İlişkimizde sıfır cinsellik var bunu nasıl aşarız?

3 senedir sevgiliyiz. eskiden en ufak fırsatı bile değerlendirirken şimdi hiç bir şey yapmıyor. toplu alanda bile neler yapardık şimdi toplu alanda bir şey yapanlara “burda da olmaz ki” diyor. her buluşmaya bir şey olur belki diye temizlenip gidiyorum. boşuna uğraşıyorum, strese giriyorum buluşmaya yetişmek için. eve sinirli geliyorum o kadar uğraşıp eve bomboş geldiğim için. dikkatini çekiyim diye dekolteli güzel iç çamaşırlı giyiniyorum. önümü kapattırıyor. eski onu bilmesem bunlar hoşuma gidecek ama artık beni arzulamıyor mu diye sinirleniyorum. bunu sordum bir kaç kere “eskiden korkuyorduk hamilelik falan, biri görür mü stresi vardı, aileni biliyorum çekiniyorum” bir sürü şey sıraladı. ellemeden öteye geçmedik bu arada bahsettiğim seks değil. dedikleri doğru ama eskiden o çok istekli, ben naza çekerken şimdi böyle olması sinir bozucu. eskiden niye bunları düşünmedi? +18 isteğimi belli eden şeyler söyleyince gülüyor. dudağımdan bile zar zor öpüyor. bir kere öpüp bırakıyor yanaktan bir farkı yok. çok ilgili çok seviyor beni o konuda sıkıntı yok ama artık bıktım. etrafta birilerinin bir şeyler yaptığını görüyoruz mesela güya sevgilim var askerlik arkadaşım gibi geziyoruz. onlar orda tutkulular biz karşılıklı sigara içiyoruz.“bende istiyorum hatta senden daha çok” diyor ama bin tane şey sıralıyor. bir erkek nasıl kendini bu kadar tutabilir? buna sapıksal bakmayın. hiç bunların olmadığı bir ilişki güzel emin adımlıdır. ama biz o kadar şey yaptık, insanın aklı kalıyor. o tutkuyu beraber yaşayınca insan istiyor. sevişmek aşka dahildir.
İlişkimizde sıfır cinsellik var bunu nasıl aşarız?