Eğer mali anlamda imkanınız olsa idi sırf cinsel amaçlı , siz ve partnerinizden başka kimsenin giremediği, fantazileriniz için özel dekore ettiğiniz bir kırmızı oda yapmayı ister miydiniz? Yoksa benim için yatak odası yeterli mi derdiniz?
Ben hiç düşünmem hemen yapardım.
İmkanınız olsaydı cinsel amaçlı özel kırmızı oda yapar mıydınız?
Fantazi odasi yapardım. Elbette ama kırmizi yerine beyaz duvar yapıp ışıklandırmayla istediğim renge çevirirdim. Özellikle aynalar başrolde olurdu. Icimde ki canavari tetikledin 😂😂😂 Ama bundan önemlisi bu odayi kullanabileceğin kişinin olması
Evlenince kesinlikle istiyorum böyle bi oda dolapta çeşit çeşit fantezi kostumleri, saten gecelikler, partnerimin giyinecegi seksi transparan fantezi baksırlar, çekmecelerde çeşitli seks oyuncakları, aksesuarlar, jartiyerler tangalar ve maskeler vs. Yerde tüylü naif paspaslar mumlar duvarda aynalar yatakta süt beyaz veya simsiyah saten çarşaflar. Odayı saran Kokular. Tavandaki aydınlatma penceredeki tül perdeler Mini bardaki dinlenirken ihtiyaç duyulacak icecekler meyveler, sekse heyecan ve tat katacak kremalar çikolatalar ve partnerin karşısında çıldırtıcı dil darbesiyle yalanabilecek dondurma çeşitleri ve lolipoplar 🔥 banyosundaki kuvet vs vs.
Cinsel uyum içinde olduğum biriyle aynı evi paylaşsam özel bir seks odası mutlaka yapardım. Kapısı sadece ateşin her yeri sardığı zamanlarda açılacak, kapıyı açınca bile afrodizyak etkili bir koku yayılacak, her yerinde aynalar olacak... Bunun gibi detaylar olabilir. 🌺
Haaaaa, pardon. Ben olayı yanlış anladım ama olsun yine de aynı evi paylasmasaniz da sizin ya da kırmızı odasi olan birisinin kırmızı odasını paylaşabilirsiniz. Sonuç da öyle ya da böyle yaşanıyor bir şekilde cinsellik. Otel odasından iyidir 😂
Resimdeki bir clubun ortak kullanım alanı zaten ama tam olarak soruyu yansıtacak bir foto bulamadım. Normal arayınca da fantazi değil de kırmızı yatak odaları geliyor. 😂😂😂
Bundan eminim @_kelebek_etkisi_ Dedigim gibi burası bir Hollanda'ki sw*nger clubde çiftlerin ortak kullanım alanı. Tabii burda çok çift olunca ve ticari bir işletme olunca farklı düşünmüşler. Kimsenin kullanmayacagi Birebir sevgili için tasarladigin odada harikalar yaratacagindan eminim. Asıl önemli olan bu değer bir partner bulmak. O varsa gerisi kolay aslında.