Pantolon uzerinden hamile kalinir mi? Soru acik erkek de ve kadinda pantolon ve ic camasiri varken surtunerek ve bastirarak bosalma olmadan (kizda zevk suyu var) hamile kalinir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Mantıklı cevap veren ve yardimci olan abilerime ve ablalarima tesekkur ederim bilincsiz olusum yasimdan oturu
Pantolon uzerinden hamile kalınır mi sperm gecer mi?
Hayır sperm pantolon üzerine boşalsa bile birkaç sn sonra ölürler belli bir sıcaklıkta yaşayabilirler hem pantolon hem iç çamaşırı varken hamilelik söz konusu değildir
Evet bakireyim ama toplumda sadece kendime gore bakire degilim bakire olmayan bir kiz neyse bende o yum sadece hamile olmaktan ve cinsellikten korkan biri oldugum icin o toplara girmiyorum
İkimizde de pantolon ve ic camasiri vardı ama bastirdi sokma falan filan olmadi oyle asla ciplak değildik onda bir islaklik yoktu hatta bosalmadigini soyledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır sperm pantolon üzerine boşalsa bile birkaç sn sonra ölürler belli bir sıcaklıkta yaşayabilirler hem pantolon hem iç çamaşırı varken hamilelik söz konusu değildir
Sorun neye benziyor biliyormusun kizin biriyle opusurken ertesi gun Allah belani versin hamile kalirsam diyip tokat atmasi gibi garip
Sen ne diyorsun karşı odada kalan arkadaşım bile hamile
Hayır geçmez bu yüzden hamile de kalmazsın
Sperm cücugune girmediyse bisey olmaz girdiyse olur
Tabiki de kalmazsın Allah bilir bakiresindir de
Evet bakireyim ama toplumda sadece kendime gore bakire degilim bakire olmayan bir kiz neyse bende o yum sadece hamile olmaktan ve cinsellikten korkan biri oldugum icin o toplara girmiyorum
Tamam da bakire isen hamile kalmazsın ki bakire olmassn de pantolon üzerinden kalınmaz. Millet hamile kalmak için neler neler yapıyor 🤣
Casper gibiyse mümkün
Hayır kalmazsın senin nerene kadar geldi
İkimizde de pantolon ve ic camasiri vardı ama bastirdi sokma falan filan olmadi oyle asla ciplak değildik onda bir islaklik yoktu hatta bosalmadigini soyledi
Anladım Peki ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl?
Yorganın üzerinden bile kalınır mk
İmkansız
Kalınmaz
Evet kalır analı babalı büyütün
Imkansız yahu
Kalınır hamilesin
Kalinir