Biliyoruz beyler bağlanmak dize göre değil, özgür ruhsunuz 😄. Fantezi düşkünlüğünüzü şimdi görelim, bir kadın sizi fantezi amaçlı yatağa bağlamak istemesi size ne düşündürür, ne hissedersiniz? 

Her türlü fanteziye açık bir insanım. Böylesi bir deneyimim olmadı ama açık söylemem gerekirse çok ilginç gelmedi bu fantazi. Hele hele hiç korkmam. Neden korkayım ki? Cinsel ilişkiye girmek için bir araya geldiğim partnerim tecavüze yeltendiğim biri değilse beni hadım edecek değil ya.. Bana daha çekici gelebilecek fantazilerim var 😋
Korkacak bir durum olduğu için değil. Zevk alamadığım ve bana çok zıt bir durum olduğu için istemem, istemedim de.. Zevk alamayacağım için de karşı tarafın bundan zevk alması çok zor. Haliyle gerek yok buna. Herkes bildiği ve zevk aldığı işi yapsın derim..
İki kadın olursa neden olmasın, isterdim.
Ama seks konusunda şimdilik durağınım.
Belki bir gün yeniden başlarım ya da bir ay sonra komple cinselliği hayatımın dışına çıkarırım.
Erkeklerdeki şu gt korkusu varken nereye bağlıyorsun 😀 sakata geliriz birileri düdükler diye asla yatağa falan bağlanmazlar.
😂😂😂
😀😀
Teşekkürler 😘🧚
Rica tatlışım 🎈
Cevap
57Cevap
Özgürlükten falan değil ya sürekli ellemek istiyoz ondan
Ne korkucam be kraliçesi gelsin
Pek tanımadığınız bir partner bunu yapıyorsa dikkatli olun derim , organize işlere yem olabilirsiniz.
İzlediğim şeyli filmler de erkeği bağlayıp kadın başka erkekle aldatıyordu adam seyredip korkuyordu şey etmese gibi kuzu kuzu bakıyordu
Özgür olmayı tercih ederim daima... Özgürlüğü elinden alınan değil özgürlüğünü elinden alan olmayı seçerim
Tanidigim biriyse cok azdirir alacagim zevki dusunurum cok hosuma gider. Tanimadigim biri ise korkarim :)
Evet fazlasıyla isterim. şaşkınlıkla ne yapacağı kafamı yedırırdı. ya çıldırtırsa sanırım o halatları parçalardım ve ondan sonra 😁
Yataga baglayip beceririmde baglanır becerilirimde, sinirsiz fantaziyi severim yeterki herşeyden delice zevk olayim, fantazisi bol olan şeytan korkmam
Denemeyenlere tavsiye ediyorum, işin cılkı çıkmamak kaydıyla gayet hoş bir fantezi hatta inanılmaz bir haz
İstiyorum da, kontrol bende olmayınca boşalma süresi dahada kısalıyor. Sonra boşalınca ne anlamı kaldı?
kelepçe kırbaç bana ters ablacığım.
salıncak, dildo, nutella, mum, video, film yeter fazla killatmaya gerek yok
ben erkeğin pasif olduğu pozisyon ve fantazilerden hoşlanmıyorum
Böyle bir şey söz konusu ise eşimle yaşıyorumdur zaten, hem eşime güvenirim hem de hoşuma gider
İşini biliyorsa ellerim ile birlikte gözlerimi bağlamasınıda isterim.
@tirtirlibiskuvi eminim bu yüzden kaybediyorsundur hayatta da her zaman.
Güvendiğim bir kadın tarafından bağlanmaya izin veririm
Hep merak etmişimdir gerçekten bunu yapacak bir kadın var mıdır diye.
güvenmediğim kişiyle yatağa girmem.. güveniyosam da sorun etmem :)
Yatağa bağlanmaktan kurtulursa kadın düşünsün artık neler olucagina
Kendine güvenen varsa gelsin ikna ederse keçepçe de taksın. 😎
Denemisligim var zamanında ama kontrol tamamen karşı tarafa geçince sonlara doğru sıkıntı oluyor 😅
Kontrolsüz güç güç değildir :) ben bağlanırsam kontrol edemem erken boşalabilirim
Olabilir.
En azından marifetlerini sergilemesine fırsat vermek lazım.
Bağlayıp sonrasında kapıyı kilitleyip çıkmazsa sorun yok :)
Neden korkayım yahu? Geri çözeceğine güvrniyorsam sorun yok yani 😂😂
bağladıktan sonra böbreğimi çalmayacaksa olur yani neden olmasın 😄
Dimyata pirinçe gidecez derken evdeki bulgurdan oluruz 😀😀😀
Valla ben korkarım kescenizmi skcnzmi belli olmaz sizin sağınız solunuz🤣
Bağlamam da bağlanmam da. Her fanteziye açığım ama kendimi riske atamam. Psikopat biri çıkarsa keser mazallah :)
Kontrolün bir kere kadında olması hoşuma giderdi sanırım.
Halatı ellerimle götürürüm
Elbette
Güvendiğim kendisini bildiğim biri ile aynı yatağa gireceğim için öyle bir korku olmaz :))
Eğer tanıdığım güvendiğim biriyse eşimse mesela bu fantaziye açığım. Yok tek gecelik ilişkiyse izin vermem organ kafasına falan denk gelirim maazallah 😃
Vursun bir kelepçeyi bakalım neler olacak😅
Korkarım dersem inanacakmısın 😀
Tepemde ki aslan ne isterse yapar 😀
Saygı tamam da ben şu bağlamayı bi süre söylemeyeyim 😀
ya da kaşınayım bakalım 😀 gerçi sizin hayal dünyası da sınır ötesi
Kesinlikle. Farkı yaşayan şanslı azınlıktayım 😉
Sıkıntı olmadı cfdzdxsfsx
Bagla beni cözmeyi unutma emi
Korkarım ben bağlanmaktan 😖😧😱
Strapon olmayacaksa hayhay 😃
Ben bağlanmayı reddediyorum.
Yatakta ne yapacağına bağlı
Olabilir ama hiçbir partnerim bunu teklif etmedi
Hiç bunu yaşamadım ama yaşamak isterdim
Bdsm bana göre değil. Seksin doğasına aykırı.
Elini ve gözünü bağlamaya da bayiliyom
Hayır
Asla korkmam
Çok saçma bi fantazi
🙄🙄🙄him bilemedim
Hakimiyet ortak olmalı
kadınıma hayır demem
korkarım :D
korkar :D
neden korkacakmışız yaa :)
asıl siz korkarsınız :)
Yok ki öyle kadın :)