Sevgilim uzun zaman sonra ayak fetişi olduğunu itiraf etti ve bunun cinsellikte artık günümüzde çok yaygın olmaya başladığını söyledi. Doğru mu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)5 ayBeni yalın bayanların ayaklar dikkatimi çekiyor. Özellikle 14-55 yaş aralığındaki ayaklar beni tahrik ediyor. Ayaklar ojeli veya ojesiz olması sorun olmaz. Baş parmağı diğerlerinden küçük olmasın, nasırlı olmasın, tırnakları uzun olmasın, ayağının altı nasırlı olmasın önce koklarım daha sonra şapur şupur yalayıp bakarım. Dört kıza bunu denedim. Üçü zevk aldı, biri kahkaha attı. Hafif koksa bile sorun olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaygınlığını bilemem ama böyle zevkleri olan ben dahil bir çok kişi var. Seks yapmadan da emerim ben mesela, ya da ayak öperim. Yeter ki güzel bakımlı olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen sandığımdan çokmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende severim hele iki ayağı ile bosaltilsa
110 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyo
Cevap sahibi+1 yılBurdan anlatamam
Cevap sahibi+1 yılSana diyorum
Soran+1 yılTamam en iyi görüş seçtim işte :)
Cevap sahibi+1 yılAnlatmadan ne anladin
Soran+1 yılEn iyi görüş seçtik azar yiyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılAzar değil yaa 😑 bi dm gelirmisin
Soran+1 yılGizliden çık o zaman
Cevap sahibi+1 yılTabiki hemen ciktim
Cevap sahibi+1 yılBekliyom
+1 yılHer insanın içinde olabilen şeyler. Epey var ondan da. Ki etkilendiğin ve bakımlı olan birinin her yerine dokunabilirsin
44 Yorumla- +1 yıl
Dokunmak başka bu emcek miş 🙄
- +1 yıl
@Hayrettin_Zeybekk diliyle dudağıyla dokunuyor
- +1 yıl
Ama emmek o dokunma elle 🙄 hijyenik de olsa el parmaklari anladım ayak değişik
- +1 yıl
@Hayrettin_Zeybekk dil dudak teması
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Doğru. Birleşme sırasında ya da ön sevişme olarak yaygındır. Tavsiyem eğer senin içinde sorun yoksa footjob yapman ☺️ Deli olacak İnan.
31 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere hemen istediğini vermek yanlış gibi geliyor bana. Footjob yapsam sonra bunun değerini bilmeyecek belki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana zarari yoksa birak emsin genelde balik burclarinda oluyo ama erkeklerin yuzde otuzunda varmis bu aliskanlik iliskiye girmeden evvel ayaklarini hijyenik jel sür bi sikinti olmaz sonra seni operken tiksinmeyesin diye😉
14 Yorumla
Soran+1 yıl%30 yüksek bir rakam. Balık değil boğa burcu kendisi :)
Cevap sahibi+1 yılTiksinmiyosun bu durumdan😉
Soran+1 yılSoruyu yaygın mıdır diye sordum dikkat edersen. Cinsellikte en tiksindiğim şey sperm yutmaktır
Cevap sahibi+1 yılAslinda yaygin bi durum ayak yalama fetisiizmi kulak emme ic camasir fetiszmi baya bi yaygin yani muhim olan bu zevkleri yasarken karsi tarafin istemedigi biswy yapmamak
her erkekde var sadece saklıyorlar sordugunda kul olacaz dıye ıyyyy derler
10 Yorumla
+1 yılBen şahsen iğreniyorum, genel olarak ayak olayından, doğrudur öyle fetişistler türedi bu aralar...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru. Bunu niye kafaya takıyosun ki haz almaya bak. Bacak omuz pozisyonunda birleşme esnasında ayak parmaklarının emilmesi sanada zevk vericektir.
10 YorumlaHer 100 erkeğin 80inde olan bir durumdur,
Tabii her ayak için geçerli değildir, temiz, bakımlı, narin ve ince ayaklar daha revaşta 😉00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo neki, baldiz bir kaba büyük tuval. yapip koyuyor bende... müthis bosaliyorum
10 Yorumla
+1 yılKılıf bulmaya çalışmış sapık herif iğrençlik ne zamandan beri yaygınmış
02 Yorumla
Soran+1 yılEksi veren pembe ben değilim :)
- +1 yıl
Umrumda değil fark etmedim bile 😄
eskıden ayak fetısıydım oyle seyler yapardım ama sımdı coraplı ojelı ayakkabılı gorunce guzel ama emmıyorum :)
10 Yorumla
+1 yılEvet doğru ve gayet normal bende severim
11 Yorumla- +1 yıl
Beni takip edermisim prenses
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılayaga gore degişir
10 Yorumla
+1 yılDoğrudur.
10 Yorumla
+1 yılSacmalik.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri