Cinsel Yaşam Kızlar ilişki esnasında zevk alıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Partneriniz içinize girince zevk alıyor musunuz? Birisi kadınlar birleşmeden zevk almaz diyordu çünkü merak ettim. Güncellemeler+1 yıl Of kızlar dedim yine erkekler damladı soruya ya Kızlar ilişki esnasında zevk alıyor musunuz? Cevapla İlişki Soruları Partner Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sen alıyor musun? Kendine bak alıyorsan sorun yok gerisini boşver 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kendim ilişki yaşasam soruyu sormam zaten mantık biraz. Yorumla 34Constantine +1 yıl Başkasının aldığı zevkin de sana bir faydası olmaz. Mantık biraz. Yorumla Soran +1 yıl Açıklamayı okursan neden sorduğumu anlarsın zaten. Yorumla
YürüyenCinsеllik Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hangi kırık demiş onu? Sadece erkekler zevk alsa sence seks denen bir kavram olur muydu? 0 0 Yorumla
cleat Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Kim demişse ağır saçmalamış. O zaman kadınlar cinsel ilişkiye neden girsinler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu sorguluyorum saçma geldi biraz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl nadir de olsa vajinal seksten zevk almayan kızlar kadınlar var erkek işini bilirse çözüm üretir 0 0 Yorumla
üye645937 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Girsede girmesede zevk alacak yer var ne alakası var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of sen ne diyon Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. zevk almıyorsan devam etme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl YA KENDİM YAŞASAM SORAR MIYIM SENCE? Yorumla okannn_gunnn +1 yıl cogu bayan almadıgı için sorar Yorumla Soran +1 yıl Of nerden biliyosun hayatında kaç kadın tanıdın boş boş yorum yapma Yorumla
tiryakinim8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Sevmediği biriyle birlikte olmak acı verir... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen alıyor musun? Kendine bak alıyorsan sorun yok gerisini boşver
Kendim ilişki yaşasam soruyu sormam zaten mantık biraz.
Başkasının aldığı zevkin de sana bir faydası olmaz. Mantık biraz.
Açıklamayı okursan neden sorduğumu anlarsın zaten.
Hangi kırık demiş onu? Sadece erkekler zevk alsa sence seks denen bir kavram olur muydu?
Kim demişse ağır saçmalamış.
O zaman kadınlar cinsel ilişkiye neden girsinler
Bende onu sorguluyorum saçma geldi biraz
Neden almayalımki kim demişse ayıp etmiş git tükür sıfatına
nadir de olsa vajinal seksten zevk almayan kızlar kadınlar var erkek işini bilirse çözüm üretir
Girsede girmesede zevk alacak yer var ne alakası var
Of sen ne diyon
zevk almıyorsan devam etme
YA KENDİM YAŞASAM SORAR MIYIM SENCE?
cogu bayan almadıgı için sorar
Of nerden biliyosun hayatında kaç kadın tanıdın boş boş yorum yapma
Sevmediği biriyle birlikte olmak acı verir...
Alıyolardır niyr almasın