Yerine göre değişiyor, sahilde gece 2-3 gibiydi, o zaman zaten bikiniliydim tamamen soyunduk. Arabada sadece alt tarafı çıkardım, gögüslerim de dışardaydı. Dersane de yıllar önce yapmıştım, 8-10 yıl olmuştur. O zamanda pantolonumu indirip domaldım, o da s. ikti.
AVM tuvaleti benimde en çok aklıma gelenlerden biridir ama erkek, kadın WC leri farklı olduğu için nasıl olabilir. Birde genelde o kapılar Altan ayaklar görünecek şekilde tasarlanır. O nasıl çözülür : )
@Abazaprens Uygun tuvaletlerin yerlerini önceden keşfetmek iyi olur. Ve spontane gelişen bir durumda risk alınabilir tabi. Sessiz olunursa kimin aklina gelir ayaklara bakmak?
kabinde defalarca yaptik ama bitanesi cok baskaydi.. bu partrenerim birsey deniyordu ben disardaydim kiyafet yakismismi dedi kapiyi acti bende yakismis dedim iceri daldim.. arkadan sarildim. dur yapma duyan olur falan desede ben birakmadim olan oldu cok fena olmustuk. sonra ciktik fakat benimki inmek bilmiyordu magazanin icinde kadinlarin dikkatini cekti bakip birbirlerine birseyler soyluyorlardi benim umrumda degildi. sonradan partnerim geldi israrla cantasini verdi onumu kapattirdi amanafile goren gormustu zaten. ben isin zevkindeydim