Her zaman çok yavaş bazen sadece kendi orgazmını düşünüyor oral yapmadan giriyor çoğu zaman canım yanıyor ve bu durum çok kötü konuşsam da kendini kötü hisseder diye bişi diyemiyorum nolacak ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe kadar süredir evlisiniz bilmiyorum tabi ama, erken boşalma korkusundan dolayı yavaş hareket ediyor olabilir, ancak ön sevişmeyi uzatmamasi hele hele oral yapmaması pek anlaşılır bir durum değil,, tercihler değişebilir tabi, yani oral yapmayı sevmeyebilir, ancak vajinal olarak seni rahatlatamiyorsa bunu oral yaparak yapması gerekir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılnasıl söyleyeceğm demeyin çekinmeyin yahu. cinsellik eşit haktır. hakkınızı isteyeceksiniz. ayrıca o da hatasını fark edecek. sizi mutlu ettiğini sanmasın. bilsin mutsuz olduğunuzu ona göre kendini düzeltsin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
Selam
Madem eşin yavaş ve sen biraz hız istiyorsun o zaman kontrolü ele al :) Söyleme YAP!
Üzerine çık birleşmeyi sen yönet böylece hıza ve ritme kalçalarınlda sen karar vereceksin. Seks bazen yapması, konuşmaktan daha kolay bir eylemdir.
Erkekler de alıngan olabiliyorlar. Bu yüzden ipleri eline al ve ne istiyorsan göster40 Yorumla
+1 yılOnu aşşalamadan bunu dile getirebilirsin. Atıyorum o an onu cesaretlendir gaza getirerek kulagina fisilda. Konusmadigin takdirde o bosaldiktan sonra acaba mutlu olmusmudur falan diye dusunmez. Yaptik bitti kafasindadir herkes alcsgini aldi tarzi
10 Yorumla
+1 yılSenin adam kurbanda hiseye giriyomuydu 🙂🙂 kesin ordan alışkanlık yapmış direk tokalaşıp hayirlı olsun diyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDominant olan tarafın senin olacağın pozisyonlaari seç oral yapmadan girince yalaması istiyorum diyip kafasını bacaklarının arasına çek ve de seks esnasında daha sert daha hızlı diye inle
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kadın bul o söylesin nekadar beceriksiz olduğunu
22 Yorumla- +1 yıl
Oha oyke soylenirmi hic
Konuşmamakla hata yapıyorsun, ön sevişme şart o ne öyle danaya girer gibi giriyor
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Konuşmalısın bence. İki taraf zevvk almazsa cinsellik olmaz o.
10 YorumlaSöz konusu senin acı çekmen ve zevk alamaman o nedenle oturup konuşmanız en doğrusu.
10 YorumlaKarsiniza al konuş... olay bukadar basit utanmaya gerek yok
10 YorumlaHayir kendi hissettiklerini soylemelisin. Sana zevk vermek istyecektir emin ol
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız bence bizi hak etmiyorlar o yuzden onun kalbini dusunme emin ol o seni begenmese hemen soyler ya da aldatırdı
41 Yorumla- +1 yıl
Sizde hak edeni secin
+1 yılçağımızın hastalığı bu maalesef. tecrübe yok ya da öğrenme isteği yok
04 Yorumla- +1 yıl
Pişt :)
- +1 yıl
Efendim canım
- +1 yıl
Küstün mü bana
- +1 yıl
Hayır küsmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırdır bando takımı mi kuracaksın ritim arıyorsun. Seksin ritmi olmaz dogaclamadir. Eşin sekste iyi değildir. Ritimden değil his ve ruhtan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuş kardeşim. Kendi zevki için seni mi kullanıyor?
10 Yorumla
+1 yılAyni dertten yaniyoz
Sevgilimi esine verelim sen bana gel 😂😂😂00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki konus bazen ipleri sen eline al
10 Yorumla
+1 yılhep bölemiydi ya
13 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu zaman yavaştı ama oral iyiydi onu da yapmıyor çoğu zaman
- +1 yıl
ne kadar sürüyo peki
- +1 yıl
hızlanırsa hemen bosalacağı içindir
Gizli Üye(30-35)+1 yılön sevişme olursa senin canın acımaz ki konserve kutusuna mı giriyor
00 YorumlaMetronom al ve oyuna cevir konuyu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. belinden tut hızlan de :)
00 Yorumla
+1 yılkonuşmalısın veya üste çıkmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDolaylı izah edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yapamıyorsa yapan vardır elbet 💋
00 YorumlaDirek söyle anlasın mal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. açıkça söylemelisin herşeyi böyle olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalık oral olmadan olurmu yaa
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleminim yalansan sende oda daha çok zevk alacaksınız
hep kendisine galiba
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılSert olmasını söyle
00 Yorumla
+1 yılBeceremiyosun de açık açık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılacıkca konus
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılPozisyon değişin.
00 Yorumla
+1 yıliyi oral yapan partner bulmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencil bir öküz net
11 Yorumla- +1 yıl
O kendini kötü hisseder diyorsun ama sen daha da kötü oluyorsun ne keyif ne zevk acı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKulağını çek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Açık açık konuş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam