Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. En iyi seks, partnerlerin kendilerini rahat, güvenli ve özgür hissettiği yerde yapılır. Bu, ev, tatil yeri, otel odası gibi özel ve mahrem alanlar olabileceği gibi, bazı çiftler için doğa gibi daha açık alanlar da tercih edilebilir. Önemli olan yerin hijyenik olması, dikkat dağıtıcı unsurlardan uzak olması ve çiftin kendini rahat hissetmesini sağlamasıdır. Konfor ve güven hissi, cinsel deneyimin kalitesini doğrudan etkiler. Ayrıca iletişim ve karşılıklı rıza, mekandan bağımsız olarak en iyi seks deneyimi için vazgeçilmezdir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayKendini rahat hissettiğin her yerde
210 Yorumla- 7 ay
Tabiiki öncelikle evim olur ama olmayınca da daha basit şeyler olabiliyor ben çok yere mekana takılmıyorum bende istedikten sonra her yerde her şey olabilir Arabada neredeyse her şeyi yaptım deneme kabininde giysi alıp denerken ayağımı yalattım
- 7 ay
Aslında çok da sevmiyorum ama yapmaya mecbur oluyorum
- 7 ay
Sevgilim benim tüm maddi ihtiyacımı karşılamaya başladı en baştan ve benim kızlığımı bir an önce bozup ihtiyacını gidermeye biraz fazla yapacağını gece aklına gelince ya da sabah neredeyse her saatte istediğinde olmasını söyledi. En son alışveriş yaptığımız gün önceden para verip bakımlarimi yaptırmaya yolladı beni ama 10 gün önce gitmiştim zaten yine çok verdik alışverişe gittik ayakkabı terlik giysilerim hepsini lacoste dan aldık müthiş pahalıydı ona bir şey almadık ben denerken kabinin içinde ayaklarını yaladim penisini yaladim testislerini yaladim kalcasinin arasını da yaladim o gün ilk kez
- 7 ay
Bir şekilde karşılığını vermek istedim yoksa bir şey almadan harcamadan sırf canı oral seks çektirmek istediği için bir den bire isten cikinca buluşup araba da bir bazen iki posta boşaltmamı istiyordu hem ağzıma hem yüzüme akıtıyordu gözüme gelmesin diyordum ona çok kızıyordu annem ne olduğunu soruyordu evde ama yok dikkat etmeden fışkırıyordu burnumun içine derinlere kadar bile girdi
- 7 ay
@senaburak61 detaylı konuşalım mı yazar mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 7 ayodada
01 Yorumla- 7 ay
Bak sennn
Cumhurbaşkanlığı külliyesinde
01 Yorumla
m 7 ayYatakta
32 Yorumla- 7 ay
Ciddi olamazsin
2 kişilik yatakta
00 Yorumla
7 aySevdiğin aşık olduğun insanla heryerde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
7 ayÇadırda
05 Yorumla- 7 ay
Konforu sen ayarlıcan
- 7 ay
Her işim kolayı var
Otel
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evde ve araba
017 YorumlaAy da
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği