Güncellemeler
+1 yıl
ama böyle havlunun üzerinde kalıp gibi durmuyordu ıslaktı ama havluya sildikten hemen sonra oldu yine de
Üzerime boşaldıktan hemen sonra havluyla sildik ve hemen ardından ben sanırım spermin olduğu yerle vajinamın içini temizledim havludaki sperm tabaka şeklinde değildi ama ıslaklık vardı yine de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sperm canlıymış sanırım hemen ölmüyormuş yani içine kaçmış olabilir
Evet öyle bir şey okudum ama böyle havlunun üzerinde kalıp gibi durmuyordu ıslaktı ama havluya sildikten hemen sonra oldu yine de
Bir şey olmaz sanırım ama dikkat edin bu işler özellikle kızlar işin çok sakat olabiliyor sonuçta hamile kalan taraf erkek olmuyor o rahat
böyle canım yapmayı nasıl beceriyosunuz valla hayretle izliyorum 😂😂
Ne zaman oldu bu olay.
Yeni
Ertesi gün hapı al 2 gün içinde
O kadar değil geçti
O zaman geçmiş olsun.
ama böyle havlunun üzerinde kalıp gibi durmuyordu ıslaktı ama havluya sildikten hemen sonra vajinanın içini ıslak yerle sildim
Sperm vücut dışında 24 saat canlı kalabilir.
Ama kalıp şeklinde durmuyordu havlu üstünde ıslaklığı vardı ama yine de vajina içine sokarak temizledim olur mu ki daha 1 gün oluyor peki ne zaman test yaptırmalıyım
Test süresini bilmiyorum.
kalıp şeklinde durmuyordu havlu üstünde ıslaklığı vardı ama yine de vajina içine sokarak temizledim olur mu ki
Adetine kaç gün vardı?
Daha çok var
işte kaçgün var o önemli.
Ay sonuna doğru işte
sorun olmaz o zaman.
Ama benim adetim düzensiz hiç belli olmuyor işte ama böyle havlunun üzerinde kalıp gibi durmuyordu ıslaktı ama havluya sildikten hemen sonra oldu yine de
sorun olmaz merak etme. İçine girmedi sonuçta değil mi?
Islak kısmıyla temizledim zaten vajinanın için sorun zaten orada
sorun olmaz merak etme. akşam gelirim sorun olursa hatırlat
Ne zaman test yaptırmalıyım saha 1 gün oluyor
adetin gecikirse ancak test yap
Bilmiyorum bence zor
Sen niye orayla sildin
Hayırlı olsun
ama böyle havlunun üzerinde kalıp gibi durmuyordu ıslaktı ama havluya sildikten hemen sonra oldu yine de
Kalınır
%1