Cinsel Yaşam Pasif olmak istiyorum ilk defa olacak sizce bir defadan bir şey olur mu? DoktorumCivanım Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce Alışır mıyım Canım Çok Yanar mı İlk Kadına mı Pasif olayım Yoksa Erkeğe mi Güncellemeler+1 yıl Denesem Alışır mıyım Pasif olmak istiyorum ilk defa olacak sizce bir defadan bir şey olur mu? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sweetdreams2569 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl çanın yanar tabi bence grup yapın kız erkek sana dalsınlar 3 1 Yorumla DoktorumCivanım +1 yıl Sende Gelsene Yorumla
Sineminizxd Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Aga pasif olmak istiyorum ne? Bunu tercih edemezsin bu bir yönelimdir. 2 2 Yorumla DoktorumCivanım +1 yıl Yönelmiyorum Meraktan Denemek istiyorum Yorumla DoktorumCivanım +1 yıl Eski Partnerimle ilişkiye Girdiğimizde Zevkten Kendiğinden Geçtiğini Görünce Bende Bu Zevki Yaşamak istedim 🙈🙈🙈 Yorumla
YukiUsagi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Erkeğe ol ve tecrübeli biri olsun ilk hazırlık yap ve acıyor knk o acıya yapacak bişi yok 0 2 Yorumla DoktorumCivanım +1 yıl Tam Olarak Neresi Acıyor Yorumla YukiUsagi +1 yıl Bunu açıklayamam yırtılıyomus gibi yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkeğe ol daha iyi 1 4 Yorumla DoktorumCivanım +1 yıl Sana mı Olayım 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla DoktorumCivanım +1 yıl Neden Gizlisin Fake misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
çanın yanar tabi bence grup yapın kız erkek sana dalsınlar
Sende Gelsene
Aga pasif olmak istiyorum ne? Bunu tercih edemezsin bu bir yönelimdir.
Yönelmiyorum Meraktan
Denemek istiyorum
Eski Partnerimle ilişkiye Girdiğimizde Zevkten Kendiğinden Geçtiğini Görünce Bende Bu Zevki Yaşamak istedim 🙈🙈🙈
Erkeğe ol ve tecrübeli biri olsun ilk hazırlık yap ve acıyor knk o acıya yapacak bişi yok
Tam Olarak Neresi Acıyor
Bunu açıklayamam yırtılıyomus gibi yani
Erkeğe ol daha iyi
Sana mı Olayım 🤔
Olur
Neden Gizlisin Fake misin
Yokk
ne diyon ya