Cinsel Yaşam Seks oyuncakları kullanılmalı mı, ne düşünüyorsunuz? 44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cinsel yaşamda bu tür oyuncaklara yer verilmeli mi yoksa gereksiz mi buluyorsunuz 🤔#mekân44 Seks oyuncakları kullanılmalı mı, ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır kullanmam 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Farklı ilişki için tercih edilebilir gadası 1 0 Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Yoo hiç de gereksiz değil bence kullanılabilir 4 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Tercih meselesi Yorumla
Selinsogukcesme Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Kesinlikeeee❤️ sadece yanlizliga da Iyi Gelmiyor birlikte de kullababilir 🥰 iyi ki varlar 😂❤️ 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Bence aşırıya kaçılmamalı ama kullanılmalı da Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olmalı mutlaka.. 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl Mutlaka mı bilmem ama iyi olur diye düşünüyorum Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Mutlaka iyi olur diyeyim o zaman.. 😄 Yorumla 44asi44 +1 yıl Aynen 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seksin oyunu olmaz gayret ciddi bir iş 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben aldatma sayarım aga. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Tercih etmezsin yani Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Neden olmasın 2 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Yani denemekten zarar çıkmaz heralde Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Tabi rahatlatıyor 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Ayrı bir renk katıyor tabi Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Abazan Muhittin abim 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Diline sağlık kral ne diyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır kullanmam
Farklı ilişki için tercih edilebilir gadası
Yoo hiç de gereksiz değil bence kullanılabilir
Tercih meselesi
Kesinlikeeee❤️ sadece yanlizliga da Iyi Gelmiyor birlikte de kullababilir 🥰 iyi ki varlar 😂❤️
Bence aşırıya kaçılmamalı ama kullanılmalı da
Kadın zevk almıyorsa evet veya monotonlaştıysa evet
Olmalı mutlaka..
Mutlaka mı bilmem ama iyi olur diye düşünüyorum
Mutlaka iyi olur diyeyim o zaman.. 😄
Aynen 😃
Seksin oyunu olmaz gayret ciddi bir iş
😃😃
Ben aldatma sayarım aga.
Tercih etmezsin yani
Neden olmasın
Yani denemekten zarar çıkmaz heralde