1 yıl
O kalını alır ananı a mına sokarım sektir git şurdan
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Sende klasik tc yav şağı sın
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence bunun hakkında oturup konuşmanız lazım açık açık.. ona göre hareket etmeniz en mantıklısı olur. Ben de 7-8 yıldır tanıdığım ve çok samimi olduğum biriyle aynı durumdayım ama biz birbirimizi uzaktan seviyoruz hiç birbirimize karşı bir hamle yapma cesareti gösteremedik.. 😔
126 Yorumla
Soran+1 yılMesaj artık konuşuyoruz şu an
Soran+1 yılAttim
Soran+1 yılHiç tatlı bir anı değildi o... unutmak istiyorum ama arada birden bire o anki ses geliyor kulağıma...☹
Soran+1 yılNapcam ya çok rahatsız hissediyorum
Soran+1 yılO titremesi ve innemesini unutmak istiyorum...
Soran+1 yılSexting'e gitti olay ya...:(
Soran+1 yılBugün de nekadar pişman olduğumuzu dile getirdik ve birdaha tekrarlanmayacagini söyledik...
Soran+1 yılHayırrr hiç birşey... dost olarak çok değer verdiğim bir arkadaşımdır ama duygusal olarak asla...
Soran+1 yılBenden etkilediğinin farkındayım...
- +1 yıl
Bizde de benzer bir durum var onunlayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ve sürekli birşeylerden bahsediyoruz.. ama ilk tanıştığımız zamanlarda sevgilin var mı? Muhabbetleri geçmişti sonra ikimizde yok diyince olalım o zaman diye konuşmuştuk ama ablamın arkadaşı diye başta çekinmiştim. Sonrasında tanıdıkça hem sevdim hem de benim için vazgeçilmez bir arkadaşa dönüştü.. gerçi ara ara birbirimize karşı böyle yakınlaşmalar olsa da ikimiz de sınırı aşmıyoruz.. fakat benim sevgilim olunca o , onun sevgilisi olunca da ben bu durumdan hoşlanmıyoruz.. zaman içinde benim ailem onun için onun ailesi de benim için evlenin muhabbetleri yapmaya başladı ama ikimiz de üç maymunu oynuyoruz şu anda.. 😔
Soran+1 yılAha bu ben! Bukadar olur aynı hikayenin öğretmen versiyonu...
Soran+1 yılBazen elden birşey gelmiyor be kardeşim malesef
Soran+1 yılNe diyim ya...😐
Soran+1 yıl🙏 iyi geceler
+1 yıl7 yıl zaten çok iyi anlaştığınız belli e seks de yapmışsınız üstüne birde sextingle devam etmişsiniz pişman değilsiniz ikinizde uygun ortam bulunca yine yapacaksınız çocuğun boşalmasını bile unutamıyorsun bence sevgililerinizden ayrılın ama siz sevgili olmayın vücut birlikteliğiniz devam etsin.
90 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Ben her zaman için şunu söylerim bir kadınla erkek arkadaş dost olamaz muhakkak ki bir gün bir yerde patlak verecektir sizinki de böyle başlamış sonuçta o erkek sen kadınsın, ateşle barut yan yana durmaz durmadı da bu saatten sonra dost kalmazsın çünkü senden aynı zevki her zaman bekleyecektir.
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında olan da var ama hetero bir hemcinsim kadar rahat yakın olmuyor yani gidip gel yemege aksam kal bizde diyemezsin kolay kolay erkek arkadaşa hep bir sinir oluyor bunlarsa platonik asikmis arkadaş diye kendilerini avutmuşlar başka kollarda
- +1 yıl
Elbette katılıyorum sana
+1 yılyani ikinizin de sevgilisi var ama siz seks yaptınız ve sen sevgilini aldattığın için hiç üzgün değilsin tam tersine arkadaşının seninle neden konuşmadığını anlamaya çalışıyorsun öyle mi?
demek ki arkadaşın için bu o anlık bir şeydi ve pişman oldu. bir daha tekrarlanmasın diye de seninle yakınlaşmıyor çünkü bir kere yaptıktan sonra ikinci kez yapması daha kolaydır. mantıklı olarak kaçıyor senden. sen sevgilini umursamasanda birileri umursuyor yani...60 Yorumla
+1 yılikinizin sevgilisi olmasa evlenmek zaten arkadaşlığın üst seviyesidir diyecektim ama yaptığınız şerefsizlik.
gizli üyelerin bu potansiyeli var zaten beklerim yani sizden :D
ya adam akıllı gidim sevgililerinize söyleyin senden aslında hoşlanmıyorum diyin. gidin evlenin güzelce.34 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlık ile eş olmayı ayıran kişilerin hepsi de gözümde teröristtir.
- +1 yıl
Eş demek hayat arkadaşı demek. Arkadaşlık evlenince bitmez yani.
Sevgililerinizle ayrılıp sizin evlenmeniz lazım en doğrusu bu.
Soran+1 yılNe evlenmesi ya tövbe tövbe... bi hataydı sadece
- +1 yıl
Bu oyun değil ki. Aşık olunmayan birisiyle böyle bir şey düşünülmemeli bile. İhanet etmiş oldunuz, sevgililerinizden ayrılıp sizin bir olmanız gerek.
+1 yılBunun bir tanımı yok!!! O an varolan çekim gücünün önüne geçilmesi imkansızdır ve hiç bir güç Buna engel olamıyor, bence pişman olacak bir şey söz konusu bile değil, ama olanlarıda yok sayamazsınız, bu yüzden oturup mantık çerçevesinde konuşmakta fayda var. Hep söylüyorum yaşanması gereken herşeyi yaşamak gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılArtık, sizin için eskisi gibi olmak zor görünüyor. Çünkü, her karşılaştığınızda veya her konuştuğunuzda bu an aklınıza gelecektir. En ufak bir tetiklemede bu olay tekrar yaşanabilir. Çünkü artık birbirinize başka gözlerle bakacaksınızdır.
Ama, anlamadığım olay; en yakın dostum ve kankam dediğin insanla nasıl oldu da konu cinselliğe geldi ve sevişme yaşandı. Acaba, farkında olmadan birbirinizi arzuluyordunuz da farkında mı değildiniz..
Olan olmuş, yapacak bir şey yok...10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir daha eskisi gibi arkadaşlığınız olmaz. O azınca size yanaşır, siz azınca ona yanaşırsınız. Elbet tekrar tekrar sevişmeler olacaktır. Yani bir sınır koymadığınız sürece bu arkadaşlık bitmiş sayılır.
111 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılBu durumdan kimsenin haberi olmayacak da... Bittikten sonra konuştum zaten... neden böyle oldu falan diye... O an sadece ikimiz de çok istemiydik ve oldu... peki bunun unutmak mümkün mü... kaç yıllık arkadaşım
Soran+1 yılBidaha yazar mı bana
Soran+1 yılSevgilisi var... benim de var...
Soran+1 yılHem sıradan biri değildim bitimitimiz için, dost arkadaş sırdaş herşey
- +1 yıl
Sevgiliniz olduğu zaman sevişmemiş miydiniz zaten? O zaman olduysa tekrar olabilir. O an hiçbir şey size engel değildi, o günden bu yana ne değişti de size engel olsun ki? Önceden de sırdaştınız, dosttunuz ama bunlar o an sizi arzulamasının önüne geçmedi. Bundan sonra da o arzu arttığında yine önüne geçemeyecek.
Soran+1 yılAçık ve net. Anladım...
Bence sadece ikinizin arasında kalması gerekiyor ve tekrarlanmaması gerekiyor. Bunu ona söyle ve unutun dostlukta bitmemiştir o da utancından konuşmuyordur
22 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk bugün... ama muhabet o yönde devam etti hep...
Demekki neymiş bir kez daha anlıyoruz ki:ateşle barut yan yana durmazmış 7 yılda olsa insan oğlu doğasında var. yapabiliyor işte dostluk biter sevgilik başlar sonra ci cim aylar sonra biz ayrı dünyaların insanıyiz (pat) sonra herkes evine dağılır ve böylelikle 7 yıllık knklik bir anda biter zaten bi erkekle bı kadının knk olması normal değil çok samimi olunmicakti
40 Yorumla
+1 yılMis gibi olmuş, şu an utanma evresi bence. Bir şey olmaz
111 Yorumla- +1 yıl
Olumlu
+1 yılBir anda mı? Yani anlamıyorum. O an yükseldin diye sokakta birini görseniz onunla mı olacaksınız? Ayrıca kankayla cinsellik konuşulmamalı. Hadi konuştun diyelim duygu yoksa konuşarak nasıl etkileniyorsunuz anlamadım. Bu kadar basit mi? O arkadaşlık bitti yerini fuckbuddy ilişki aldı. Geçmiş olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılArtık öyle sanırım
Kusura bakma ama ortami kurmuşsunuz, ikiniz de o niyetle buluşmuşsunuz üzerine bir de birbirinizi yoklar gibi sohbet konusunu cinsellige çekmişsiniz... sonu nereye gidecekti bunun?
Bitmesi bence çok doğru olur. Duygusal olmaya gerek yok.42 Yorumla
Soran+1 yılPlanlanmış birşey değildi gerçekten... bizim arada sırada olur öyle film gecrkerimiz film izleriz sadece... ama bu sefer niye öyle oldu bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizi diger canlılardan ayıran arzu ve duygularımızdır sizde birbirinizi yanlış olmasına ragmen arzuladıgınız belli başka türlüde olamazdı ama arkadaşlıgınız bitmedi sadece bir biriniz hakındak düşünceleriniz nedirdiye cekinir oldugunuzdan konuşmuyonuz bence oturun konuşun olanları unutun dicem unutamassınız ama yaşanmamış farzedip dostluga devam edin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılVay be. 7 yıllık eniştenizle şöyle bi anda sevişmedim yaf.
122 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Sevgililerinizi resmen aldatmışsınız ne kadar da pisliksiniz
81 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞
+1 yılartik hicbirsey eskisi gibi olmaz uzucu bir durum birbirinizden etkilenmissiniz demekki sevgililerinizi birakip ya birlikte olun o insanlarida kandirmayin ya da tamamen uzaklasin cozum bu
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir de sevgiliniz varmış, çöp bile sizin kalbinizden daha temizdir be. Allahın midesizleri.
Sizden ne arkadaş ne sevgili olur.99 Yorumla
Soran+1 yıl😦😦🥺
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum da siz harbi harbi yolun yolcususunuz bence.
Ya sabır ya.
Soran+1 yılSadece bir hataydı...
Soran+1 yılAma iki kez daha tekrarlandı...
Soran+1 yıl👉👈😶.
Cevap sahibi+1 yılO zaman adam akıllı konuşun, şu usluba bak ya.
Cevap sahibi+1 yılSiz ya erkeksiniz ya da seks işçisinin halk arasındaki adı. 😮
Soran+1 yılYa herkes erkek zannediyor ama erkek değilim, Biseksüelim ama onunla bir alakası yok... diğeri de değilim...
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum..
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Yaa bir kere onun sevgilisi var ee sneşn sevdiğin biri var birincisi, ay ı evde işiniz ne idi? İkincisi önünde her kabaran şeye sen atlıyor musun, üçüncüsü bilmem boşlamaıs unutulmuyor, ne demek bu bir kere olayı başka yere çekiyor. Sonra ee normal konuşalım deidm adam kabardı dedi eee öyle onu bırakmazdım rahatlattı Ahaha 🤣 ya sen şaka mısın acaba? Bu deidkleir tutarlı mı bir dışardan bak ne yazdıklarına.
20 YorumlaNe diyim bilemedim ki şimdi sevgilinle sevişseydin keşke
82 Yorumla- +1 yıl
@pehlivaan çıkaramazsın geçmiş olsun🤤🤤
+1 yılBen niye kazayla kız kankalarımla sevişmiyorum 😄. Yani ne diyeyim bilemedim. Bile isteye yapmışsınız işte ötesi var mı kızım. Bari utanmayın. Ortada bi tesadüf yok. Her şey planlı...😂
40 YorumlaÇok zorda olsa arkadaşlığınız devam ettirmeniz mümkün. Veya fuckbuddy olarak devam edebilirsiniz
71 Yorumla- +1 yıl
Fuckbuddy nedir
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekle kızdan arkdaş olmaz iste, bu arada igrencsiniz
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iğrenç insanlarsınız ya sevgilolerinize yazık tiksiniyorum allah belanızı versin
100 YorumlaTrol. Konuşma uslubunlar erkek olduğun çok belli. Nefret ediyorum sizden. Buranın kalitesini yerlere düşürüyorsunuz
311 Yorumla
Soran+1 yılBen mi erkeğim 🤣🤣... keşke olsaydım 🤣
Soran+1 yılErkek değilim gerçekten, Biseksüelim ama bunun bi etkisi olduğunu da düşünmüyorum
- +1 yıl
Sen nereden ne anladın da bu muhabbeti yapıyorsun anlamadım. Ama erkeğe karşı kadının yanında olmaktır marifet. Zaten güçlü olanın yanında olmak değil. İyice zıvanadan çıktınız hergün kadınlar ölüyor. Hani oturup noluyor diye düşünmek yerine tepki veren, hem cinslerine sahip çıkan kadınlara saldırıyorsunuz. Neden böyle düşündüğümü sorgulamıyorsun da saldırıyorsun. Ya ben bir erkeğe düşman olsam nolur olmasam nolur 😅 bu kadar komik olmayın ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranizda kalir olmuş artik ki sevgililerinizden mutlu degilseniz bitirin siz gene arkadaş kalın belki eğlenceli olabilir
81 Yorumla- +1 yıl
🥳
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde 4 yıllık arkadaşım ile aynısı oldu. Alkollüyken oldu. Unutalim dedik unutamıyorum. Konusmak istiyorum o hep kaçıyor. Eski arkadaşlığımız gibi olmaz diye düşünüyorum. En kötüsü de arkadaşlığın bitmesi. Ben devam ederdim ama o sorun ediyor
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGelmezdi bence
Cevap sahibi+1 yılOyle bir ortam olmazdı cunki
- +1 yıl
la kızım kimse karşında hatasını görmek istemez anlayışla karşılayın
+1 yılKusura bakma ama senı elde etmek ıstemıs.
Nasıl mı?
Afrodizyak olayı var belkı duymusundur.
Soru trolse bıle bayan dostlar dıkkatlı olun.
Erkeklerın boyle sapıklıkları var.
Alllah yardımcınıız olsun..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce konuşun derim, sonrasına öyle karar verirsiniz ancak. Belki çekinir mesaj atamaz sen yaz ona
18 Yorumla
Soran+1 yılYoook bu olaydan sonra konuştuk baya
Cevap sahibi+1 yılNeye karar verdiniz peki ne oldu
Soran+1 yılBenden hoşlanıyormuş ama ben arkadaş kalmak istediğimi söyledim... o da kabul etti
Cevap sahibi+1 yılSen ona karşı birşey hissetmiyor musun
Soran+1 yılHayırrr asla...
Cevap sahibi+1 yılTekrar görüşünce yine öyle bir şey yaşar mısınız peki
Soran+1 yılHayır söz verdik birdaha olmayacak diye
Cevap sahibi+1 yılDm den yazabilir misin bi
Bitti tabiki artık ona dost denmez başka bir şey denir
60 Yorumla
+1 yılBedenin cinsel ihtiyaçını gidermişiniz. Yerine göre sevişir ve yerine görede arkadaş olursunuz? Cinsellikte yaşandı mı?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzelmiş ya ama konuşmanız lazım ya böyle dostluk bitmez
225 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk evet...
Soran+1 yılSextinge gitti busefer de olay...
Soran+1 yılOfff ya
Soran+1 yılSonra ki sanah da... Konuştuk tekrar ve birdaha böyle birseyin tekrarlanmayacagina söz verdik...
Soran+1 yılBen daha çok olmak üzere ikimiz de pişmandık çünkü
Soran+1 yılNasıl başladı anlamadım ki...
Soran+1 yılEskisi gibi iyiyiz saki... birdaha hiç konusunu açmadık ve acmayacaz da zaten... eskiden konuştuğumuz şeyleri konuşuyoruz
Soran+1 yılVar var... mutluyum o yüzden, de bir sorun var işte...
Soran+1 yılO geceki hali çıkmıyor aklımdan... titremesi, innemesi falan... bunu nasıl umutcam ya...
Soran+1 yılKeşke beynimin reset tuşu olsa...
Soran+1 yılGitmiyor ya... Neden bilmem çıkmıyor aklımdan
Soran+1 yılSoruyu güncellerken bi hata olmuş... ikimizin de sevdiği var olucaktı* ... gerçi arkadsimin ciddî bir ilişkisi var ama ben başkasına platonigim
Soran+1 yılEvet öyle... Ama böyle birşey yaşamamışsın rahatsız olan da benim... çünkü o kişiyi gerçekten seviyorum
Soran+1 yılbiri aşk biri arkadaş... 😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şey olmamış gibi davranmaya çalışın. 7 yıllık dostluk bir anda bitmez çünkü.
90 Yorumla
+1 yılHemcinslerime küçük bir tavsiyem var; becermediyseniz becerilmişlerden uzak durun, sonra günün birinde böyle akıl dışı bir hikayenin, kulaklarınızdan zihninize dolması ve sizi sinir küpüne dönüştürmesi kaçınılmaz olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılSigmund Freud"birbirini arzulamayan kadın ve erkek arkadaş olamaz" demiş,, yani günümüz tabiriyle kanka,,, hiçbir erkek s... yi düşünmediği kadınla kanka olmaz, ya da kanka olduğu kadını illaki hayal eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sevgililik boyutuna bunu taşımaz kıskançlık kısıtlama.. vs gibi durumlar yasamazsaniz arkadaşlık iliskisi içine sadece seks i eklemeniz mümkün olabilir. Yani olay sizin bu konudaki istek ve becerinize bağlı.
Sen ne olsun istiyorsun?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFuckbody takilin ikinIde gizlice :D degisiklik olur
80 Yorumla
+1 yılDostluk tan level atlamışsın postluğa geçmişsin, bir daha ki level biraz tehlikeli orospotos.
31 Yorumla
Soran+1 yıl😒😒
Sen etkilenmişsin ve tekrar ilişki yaşıcaksınız bunuda sen isticeksin
31 Yorumla
Soran+1 yılAramazsa birdaha böyle birseyin olmamasını isteyen benim
+1 yılAslinda aranizda cekim varmis ve bastirmisisniz bir anda olmus
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnın tadını çıkartmışsınız ama bu arkadaşlık ilişkinizi bozabilir, ya da fckk body'in olabilir eğer zevk aldıysanız.
20 Yorumla hayır hayatım hiç sorun yok bir de çoluk çocuk yap ondan kardeş kardeş doğurur büyütürsünüz ahahahha
40 YorumlaBana da nedense yakın arkadaşla yaşanan ilişki daha çekici geliyo. 1 2 kere yaşadım alakasız ama samimi olduğum birisiydi. Sanırım normalde samimiyetimizden dolayı yasak ilişkiden olsa gerek haz vericiydi. Gelelim sana. Tatlı bir dille pişmanlığını dile getir. arkadaşlığın da devam etsin
00 YorumlaBasıma geldiği oldu, bazı durumlarda cidden dostluğu daha güzel yapabiliyor. Bir dönem bir arkadaşımla isteğimiz olduğu zaman birlikte olup kalan zamanda best olarak devam ediyorduk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaykırdım kardeş kusura bakma😂
833 Yorumla
Soran+1 yılNedenn...
Cevap sahibi+1 yılAniden durum bok yoluma gitmiş ya o yüzden
Cevap sahibi+1 yıl*yoluna
Soran+1 yılÖyle oldu ya...😐
O değil de boşaltırken ki hali gitmiyor gözümün önünden ve sesi...
Cevap sahibi+1 yılBen hiç ilişki yaşamadım ama gayet normal bi durum bence,7 yılın patlaması olmuş güzel. İnsanlar karşı cinsten kuzenlerine bile yükseliyorsa arkadaş arasında olması gayet normal
Soran+1 yılYa birbirinden etkilenicek iki insan değildik ki biz... Böyle böyle oldu anladım
Cevap sahibi+1 yılEtkilenmişsiniz işte. Karşı cins sonuçta doğanız böyle sen farketmesen de. Ama güzel olmuştur bence ikiniz için de. Baya sabretmişsiniz😁
Soran+1 yılAbi gerçekten en ufak birşey bile yoktu aramızda normal arkadaştık... bir gece birden ne oldu biz de anlamadık
Cevap sahibi+1 yılGayet güzel olmuş abartma. İstediğin kişi de seni istemiş. Bi anlık olabilir böyle şeyler hormonlar felan.
Soran+1 yılBen onu istemiyorum ki... baska bitine aşığım zaten... onunla dost kalmak istiyorum... dün de mesaj attım hatta aramız iyi mı galan diye çünkü bu olaydan sonra hiç yazmamıştı... ben yazınca konuşamaya başladık ama busefer de olay sextinge gitti...
Cevap sahibi+1 yılKşsdgdjd kanka Allahtan istemiyomuşsun şimdi de sexting yapıyosunuz. Sevgiline ona duyduğun kadar tutku duyabiliyor musun peki?
Cevap sahibi+1 yılBenim de aklıma sevdiğim çocuğu getirdin üf ya
Soran+1 yılBen arkadşıma karşı birşey hissetmiyorum ki... sextinge de girmeyecekti aslında olay ama konuşurken birden sertleşti, halktı falan diyince yapmak istenesem de onu o halde bırakamazdım...
Cevap sahibi+1 yılBoşaltırkenki hali aklımdan çıkmıyor diyosun.. Ama ben gerçekten sevdiğim çocuğu istedim şimdi
Soran+1 yılBende sevdiğim kişiyi isterdim tabi...
Soruyu sorarken bi klavye hatası olmuş ikimizin de sevgilisi var yazmış... sevdiği var olucaktı o...
Arkadaşımın gerçekten sevgilisi var hatta kız evlenmek istiyor artık... benim de çok sevdiğim başka biri var, gerçekten sevdiğim...
Cevap sahibi+1 yılSevdiğinle hiç kavuşamadın mı o olsa bunu istemez miydin
Soran+1 yılO sevdiğim konusu da ayrı bi b*mb*k mesele ya...🤦♀️...
BEnim aklımda zaten hep o vardı, arkadşım da bunu çok iyi biliyor... he oluna neden değilsin dersen toplum yüzünden ayrı kalmak zorunda olduğum biri... eğer onunla olsaydık başımız belaya girerdi...
Soran+1 yılAbi yazarken farkediyorum ne saçma olaylar geliyormuş benim başıma 😂😂😭
Cevap sahibi+1 yılToplum yüzünden derken evli mi yoksa
Soran+1 yılYok hayır... öğretmenim... flört ediyorduk sonra işler ciddileşince, atılmamak için ayrı kalmayı seçtik... hâlâ aynı okuldayız çünkü...
Cevap sahibi+1 yılHa aman geçici bi aşk o. Benimki bir sene önce aynı ünide olduğum ama şu an ikimizin de farklı şehirlerde olduğu haber alamadığım bir kişi, çok yakışıklıydı sen anlatınca hep onu hayal ettim ç
Soran+1 yılGeçiçi değildi o imkansızdı... "Sadece yanlış zamanda yanlış yerde tanışmış iki insandık biz"...
Aklından çıkmıyor değil mi? bilirim...😔
Cevap sahibi+1 yılÇıkmıyor tabiki ama dün sen anlatınca tutkuyla düşününce daha dayanamaz oldum. O kadar yakışıklı ki, keskin bakışları 1.85 boyu var onun gibi erkek göremiyorum
Soran+1 yılBiliyorum... Biliyorum... çok iyi biliyorum da... bazen elden birşey gelmiyor...
Sanki diğer herkes bulanık birtek o net gibi değil mi l, sadece onun gözleri parlıyor gibi geliyor...
Cevap sahibi+1 yılBu bi tek benim aşkımdan dolayı değil ben ince yüzlü seviyorum ve ince yüzlü erkek gerçekten yok bi tek onu gördüm ülkede işte.
Soran+1 yılNe diyebilirim ki...😔 ama emin ol ki çok iyi anlıyorum seni...
Cevap sahibi+1 yılYa o anı anlatsana bi
- +1 yıl
Bence o oğlan seni sende onu arzulammissin
Soran+1 yılBen onu arzulamıyordum
- +1 yıl
istemeden de olsa arzulamissin
- +1 yıl
Haykır kız
Soran+1 yılArzulamadım... sande onu o halde brakmak istemedim.
+1 yılişte böyle olayları okuyor erkekler sonra da vay efendim kadın ve erkek arkadaş olamıyor deniyor
30 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşlığı bitirmez böyle bi durumda çok istersem yine bi hata yaparım takılırım der arkadaşlığını çokta umursadığını sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılFazla vakit geçirmissiniz aslında gözünüzün önündeki görememissiniz!
Senden bekliyordur aramayı muhtemelen.10 Yorumla
+1 yılBitmesini istemiyorsanız bitmez ama görünüşe göre bitmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir söz var Ya alan razı veren razı iyi yapmışsınız belki duygularınız depresir ortaya çıkar iyi olmuş bence
41 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum
+1 yılBişey olmaz ne güzel işte evlenin iyide anlasiyosunuz anlaşılan bir birkjizide tsbiyosunuz
20 Yorumlasevgiliniz var ve sevişiyorsunuz yani sene 2021 artık herkes miğdesiz
20 Yorumla
+1 yılSöylencek tek kelime yok yazık her şey bu kadar basit olmamalı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 yıllık dostluk anlık yaşandıysa orada mevzu bitmeliydi siz geç kalmışsınız her insanın hatası olur anlık yanlışı olur o mevzu orda yaşandı ve bitti olarak bakarsanız hiç bir sorun olmaz bunu konuşmalısınız.
00 Yorumla
+1 yılBir süre uzak kalın düşün taşın. O sırada arkadaşında düşünmüş olur. Zaman her şeyin ilacıdır.
05 Yorumla
Soran+1 yılBu olaydan sonra iki kez daha yattık kanka
- +1 yıl
Siz pişmişsiniz kanka o zaman. Evlenin
Soran+1 yılTövbe tövbe ne evlenmesi ya allah korusun
- +1 yıl
En güzel evlilikler böyle evliliklerdir inan bana
Soran+1 yılOna Aşık değilim... en güzel evlilik aşk evliligidir
+1 yılPişman olmuştur ondan yazmıyodur sana git konuş direk zaman geçtikçe daha da soğur aranız. -Bir de bu nasıl iş lan p*rno gibi?-
00 Yorumla
+1 yılBu durumu yaşamak için sessiz sakin bir ortam olmasi gerekiyor demekki siz bilerek o ortamı yaratmışsınız bunu yaşamak için
00 Yorumla
+1 yılneden konuşmuyorsunuz? ikinizde birbirinizden utanıyor musunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk konuştuk
- +1 yıl
şu an aranız nasıl?
Soran+1 yılDm den söyledim
Boşalır Ken noldu ki
Ve sen nasıl ıslandın 😂😂07 Yorumla
Soran+1 yılOnun o anki sesi aklımdan çıkmıyo
Soran+1 yılEvet de... sesi de titriyordu... 🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
Ohaaa baya birikmiss dmeek
- Devamını Gör (150)