Cinsel Yaşam Bir gecelik ilişkiye nasıl ikna edebilirim kadın hetero? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Bir kaç kez teklif ettim kabul etmedi ama arkadaş olarak kalabiliriz dedi. Ama ben onu istiyorum taktik verin)bu arada kadına para bile teklif ettim) Bir gecelik ilişkiye nasıl ikna edebilirim kadın hetero? Cevapla İlişki Soruları Kadın Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Abi şuraya yazıyorum boyle giderse 30 seneye kalmaz hstun milleti bizi bu konularda bile sollayacak. 0 0 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Eve çağır film izlemeye onu da mı biz söyleyelim 0 0 Yorumla
Retroben Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Ne kadar para 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ev bile teklif ettim Yorumla Retroben +1 yıl Off insanın bayan olası geliyor galiba çok zenginsin ev ne kadarlık Yorumla Soran +1 yıl Ev bile alırım istersen tüm masraflarını karşılarım sadece bir gece yok olmaz dedi Yorumla Retroben +1 yıl Fırsatı değerlendirmemis bayan çok mu guzek Yorumla Soran +1 yıl Güzel değilde seksi..Ama arkadaş kalabilirim senle diyo Yorumla Retroben +1 yıl İkinizde bekar mısınız Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Retroben +1 yıl Hm takip atar misin Yorumla Retroben +1 yıl Umarım ayarlarsin Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. azdırman yeterli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olcak Yorumla okannn_gunnn +1 yıl dişiliğini kullan her kadın kadın vucudunu begenir Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden kadın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kadınlara ilgim var Yorumla _Expendable +1 yıl Değişik bı duygu Yorumla
Graycloud Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 938 cevap paylaştı. Ne istiyorsun de 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kızlara ilgim yok diyo. Ama Tekliften sonra konuşuyo hatta yakında buluşcaz Yorumla Graycloud +1 yıl Bulaşacaksanız demek ki onun da gönlü var gibi Yorumla Soran +1 yıl Ama arkadaşça buluşma olucak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Abi şuraya yazıyorum boyle giderse 30 seneye kalmaz hstun milleti bizi bu konularda bile sollayacak.
Eve çağır film izlemeye onu da mı biz söyleyelim
hala mı buradasın sen :D
biseksüek degilse imkanı yok
Ne kadar para
Ev bile teklif ettim
Off insanın bayan olası geliyor galiba çok zenginsin ev ne kadarlık
Ev bile alırım istersen tüm masraflarını karşılarım sadece bir gece yok olmaz dedi
Fırsatı değerlendirmemis bayan çok mu guzek
Güzel değilde seksi..
Ama arkadaş kalabilirim senle diyo
İkinizde bekar mısınız
Evet
Hm takip atar misin
Umarım ayarlarsin
azdırman yeterli
Nasıl olcak
dişiliğini kullan her kadın kadın vucudunu begenir
Neden kadın
Kadınlara ilgim var