Cinsel Yaşam 19 yaşındayım aşırı merak ediyorum seks yapmak nasıl bir duygu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 bana mantıklı bir şey söyleyin Güncellemeler+1 yıl Ben önden yapmak istiyorum. Arkayı merak etmiyorum ki çok can yakıcı ve sağlıksız Güncellemeler+1 yıl Oral seks ve kucak istiyorum ama kararsızımmm 19 yaşındayım aşırı merak ediyorum seks yapmak nasıl bir duygu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anlatılmaz yaşanır güzellikte bir zevki var. Ama önerim evlilik takıntısına girmemen. seks illaki evliyken yapılacak diye birşey yok.Tabularını tuzla buz et. 1 0 Yorumla
Kusuryokbursa Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Vücudunu keşfediyorum tam o yaşlardasın ve hatta biraz geç bile kalmışsın. Şimdiye kadar yapman gerekirdi 1 0 Yorumla
Krähe Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dünyanın en çok zevk veren aktivitesi. Sigmund freud a göre insanların yaptığı herşeyin altında cinsel içgüdü yatar. Çalışmak, yemek yemek bile 0 0 Yorumla
MasER-EROS Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Evlenince yap acele etme. Kendini bir şekilde doyur. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Acele etmiyorum da aşırı merak ediyorum ya son zamanlar baya kudurdum hahsh. Normal de asla olmazdı böyle Yorumla MasER-EROS +1 yıl Güzel geliyor dimi içine girerken görmek falan Yorumla Soran +1 yıl Evettt yaa Yorumla Soran +1 yıl Hahshs bi fena oldun sen Yorumla MasER-EROS +1 yıl Senden geçti htgjkkk Yorumla Soran +1 yıl Sen yaptın mı daha önce Yorumla MasER-EROS +1 yıl Özel şeyler 😏 Yorumla Soran +1 yıl Napcam sanki tanımıyoruz bile. Yorumla MasER-EROS +1 yıl Özelde konuşulur ama böyle şeyler zaten bu yazdıklarımı da kaldırırlar birazdan 🤷 Yorumla
Goodboyycemal Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Imm öncelikle haram diyelim ama illa yapacam diyorsan önden verme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadan hiiç vermem özellikle affı yok. Ki önemlisi canım yanar Yorumla Goodboyycemal +1 yıl Hmm biliyorsun acıyacagini Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. insanın başına ya meraktan ya taraktan gelirmiş ne gelirse senin hem merak hem taraktan gfelecek :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olgun ve seksiyle gelsin be Yorumla scorpion026 +1 yıl gelir gelir :D Yorumla
myback Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Bence olgun birine ver en azindan parasida olur bi ise yarar 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sen ilk bi öpüşüp sevişte sonra oral ve kucağa gelirsin 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Onları yaptım Yorumla FitGenç2 +1 yıl istiyorum ama kararsızım yazmışsın Yorumla Soran +1 yıl Seks Yorumla FitGenç2 +1 yıl onları yaptın ama sekste mi kararsızsın Yorumla Soran +1 yıl Alt tarafı öpüşme. Seks daha farklı bir şey Yorumla FitGenç2 +1 yıl sevişmedin mi oral olmadı mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır izin vermedim. Yorumla FitGenç2 +1 yıl ya sen hangisini yaptın neler yaptın yani bi söylesene Yorumla Soran +1 yıl Sadece öpüştüm üstüm çıplak şekilde o da memelerimi falan emdi işte altım da pantolon vardı. Yorumla Soran +1 yıl Bu aralar merak sardım sekse pozisyonlara falan Yorumla FitGenç2 +1 yıl yani sadece sevişme ve memeleri emme oldu ama sen oral ve seks istiyorsun yani merak ediyorsun öyle mi Yorumla Soran +1 yıl Aynen evettt ama vajinal sekside merak ediyorum Yorumla FitGenç2 +1 yıl peki bakire misin ve sevgiline güveniyor musun Yorumla Soran +1 yıl Seksi merak ediyorum dedim sen bakire mısın diye soruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim ki merak ediyorum Yorumla FitGenç2 +1 yıl ya doğru haklısın peki sevgiline güveniyor musun bakirelik senin için önemli mi Yorumla
adınıkoyamadımm Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Olgun güvenilir biri ile ders niteliğinde birlikte ol. Hem zevk almış olursun hem de öğrenirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olgun istiyorum zaten ama dediğim gibi cesaretim yok Yorumla adınıkoyamadımm +1 yıl Ben bu konuda sana yardımcı olurumDoğru yönlendirme ve bilgilendirme ile Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçekten çok güzel bir duygu 0 0 Yorumla
DeliMiNedir Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl bulutların üstünde yürüyormuşsun gibi... 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Adamın başına ne gelirse ya meraktan 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cesaret yoksa ancak hayal edersiniz 0 0 Yorumla
Çaysevmiyormuşştotom Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Deneme p*rno izle mast yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Çaysevmiyormuşştotom +1 yıl Bi kere yapınca devamlı yapmak isticeksin çünkü Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayal edebilirsin ancak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Anlatılmaz yaşanır güzellikte bir zevki var. Ama önerim evlilik takıntısına girmemen. seks illaki evliyken yapılacak diye birşey yok.
Tabularını tuzla buz et.
Vücudunu keşfediyorum tam o yaşlardasın ve hatta biraz geç bile kalmışsın. Şimdiye kadar yapman gerekirdi
Dünyanın en çok zevk veren aktivitesi. Sigmund freud a göre insanların yaptığı herşeyin altında cinsel içgüdü yatar. Çalışmak, yemek yemek bile
Evlenince yap acele etme. Kendini bir şekilde doyur.
Acele etmiyorum da aşırı merak ediyorum ya son zamanlar baya kudurdum hahsh. Normal de asla olmazdı böyle
Güzel geliyor dimi içine girerken görmek falan
Evettt yaa
Hahshs bi fena oldun sen
Senden geçti htgjkkk
Sen yaptın mı daha önce
Özel şeyler 😏
Napcam sanki tanımıyoruz bile.
Özelde konuşulur ama böyle şeyler zaten bu yazdıklarımı da kaldırırlar birazdan 🤷
Imm öncelikle haram diyelim ama illa yapacam diyorsan önden verme
Arkadan hiiç vermem özellikle affı yok. Ki önemlisi canım yanar
Hmm biliyorsun acıyacagini
insanın başına ya meraktan ya taraktan gelirmiş ne gelirse
senin hem merak hem taraktan gfelecek :D
Olgun ve seksiyle gelsin be
gelir gelir :D
Bence olgun birine ver en azindan parasida olur bi ise yarar
Sen ilk bi öpüşüp sevişte sonra oral ve kucağa gelirsin
Onları yaptım
istiyorum ama kararsızım yazmışsın
Seks
onları yaptın ama sekste mi kararsızsın
Alt tarafı öpüşme. Seks daha farklı bir şey
sevişmedin mi oral olmadı mı
Hayır izin vermedim.
ya sen hangisini yaptın neler yaptın yani bi söylesene
Sadece öpüştüm üstüm çıplak şekilde o da memelerimi falan emdi işte altım da pantolon vardı.
Bu aralar merak sardım sekse pozisyonlara falan
yani sadece sevişme ve memeleri emme oldu ama sen oral ve seks istiyorsun yani merak ediyorsun öyle mi
Aynen evettt ama vajinal sekside merak ediyorum
peki bakire misin ve sevgiline güveniyor musun
Seksi merak ediyorum dedim sen bakire mısın diye soruyorsun
Bakireyim ki merak ediyorum
ya doğru haklısın peki sevgiline güveniyor musun bakirelik senin için önemli mi
Olgun güvenilir biri ile ders niteliğinde birlikte ol. Hem zevk almış olursun hem de öğrenirsin
Olgun istiyorum zaten ama dediğim gibi cesaretim yok
Ben bu konuda sana yardımcı olurum
Doğru yönlendirme ve bilgilendirme ile
Gerçekten çok güzel bir duygu
bulutların üstünde yürüyormuşsun gibi...
Adamın başına ne gelirse ya meraktan
Cesaret yoksa ancak hayal edersiniz
Mastürbasyondan aldığın zevki 3'le çarp işte
Deneme p*rno izle mast yap
Neden
Bi kere yapınca devamlı yapmak isticeksin çünkü
Hayal edebilirsin ancak
Yardımcı olurum istersen 😉
Masta devam
güzel bir duygu
Yap gitsin
neden korkuyosun