eğer aşıksan gerçekten seviyorsan zevk veriyor, karşı taraf yüz mimikkerinden bile etkileniyor...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
mesaj olayı saçma geliyor ama uyum benzer yakınlıklar olursa sesli güzel oluyor. hiç tecrüben oldu mu? mesaj ile boşalanlar tamamen hayal ürünü diye düşünüyorum. burcun ne?
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
senin merakın mı var yoksa tecrübe etmene rağmen hiç zevk almama olayın mı var? kafanda nasıl bir karışıklık var soran
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kızlar Bir Adım Öne neden almasınlar ben boşalırken gördüm
yahu mastın adını değiştirip meyhane pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sunmayın
sextinng sanal seks hepsi mastürbasyondur daha neyin icadına uğraşıyorsunz
Sesli yapıyorum normalde alamazdım ama şu an yaptığım kişiyle baya bir zevk alıyorum
Sen yaptın mı hic?
hayır
Merak ediyor musun peki
eğer aşıksan gerçekten seviyorsan zevk veriyor, karşı taraf yüz mimikkerinden bile etkileniyor...
mesaj olayı saçma geliyor ama uyum benzer yakınlıklar olursa sesli güzel oluyor. hiç tecrüben oldu mu? mesaj ile boşalanlar tamamen hayal ürünü diye düşünüyorum. burcun ne?
senin merakın mı var yoksa tecrübe etmene rağmen hiç zevk almama olayın mı var? kafanda nasıl bir karışıklık var soran
Tanımadığı kişilerden zevk aldıklarını sanmıyorum. Ama alan da vardır.
Eğer karşındaki bencil biri değilse, sürekli senden talepte bulunmuyorsa zevk alabilirsin.
Genel de erkekleri trollemek için sexting yapıyorlar
Burada kim olduğu belirsz kişi ile de yapılmaz bea
@tnelub31 niye
Niyesini özelden yazayım sana sen yaz da istersen
@tnelub31 ne alaka
Çok alâka uzun uzun anlatacağım sana 😂nedenini engellersin farklı bi amaç için değil yani
Bence kezbanlık sadece. Otur p*rno izle daha iyi. Ses var, görüntü var. Daha ne olsun?
Neden
Yaz yaz dur. Başka bir şey yok. Bir de aaahhh, oohhh, eeeveeett s... iiiiikkkkk diye yazıyorlar ya. Tam komedi.
Zevk vermiyor mu
Hayır. Ses yok, görüntü yok diyorum. Zevk verecek olan ne?
Sevgiliyle karşılıklı fotolaşırken daha güzel
sesli ve görüntülü sextingden alıyorlar :D
Görüntülü olursa evet zevkli..
istiyen varsa katılırım
Uzaktan eğitime benzetiyorum
Dene😉
Diyorsun
Birlikte diyorum
Bence güzel bir şey yapmak lazım bazan
Benimle yapıp zevk almadım diyeni daha görmedim
O nedir?
alırlar neden almadınlar