Güncellemeler
1 yıl
Konuşup tavrımı belli edip yüzüğü çıkarmayı düşünüyorum kendine onun için bu kadar bakan özenen süslenen bir kadının kıymetini bilecek erkek illa ki vardır. Millet sevgiliyken doğum kontrol hapı alıyor bizim halimize bak
Güncellemeler
1 yıl
Yüzüğü çıkardım Allah herkesin karşısına onu anlayacak hayırlı insanlar çıkarsın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevdiğinin göğsüne yatılması kadar romantik bişey yok bence de valla
Hö dük müş bence ya da makyajın bulaşmasın diyedir
ben çok severim gayet güzel bişi seninki sevmiyor anlaşılan tatsız bi durum
Valla ben isterim şahsen saatlerce yatabilir koynumda göğüsümde ayrıl gitsin bence
Tanışalım mı
Adam temas sevmiyor demek ki.
Rahatsız olmaz seviyor sa
Hayır asla hoşuma gider saçlarını okşarimm
Bence olmaz ama yinede belli olmaz
Yanlış adamlarla birliktesiniz ondan
Ben nefes alamıyorum belli bir süre sonra
Bu kisiden olmaz ayril bitir seni haketmiyor
hıı cok mu dındar
Olmaz amasyada
Yatma sende
Hayır severim
odunmuş:)
Neden uzak duruyor söyledi mi bu konuda bir şey?
Hoşlanmıyorum dedi ama küçük yeğeniyle sarılıp wp. durumu atmış onda niye hoşlanıyor bende hoşlanmıyor da
Evleneceğiniz bir insanın teması sevmemesi garip geldi açıkçası. Dini açıdan uygun olmaz falan diye mi düşünüyor acaba?
Bilmiyorum böyle en son igrenir gibi bir hareket yaptı aşırı zoruma gitti ve ben o gün duş aldım kremler parfümler sürüp gittim. Ki o parfümü bayağı araştırarak bulmuştum. Din konusunda da öyle namazlı abdestli bir tip değil yani sanmıyorum
Parfüm kokusu vs ağır mı geldi acaba?
Ağız kokumu bile sürekli kontrol ediyorum onda da bir problem yok. Ama cidden ne oldu anlamıyorum yapma falan diyodu en son resmen iğrenir gibi yaptı şoka uğradım. Bilmiyorum ben yüzüğü cikaricam gibi
Yok aslında çok güzel bir koku Farmasi bliss bilirsiniz belki
Bence sorun sende değil onda. Git ayrıl. Onun canım tavırları ile mi uğraşacaksın
Düşünüyorum son 3.5 aydır böyle. Konusucam ve bitiricem muhtemelen beni saatlerce ağlatip sormuyor bile noldu diye
Ağlatıp da sormuyorsa sıkıntılı bir durum. Direkt ağlatması sıkıntı bir durum aslında.. En iyisi ayrılmak..
Bence de.
Burcu ne