sevgilim ne zaman seks yapsak hep gir çık peşinde sadece yani tamam boşalıyorum bende ama ben istiyorum ki aynı zamanda benim ruhumu okşasın gir çık yaparken öpsün beni, boynumu falan.. sarılsın bana, kendimi değerli hissetmek istiyorum ama o sadece giriş çıkışa odaklı bunu ona söylemekten çekiniyorum nasıl söyleyebilirim kalbini kırmadan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO zaman sana değer vermior. İşini bitirip gitmek istiyor ya da biraz hard. Ben de sekste ruhumun okşanılmasını isterim okşanılmazsa kendimi köt hissederim, kullanıyor gibi bir hissiyat oluşur içimde.. sonra da onla iletişimimi yavaş yavaş keserim..
37 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle kendimi kötü hissediyorum ya hiç sarılmıyor, öpmüyor var ya boynum aşırı derecede hassas orayı öpse kendimden geçerim ama o sadece vajinama odaklı bıktım bu durumdan
- +1 yıl
Belki sekste öyle sana değer verip vermediğini real hayatta davranışlarından anlayabilirsin. Seni düşünüyor mu düşünmüyor mu merak ediyor mu seni, bu tarz davranışlarda da anlayabilirsin malum sekste kendilerinden geçerler😅
Soran+1 yılnormal hayatta gayet iyi ve ilgili işte bitek sekste öyle yani açıkçası beni sevdiğini düşünüyorum
- +1 yıl
O zaman seviyordur sekste dediğim gibi harddir
Soran+1 yılherkes sevmiyo diyo 😭
- +1 yıl
Real hayatta nasıl davrandıklarını bilmiyordur sana
- +1 yıl
İşte doğru tespit bu hanımefendi, milletin dediklerini kafaya takmayın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle toplumun genel düşüncesine katildigini düşünüyorum. Yani son zamanlarda yeni nesil arasinda sert yapma, gec bosalma övünülecek bir durum olmus. Sevgilinde aslinda sizin cinsel beraberliginize veya sana odaklanmiyor o an. Kendini ölcüyor acaba sert miyim, performansim nasil, gec mi erken mi bosalicam gibi gibi. Üzgünüm yani biraz kirici bir durum.
Tavsiyemde onunla güzelce konus. Her sorun konu cinsellikte olsa konusulmadan çözülmez. Sayet sevgilin odun degil normal biriyse onunla konus. Bu durumun önce nedenini sor eger geçirtirir cevap vermezse sende kendi düşüncelerini söyle. Örn. gercekten iyi seks yapıyorsun, bosalma süren gayet iyi, seninleyken kendimi hissediyorum beni cok iyi rahatlatiyorsun gibi gibi. Bu durum biraz egosunu oksamakla birlikte eminlikte katacaktir.00 Yorumla
+1 yılAşkım senden çok zevk alıyorum teşekkür ederim bebeğim ama birazcık da yavaş olsak, biraz sarılsak okşasan falan beni şefkatli şefkatli öpsen ara sıra, gibi bi konuşma kalbini kırmadan isteklerini iletmene yardımcı olabilir bence
16 Yorumla
Soran+1 yılbunları desem kırılmaz mı yani
- +1 yıl
Eğer kırılır veya terslerse senin zevkini önemsemiyor sadece kendi orgazmı peşinde demektir. Bir de yanlış anlamazsan anlattığından anladığım kadarıyla bu adam öyle pek de nazik biri değil gibi , 2 söze kırılcak birine benzemiyor.
Soran+1 yılya normalde öyle değil anlayışlı ve çok ilgili biri bana karşı sekste tamamen farklı işte yani duygusal biri
- +1 yıl
Hmm o zaman seksten anladığı sadece vajina. Yoksa sevişmenin zevkini bilirdi. Sen söylemeden, zaman zaman önsevişme tarzı hareketlerde bulunarak ona bunu alıştır, öğret, vajinana ulaşması için çabalasın hemen indirme gardını biraz naza çek sen kendin sarıl öp falan bişiler yap yani şöyle olmasın soyun yatağa gir, içine girsin çıksın boşalın bitsin. Şeklinde olmasın buna izin verme, biraz uğraştır adamı bazı yerlerine ulaşması için o zaman zaten kendisi vücudunun farklı yerlerine yönelecektir, boynunu göğsünü öpmekten okşamaktan başka bişi yapamayacağına göre, senin istediğin gibi bir seks deneyimine dönüşür durumlar, diye umut ediyorum
Soran+1 yılçok güzel anlatmışsın teşekkür ederim denerim bunu🙏🌷
- +1 yıl
Rica ederim, mutluluklar dilerim 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılODUNUN tekiyle evlenmişsin canım, ona ne söylesen boş.
Önce ilişkide BENCİL olmamayı öğrenmesi lazım ama nerdeee?😏113 Yorumla
Soran+1 yılOna bunu nasıl söyleyebilirim peki?
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya işte ; ne söylesen fayda etmez.
Çünkü o ilişkiyi TEK TARAFLI ve BENCİLCE yaşıyor.
Yani koy-geç dercesine.
Senin haz alıp alamaman onun umrunda değil.
Öyle BENCİL öküzden uzak duracaktın işte😒
Soran+1 yılbu yüzden ayrılmak saçma olmaz mı sence çünkü aramızda herhangi bir sorun yok
Cevap sahibi+1 yılİlişkide de senin aradığını vermiyorsa neden saçma olsun.
Evli olup da kocasının ilgisizliğinden doğal olarak dışarıdan erkek arayan kadınlar bile var.
Kocası ilgilense buna gerek duymazdı ama her şeyin sebebi kocasının İLGİSİZLİĞİ.
Sende de benzer SORUN söz konusu...
Farklı birini hayatına almış değilsin sadece.
Soran+1 yılnormal hayatta gayet iyi ve ilgili bana karşı açıkçası sevdiğini düşünüyorum sırf bu yüzden ondan ayrılsam pişman olmaktan korkuyorum
Soran+1 yılherşey için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEİG için de ben teşekkür ederim ama keşke tanışsaydık🌺🙏
Belki hayatının HER ANLAMINDA seni daha çok düşünen biri olacaktı...
Soran+1 yılbu sen misin yani
Cevap sahibi+1 yılNeden her şeye OLUMSUZ tarafından bakıyoruz?
Olmama engel benlik bir durum yok.
Hayatında seni ilgiye boğacak bir adayın olsun istemez misin yoksa? 🤔
Soran+1 yılbu saatten sonra hiçbirşey istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin tercihin 🤷♂️
Soran+1 yılAllah gönlüne göre versin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler, senin de 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
İlişki bitiminde o an bunu belirt aldığı zevkin keyfini çıkaramasın
31 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel taktikkkll😂👍
Söylemekle olmaz o işler. İstemesi lazm. Seni hissedip yaşamayı arzulaması lazım. Yalnış ellerdesin
12 Yorumla
Soran+1 yılsanki bu saatten sonra ben desem yapsada hoşuma gitmez gibi geliyor içten gelmeli böyle şeyler zaten
bir adam yatakta beceriksizse beceriksizdir hiç uğraşma boşuna
14 Yorumla
Soran+1 yıluyarsam değişmez mi yani
- +1 yıl
şöyle yapsa anlarım adam uzun zamandır seks yapmaz seni bulu hemen boşalmak ister bu tamam. ama 2. seferde işçilik yapması gerekir hatta sen yeter artık gir içime deyinceye kadar devam etmesi gerekir. erkeğin aleti devamlı dik kalamaz ama elini dilini istediğin zaman istediğin kadar kullanbilirsin. bu şöförlük gibidir adam da yetenek yoksa yoktur yani.
Soran+1 yılya anlamıyorum normal hayatta o kadar ilgili ve düşünceli biri yatakta neden böyle farklı normalde çok üstüme düşer çok duygusal biri tek sorun sekste yani
+1 yılbunu dile getirmekten çekinme bunda kırılacak birşey yok erkekliğine laf etmiyorsun sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yıluyarsam değişir mi
- +1 yıl
değişir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılRuhunu okşamıyor gir çık peşinde ise yol ver gitsin
114 Yorumla
Soran+1 yıldüzelmez mi yani seviyorum onu ayrılmak istemiyorum
- +1 yıl
Gir çık peşinde olan kim olursa olsun düzelmez
Soran+1 yıluyarsam bile mi
- +1 yıl
Uyarsan bile
Soran+1 yıloff ya çokta seviyorum ama
- +1 yıl
Aşkın dan ölsen bile bu dünya seks üzerine kurulu
- +1 yıl
Bunu iyi oku
- +1 yıl
Libidosu düşük kocaya karşı ne saygım kalıyor ne sevgim. Ne olacağız bu şekilde?
Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
gece yaptık sabah da oral ile uyandırdım baya sertlestirdim sonra bu salak gülmeye başladı. aşkım huylandim ya uyanır uyabmaz moda giremedim diye. sürekli bı bahane.. bir kere yapıp yatıp uyuyor. kendimi değersiz hissediyorum.. üstelik sertleşme ilaci kullanmıştı gece.. bunun üstüne iki üç kere yapması gerekmiyor mu.. böyle olunca ne saygım kalıyor ne sevgim..
Güncellemeler:
2 dk
çoğunluk ara ver demiş.. karar verdim çok uzak duracam... yok artık öyle 10 dknin kölesi olmak... sunu anladimki en güzel ruhlu kadınları , ruhsuz bir erkek öldürüyor.. hoşçakal libidom.. koreltmekten başka çarem yok
Soran+1 yılBende öyle olucam galiba
gerçekten kendimi asla değerli hissetmiyorum bazen öyle videolar izliyorum kadına sarılıyor güzelce öpüyor çok kıskanıyorum iş bittikten sonra sarılmak öyle uyumak çok hoşuma gider ama benimki hiç öyle yapmıyor ya- +1 yıl
Dediğim gibi derhal yol ver gitsin
Soran+1 yılsırf bu yüzden ayrılmak saçma olmaz mı sence çünkü aramızda herhangi bir sorun yok
- +1 yıl
Keşke sorun olsaydı ama bu olmasaydı en büyük sorun bu zaten gir çık
Soran+1 yılhiç değişmez mi ya uyarsam onu falan
- +1 yıl
İnsan yedisinde neyse yetmişindede o değismez
Gizli Üye(36-45)+1 yılo bencillik ediyor seni düşünmeden sen neden kırmaktan korkuyosun? ayrıca kırılmaz korkma, ancak bozulabiir işine gelmediği için
110 Yorumla
Soran+1 yılnasıl söyleyebilirim bunu peki
Cevap sahibi+1 yılsenden önce deneyimi varmıymış?
Soran+1 yılevet var benimde var zaten geçmişteki kişi tam istediğim gibiydi zaten
Cevap sahibi+1 yılo zaman söyle sen yatakta hep böyle bencil misindir? korkma yanlış olmaz. biraz silkelenmeli. şu an hiç aklından gecmez senin tatminin. ona göre hersey normal. ben zevk almıyorum de.
Soran+1 yılşöyle ben fizyolojik olarak boşalıyorum zaten yani tatmin oluyorum ama bu söylediklerimi yapsa çok hoşuma kendimi değerli hissederim bana sarılsın falan istiyorum değer verdiği tek şey vajinam olsun istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbosalıyosunda belli ki kolay bosalıyosun. anlattığın sekilde biçok kız bosalamaz bile. yani onun marifeti değil senin bosalman. o... pu diker gibi yapıyo nerde senin kadınlık gururun? o seni çok fazla kırıyor sen iki laf etmekten cekiniyosun.
Soran+1 yıluyarıyım o zaman ya
Cevap sahibi+1 yılevet hatta seks yapmak istemiyorum de ya da uzak dur. biv şelkilde tepkini göster. bundan cekinirsen ilişkin boyunca seks ve her konuda bencilliği hak sayar. bigün tepki göstersen senden kötüsü olmaz. vazgecilmez olarak görmesini sağlıyosun.
Soran+1 yılhaklısın tepkimi vericem artık banada yazık
Cevap sahibi+1 yılha şunu bileydin. kendine saygın için yapmalısın herseyden önce. şu durum kabaca seni kullanıyor. daha basiti değil. değer veren bencil olmaz bizde biliyoruz neyin ne olduğunu.
Al karşına anlat ve her seferinde yapma baktın yapmak için baskı yapıyor o sadece o iş için vardır yanında bence aklını kullan
10 Yorumla
+1 yılBöyle insanlar bencil olur kendi zevkinden başka bişey düşünmez oysaki kadına zevk verirsen o sana on katını verir
10 Yorumla
+1 yılsekste sonuç nedir ki? Zaten sonuç odaklı olunmaz. Öyle bir m. a. l. l. ı. k. yapan yoktur yani
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden söylemeye çekiniyorsun ki açık ol ne kaybedersin...
10 YorumlaBu anlattıkların standart uygulamalar sen bildiğin öküz altında kalmışsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılAynen bizi kırmadan nasıl. soyledin.. ona da. oylr açık acik
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencil davranıyor bu da en kötüsü kendini tatmin etmekten öteye geçemeyen bir düşünce kadın için tam bir hayal kırıklığı
10 Yorumlaturk erkeğinde o zor işte
119 Yorumla
Soran+1 yılSen Türk değilsin galiba
Soran+1 yılçok karışık 😊
Türk erkeğini gömmenden anlamıştım bişeyler zaten
Soran+1 yılbencil herifler var ya sen öyle deyince buz gibi soğudum şimdi
ekstra bir süre ilgilensinde demiyorum sadece o işi yaparken aynı anda öpsün yahu nolur bunu yapsa hoşuma gider işte ya da bittikten sonra sarılıp uyusak ekstra bir çaba değil bunlar yani
Soran+1 yılevett öyle şeyler istiyorum bende ya geçen gün bir videos izledim o kadar güzeldi ki aynı anda hem gir çık yapıyodu hem boynunu öpüyordu hem göğsünü falan avuçluyordy adamın bakışları bile güzeldi yani o bakışıyla bile kadına değerli hissettirebilir ya p*rno videoda bile bizim seksten daha çok duygusallık vardı biz ayrılalım en iyisi
Soran+1 yılPeki sence sadece bu yüzden ayrılmam saçma olur mu? çünkü normal hayatta gayet iyiyiz çok ilgili bana karşı çok üstüme düşer bitek yatakta öyle
Soran+1 yılseks önemli evet yani şöyle ki çok istekli biriyim ama başka erkekleri istemem sadece çok sevdiğim biriyle olmak isterim yani duygusallık çok önemli benim için belkide bu yüzden sorun yaşıyorum şu an sekste bile duygusal olmak istiyorum
öyle sevmediğim biriyle mümkün değil yapamam
Soran+1 yılhangi yönümü anlamadım
Soran+1 yılkendimi bildim bileli istekli biriyim bunu nasıl yok edebilirm
Soran+1 yılhayır maalesef 😊
hem bunu niye istiyorsun
Soran+1 yılkonuşacak pek bişey kalmadı zaten
ilgilendiğin için teşekkür ederim 🌹
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılUzun olması gerekli zaten önsevişmenin bunu bilmesi gerekli.
00 Yorumla Ya zaten adama veriyorsun ne kalbi ap deki az banada ilgi göster kup kuru geçmesin de olur biter
01 Yorumla
Soran+1 yılveriyorsun ne ya az kelimelerine dikkat et
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSöylesendr değişmez ayrıl öğle gelmiş öğle gider
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılVıdeo ızlet ona yaparken oğrensın
10 Yorumla
+1 yılUyarsan bile anlatamazsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafası ona basan birini değiştiremezsin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bi arkadaşa bakıp çıkıcam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıluyarsan da çare etmez öylesine. demedi deme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadının ruhunu dokunmak her erkeğin işi değil.
00 Yorumla konuşmadan hiçbir şeyi çözemezsin
00 YorumlaYanlış ata oynamışsın sen
10 YorumlaSevgi yok demekki
111 Yorumla
Soran+1 yılnormalde sürekli sevdiğini dile getirir 3 yıldır da beraberiz
Soran+1 yılsevmiyo mu yani
Soran+1 yılBilmiyorum ama ayrılacam buz gibi soğudum ondan
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılhayır
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kurtul ondan bencil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılseks cezası ile
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcemi biri galiba söyle utanma, kaç yaşındasını
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmak çok güzel bir uyarma mekanızması bence
20 YorumlaAçık açık anlat
10 Yorumla
+1 yılOdunmuş gecmis olsun
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Direk soyle
00 Yorumla
+1 yılİşi bilmiyor 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılZooor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım