Aynalarla dolu bir odada sevişmek nasıl bir his olur? Her hareketi gözlemleyebildiğin, her mimiği görebildiğin ve bundan daha da zevk aldığın... Ya da bazı şeyler gizemli ve arka planda mı kalmalı?
Aynalarla dolu bir odada sevişmek nasıl bir his olur?
Aynalarla dolu bir odada sevişmek bazen fantezi amaçlı yapıldığında güzel olsa da genelde yapılmaması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü aynadaki yansımalara odaklanarak Bence karşındaki insanla kuracağın iletişimin sıcaklığını kaybedebilirsin Yani en azından kendi adıma söyleyeyim aynada kendimi izlemeye başlarım ve partnerimi unuturum yani
Hepimizin içinde bir teşhirci var ve izlenmek muhteşem bir his ayrıca tabu ve yasak bu yüzden ayna çok etkili seks sırasında doggy yaparken erkeğin kadının her santimini keşfetmesi izlemesi oral yaparken farklı açıdan izlemek kendini seyretmek hele ayrı bit özgüven ve tahrik unsuru...
En büyük zevklerimin arasında aynalar eşliğinde sevişmek.. İzlenmenin verdiği keyfin yanı sıra, izlemenin de tadını hem bedende hem de gözlerde hissetmek, tarifsiz bir haz..
aynalar aslında zevki katlıyor. doggy pozisyonunda penisin girip çıkarken görüntüsünü ve ne kadarını alabildiklerini izlemeyi her kadın sever. aynı şekilde cowgirl pozisyonunda oturup kalkma anını aynadan izlemeyi erkek, ters cowgirl pozsiyonunda ne kadarını aldığını izlemeyi de kadın sever. bone prone pozisyonunda kadın da erkek de izlemeyi sever. erkeğin erkesiyonu kuvvetlenir kadının da orgazmı.
Tavan dahil bütün duvarlar ve gardrop sadece tavan aynalı cam, geceleri gökyüzünü yıldızları izleyerek uyuyorum, hisse gelince:kimse aman ben izlemem demesin, herkes izler kendi p*rno filmini be inanılmaz zevktir
Her yer ayna olsun yatağın çevresine de mumlar yakalım Lambalar kapalı olsun. O 4 mum ışığında yansımaları da görerek deli gibi sevişmek ardından da pozisyonlardan pozisyonlara geçmek çok güzel olurdu cidden.
Güzel olurdu. Mesele ben dogyy pozisyonu çok severim. Saçından tutup arkasında sertçe gidip geldiğim anda yüzündeki acı ve zevk hissini görmek beni deli ederdi. Dudklarini ısırıp gözlerini devirmesi birde inlemeler yankılandı mi olmasın sabahlar🔥
Ayna karşısında sevişmek zaten harika bir duygudur. Her yanı aynalarla kaplı bir odada seks yapmak inanılmaz deredece zevkli olacaktır diye düşünüyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya o esnada kendini ve partnerini izlemenin verdiği hazzın muazzam olacağını düşünüyorum, mutlaka denemek isterim.