+1 yılOyuncak ve Nefes alsın yeter düşüncesini tam bağdaştıramadım..
Örneğin : Oyuncakları, bir Partnerle kullanınca çok zevkli ve eğlenceli bir hale gelebilir.. Doruklara uçurabilir.. Bazen Partneriniz yetmiyorsa veya yoksa (yalnız kişileride) tatmin edebilir.. doyurabilir.. Bunları kullanan var mı diyenlerde var onlarada cevabım: Her normal çalışan bir vücudun ihtiyacıdır Se. x, İnsanlara tepeden bakmayın, Özellikle bizim kültürde Dul kalan kadınlar var, çocukları var diye evlenmiyorlar, Boşananlar var evlenmiyorlar, Yaşı geçmişler var vs. vs. Onların hiçmi bir Adama ihtiyacı yok? Sevişmek hiçmi geçmiyor akıllarından? İçlerinde birşeyler hissetmek istiyorlardır ama onunla bununla olmak istemiyorlardır , ve bu oyuncaklar onların Yardımcısı olabilir... birde böyle bakalım olaya.
Nefes alsın yeter kafası ise uçara kaçara atlayan insan kafası.. yani kim gelirse gelsin tipine kültürüne seviyesine bakmam zkrm kafası..40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKullanmıyorum ama mantıken şöyle cevaplayabilirim:
- Kendi zevk aldığı şekilde kullanır.
- Karşı tarafın zevk alıp kadını yarım bırakması, tatmin olamama gibi bir sorun olmaz.
- Kimsenin diline düşmez, beni arkadaşlarına anlatıyor mu diye düşünmez.
- Saplantılı birine denk gelme, peşini bırakmaması derdi olmaz.
- Kimsenin duygularıyla oynamaz.
Tercih meselesi tabiki.
82 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim..
+1 yılStrapon dışındakilerin bir farkı yok. Nefes alsın yeter mantığı yokluktur. Partner olmadan oyuncakları kullanmak zaten yokluktur.
Bir partnerle fantezi amaçlı kullanılıyorsa iş değişir tabi. Straponu da ayrı tuttum çünkü genelde fantezi amaçlı kullanılır.52 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Bu tür seks oyuncaklarıni ancak birlikte olduğum kişiyle, eğlence amacli kullanıyorum, keyifli oluyor.. diger türlü zaten isim olmaz
70 YorumlaBunu almayı düşünüyorum artık parmak zor geliyor 😁😁
94 Yorumla- +1 yıl
evet 🙈parmak zordur, sıkıcıdır. ama, oyuncağı da kullanan bir olması makbuldür🙈🙊
- +1 yıl
*biri
- 1 yıl
Aldınızmı merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKelepçe kırbaç yeterli birde ateşli partner nefes alsin diye değil nefes kesmek için
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. En azından kimsenin ağız kokusunu boş yere çekmiyorlar.
20 YorumlaNefes almak veya almamak işte mesele bu 😄
50 Yorumla
+1 yılBu gibi şeylere ihtiyaç duymam ama nefes alsın yeter mantığıda bencilliktir.
10 YorumlaNefes alan biri dahi bulunmuyorsa nefes almayan bunlar kullanılıyor. fark bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo nasıl vibratör lan öle tırtıklı mırtıklı, aman düşman dötüne mq
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden bunları kullanıp zevk alan var mı?
20 YorumlaNefes bile almiyor bunlar
20 YorumlaBen kullanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılBi tık marjinal
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler