Rimjob yani anüse yapılan oral seks. Bunu isteyen erkek gay potansiyeline mi sahiptir?
#whisky 🥃

Rimming'in gay'likle alakası yok.. Bundan zevk almakla farklı yerlerden zevk almak arasında fark yok..
Orada bulunan sinir yoğunluğu nedeniyle oldukça hassas olan bir yer.. Bu da zevk almayı kaçınılmaz kılıyor..
çok hahklısın
Bir erkeğin rimjob ilgisi olması gaylık eğilimi olduğu manasına gelmez. Anis ve perine bölgelerinde çok fazla sinir ucu vardır ve uyarım konusunda hassas, erojen bölgelerdir. Bu bir cisel fantezidir ama bizim ülkemizde hep eşcinsel çağrışım yaptığı düşünülerek yok sayılmaya çalışılmaktadır. Dünyanın geri kalan coğrafyalarında hiç de öyle algılanmaz.
yok öyle birşey #whisky 'cim. rimming hatta pegging bile gay yapmaz. bu başka bir zevk sadece. deneyen vaz geçemiyor doğru. çünkü çok zevkli birşey. bunu kadın da anlayamaz ki. kadının anal yapması gibi de değil. sonuçta tamam aynı sinirler gibi ama birde prostat etkisi var.
ay ateş baskı bak şimdi beni.
ben rim, bim, a101 falan bilmem basar geçerim.
Rica ederim 🌺
Cevap
37Cevap
Merakın onu götüreceği yola ilk adımlarını atıyor veya yavaş yavaş partnerine biseksuel olduğunu açıklamak için adımlar atıyordur.
Ne yaptın be doktor? :) deme öyle
Gerçek bu. Hazırlıklı olmak şokun etkisini azaltıyor. Her keyif bit adım fazlasını arar.
İlk defa bir konuda farklı düşünüyoruz :) şaşırdım
Ama ben bu konuda yaşanmış hikayeler biliyorum :)
Saygı duyuyorum 🌺 her görüş aynı olsaydı iletişim eksikliği olurdu.
Aynen öyle, teşekkür ederim, bende aynen görüşüne saygı duyuyorum.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
sekste herşey mubah
Bunu kendi şahsi görüşün olarak paylaşabilirsin. Başkalarının görüşünün altına yorum yapınca etki bıraktığını mı sanıyorsun?
Bence değil, herkesin kendi zevki, böyle ön yargı ile yaklaşmak doğru değil, partneri zevk alıyorsa kendisi de aynı şekilde devam etsinler.
Hiç sanmıyorum. Nelerden zevk alacağını iyi biliyordur... O zevk noktasını herkes bilmez, keşfedemez 🌺
Işte gerçek bi kadın abi
Bu görüşe katılmamak elde değil :) @whisky_chocolate @ojelikadin
Denedin mi
Rimjob yapmasi ve yapılması hoşuma gider ve bunun gay potansiyeliyle hiçmi hiç bir alakası yok, var diyende normal deyil, kadın ve erkek arasında yaşanan herşey gayet normal,
hiç yapan olmadı, aklımada gelmedi yaw. ama gay'lik sanmıyorum, anüs değilde, yumurtaların altıda uyarıcı merkez.
Hayır alakasi yok erkek zevk G noktasi orda ozmn kadinlarda klistoris yalatitorsa hep lezbiyen 😊
Bunu yaptıranlar gay mi oluyormuş yok artık 🙈🙈🙈🙈
çok saçma, örneğin ben kendime değil ama partnerim için yapmak isterim bu benim gay oldgumu göstermez ki
Fantezilerini gerçekleştiren kadınsa gay eğilimi yoktur. Gay bireyler erkek bedenine ilgi duyar
yanlış öyle olmasının zorunluluğu yok her ordan isteyn gay deildir
Kesinlikle alakası yok... Kadının vajinasını, anüsünü, diz arkasını ve koltuk altını yalamak, kadına değer vermeye dahildir...
hayır ne alakası var gaylıkla hatta ben strapon bile deneyimeldim hala da arada oluyor ama gay biseks değilim
hayır alakası bile yok bence.
ben de izlerken zevk alıyorum o türden.
ayrıca bunu yapan kadın ise gay olmakla ne alakası var anlamadım.
saçma bir düşünce bence.
alakası yok herkes hoşlanır bolca sinir ucu var bir kere
Aksine o anlık atmosferde oluşabilecek bir durum. Gay değilim ve bu oldukça zevk verici
hayır tabiki değildir. bence harika bir zevk kesinlikle denenmesi gerek
bence eğilim yoktur onunda ayri bir zevki var kendimden biliyorum
Herşey bitti bu kaldı herşeyin bir usulü adabı var iyice sapıttı millet 😏
@Olesyaa birde bu çıktı ortaya sonra normaleşir milette miğde yok yarın bokunuda yerler
Evet o potansiyel vardır muhtemelen ama aktifliği daha ağır basıyordur
Alakası yok yapmaktan ve yapılmasından daha fazla haz aldığım birsey yok
Prostat orgazmı da ister şimdi o.
o ne yaaa :)
@Olesyaa haha teşekkürler
Hic yaptin mi
yanlıştır bu çünkü her erkekte var yapsa haz alır bu demek değilki her erkek gaydır
Hiç yaptin mi
Benim de merak ettiğim bir şey bu 😂
Hic denedin mi
hiç öyle birşey aklıma gelmemişti
Sen de her görüşe atliyorsun
Denedin mi
Popoya da lazer şart 😅
İğrenç yapmam da yaptırmamda..
Erkekleri istemesi normal bir davranis degil
Hayır
Iyyyk öyykkk ne bktan işler öyleee
mide bulandırıcı birde erkek erkeğe :)
Nesi b*ktan pardon?
Oral da yapmayın o zaman ordan da idrar çıkıyor.
Evet o da sidikli ıyyyyykkk
Sen bu kafayla çok aldatırsın güzelim
sana yapılmasınıdamı sevmezsin
Hiii sen yapıyon yaniiii😬
evet yapıyorumda yaptırıyorumda
ama anal değil tabi
sanki sen hiç yapmadın uyuss
Olabilir. Benim aklıma bile gelmez yani 🙄😂
Aktif pasif gayım mutluyum )
Değildir
Vardır ablamm
Gt de yalanmaz be