Mesela tasma, kelepçe vb. durumlar olabilir...
Gizliye açık bırakma nedenim budur soruyu,,, açıklarsanız sevinirim...
herkesin vardır bence :) ama bunu gizli yaşamak ve gizli tutmak zorundayız. kimi şeylerin sadece fantezisini severken kimi şeyleri yaşamayı istediğimiz durumlar oluyor bu da garip değil doğal bir durum bence :) herkes garip eğilimlerde bulunur ama genelde kendisine bile itiraf edemez.
Aslında her insanın bu tarz eğilimleri olur gadası. Ama kimi insan rahatça bu eğilimlerini yaşarken, kimi insan bu kadar rahat yaşama şansı olmuyor. Çünkü toplum şartları, aile durumu buna izin vermiyor. Bastırılmış gizli duygu ve eğilimler zamanla kişilerin psikolojilerini olumsuz etkiliyor.
Şimdi sekste ben sert sevişmeyi seven birisiyim ve yeri geldiğinde göz bandı kelepçe kırbaç ya da kemer kullanmisligim. Var bu durumda benim garip eğilimlerim mi olmuş oluyor ya da ben sapık mı olmuş oluyorum bilemedim şu an
Biran çelişkide Kaldım da
Teşekkür ederim 🙏
Yooo hiç garip eğilimlerim yok. Tamam var da şimdi söylemenin alemi yok 🙄
Türkiye^de kadının cinsel isteğinin olması bile bir eğilim olarak görüldüğünden detaya girmiyorum anladın sen
Cevap
39Cevap
publlic, kravat ile ellerimin bağlanması, gözlerimin bağlanması, buz fantezisi, waxplay, cumshot, hardcore oral falan gibi mi?😂😂
çok var
benim cinselliğimin tamamı başkalarına garip geliyor.
alıştım o yüzden. ama açık olamıyorum bu yüzden. geçen mesajda birine bir kadın tarafından becerilmek istiyorum dedim. anlayışla karşılamak yerine daha farklı davranıp engelledi. üstelik mesaja kendi geldi. bu tip bir postuma istinaden. bende merak ediyorda soruyor sandım. aşağılamaymış.
o yüzden bende kalsın artık hepsi.
Ekstra öyle fantazilerim, eğilimlerim yok; bdsm, kelepçe veya grup gibi.
En doğal hâliyle zevk almak benim icin yeterli.
Benim için garip değil ama çoğu insana göre garip ya da farklı gelebilir yaşamak istediklerim, eğilimim, tarzım..
Evet kapalı bir kadınım ve aşırı derecede dominant bir insanım eşim subay ve yatakta süt dökmüş kedi gibi
Var. Partnerimi kelepçeleyip kırbaçlamak dudakların güzelmiş
Serenayınkine benziyor ama
eziyet etme adama yaa
et et
Çocukluktan beri çok garip, utanç verici, farklı bi fantezim var maalesef 😑
Garip eğilimler değil fantaziyle alakalı olabilir oda tül çorabı bir kadına çok yalıştırıyorum diyelim
Cinsellikte garip olan tek şey vardır cinsellikte garip birşeyin var olduğuna inanan insanlar çünkü zaten malum yatağa attıktan sora bakmıyorsun ki
Garip olduğunu düşündürten fantezilerim var ama denedikleri zaman birlikte olduğum kadınlar tekrar yaşamak istiyorlar aynı şeyleri 😄
Hayır, garip eğilimlerim yok. Partnerim ile birlikte aldığım hiç bir karar bana garip gelmiyor.
Asko bende garip hiç bişey yok tasma falan tövbe yarabbelalemin...
Evet bir hayli var. Cuckold, tasma, kelepçe, dildo bunlardan bir kaçı ve bisex grup tabiki
Herkesin bir fantazisi vardır.. senin ne garip eğilimin 😅
sevgilim kucama atlayip hadi cocuk yapalim demisti tam olacakti vaz gecti
Hatsafhada keyif almam için o kadının benim kölem olması ve benim kölem olduğunuda bana hissettirmesi.
buradan açıklamak istemedim açıkcası :D linç gelir ahahah @Hissiz72
Pek yok ama partnerimin talepleri şekillendire bilir ( makul talepler 😉)
Ben elbiseli severim mesela soyunmadan.. soyununca her vücut birbirine benziyor
Kelepce takmak bana zevk veriyor ama disardn kimse bilmez böle bsy sevdiğimi
Ben gorselı begenmedım
Eğilim de buraya yazmam
Bir ben var ki benden öte...
Doğru.
Beyinde var, uygulamada yok..
Var ama açıkta dile getirilmesine de gerek yok :D
Eğilim yok ama farklı istekler olabiliyor.
Evet çok var ve hoşuma gidiyor
Theresome garipse bunu seviyorum 🙄
Hayır garip denecek eğilimlerimnyok...
evet bazen ilginç şeyler aklıma geliyor
Spontane gelişen şeyleri severim
araç surerken oral yapılması cok mukemmel birsey
hiç yok galiba, ne kadar da sıkıcıyım :P
Garip bir eğilimim var.
Baskın kadın seviyorum bence garip değil amaa
Hayır
Yoo gayet düzüm
Hayır düşünmüyorum.