Arkadaşlar, bir aylık evliyim eşim doymuyor beni öpmelere sevmelere gına geldi sürekli seks yapmak istiyor mutfakta yemek yaparken arkama gecıyor sapıklık yapıyor ya bu hep böyle devam eder mı? ılerıde degısırr dımııı? ben yeter doymadın bana dedıkce doyamam ben sana unutt sen onu dıyorr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbellı bır cınsel aclık cekıyor bellı kı bu normaldır. ya ılıskınız cok kısa surdu ya da cok uzun. o zamanların aclıgını gecırmek ıstıyor olabılır. bundan kurtulmanın bır kac yolu var elbette ama sana tavsıyem ereksıyon olmadan once ona yaklasman ve sureklı cınsellık ıstemen. mesela bosaldıktan sonra anında bır daha ıste sevısmeyı. ıcınde sert kalmasını ıste sureklı ne kadar hormonal olarak guclu olursa olsun bır erkek sureklı sert kalamaz. ve o bosaldıktan sonra koseye cekılmek ıster ıse ona bosalmadıgınızı soyleyın bu bır erkek olarak kırıcı bırseydır ve sızı bosaltmak ıcın uzun uzun ugrasıp kendı sınırlarını asmak ısteyecektır her ne kadar devam etmek ıstemese bıle. emınım o esnada hıslerınızı anlayacak ve daha az yaklasmak ısteyecektır. en kotu kendını zırvede hıssetmeden sıze yaklasmak ıstemeyecektır yoksa sızı tatmın edemedıgını dusunup
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evliliğin ilk aylarında erkek çok istekli olur. Kadında olmaz. Ama genelde 6. Aydan sonra bu istek kadında başlar ve erkekte olmaz. Akışına sal sıra sanada gelecek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
38Cevap
Burdaki soru sen neden doyuyorsun. Doyurulacak olan taraf kadin doyuran taraf erkektir. Sen bunu sorun olarak görüyorsan üstelik şimdiden. Emin ol bana doğru kişi değil senin için. Senin bu soruyu kendine sormicak kıvamda tutması gerekirDi.
130 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Merak etme erkeklerin çoğu ilk zaman öyledir en kahramanca kuuynun dibini bulmaya çalışır ama zamanla bakar kuyu dipsiz o zaman ara verir.. Birde bakarsın yaa bu adama ne oldu artık yanaşöıyor dersin.
10 Yorumla
+1 yılhepimiz öyleydik sana ya da ona has bir durum değil
her geçen gün azalacaktır bu diyalog sonra da gelir buraya ağlarsın kocam ilgi göstermiyor acaba aldatıyor mu diye10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba. İlgili davranıyoruz rahatsız oluyorsunuz. İlgisiz davranıyoruz rahatsız oluyorsunuz. İlgili davrandığımızda çok fazla ilgili diyorsunuz. İlgisiz davrandığımızda başkası mı var diye şüpheleniyorsunuz. Nasıl yapalım anlamadm :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılKadın ilk gundeki gibi özen gösterir libidosu düşmez ise bu skinde devam eder ama sadece içine fantazi girer
00 Yorumla
+1 yılEtmez diyorlar buraya gelip de kocam beni aldatıyor diyen pembikler
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne guzel iste, mutfakta arkadan sarilmak neden sapiklik olsun?
10 YorumlaLibidosu aşırı yüksek. Yani en azından sana göre. Bu ilişkilerden başta problem olmasa da, ilerleyen süreçlerden ciddi aldatmalara dönüşebilir. Dikkatli ol.
00 YorumlaBir iki yilda azlabilir bunu sen etkilersin. Kisacasi istejsizseviş yeter.
00 YorumlaTroll yaa. Azgın bi adolesan hanımın evlilik fantazisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yıl1 seneye kalmaz cacıgı cıkat sonra sen dersin değer vermiyo ilgilenmiyo...
00 Yorumla Selam, dua et devam etsin dicem de canım cicim ayları çok normal zaten.
00 Yorumla
+1 yılHahah. Sevse suç sevmese suç. bir süre sonra kocam bana yaklaşmıyor diye şikayet edeceksin
00 Yorumla
+1 yılAdam herhalde daha önce yapmamışsın fazla acısını evlilikte çıkarıyor 😊 ama fazlası da sıkar yani
00 Yorumla
+1 yılyeni olduğu içindir
zamanla kademe kademe azalır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme daha yeni zamanla kendide bikacak sende bikacaksin cicim ayı nerde buldu orda okadar senilenin hasreti
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDemek ki sende iş yok doyuramıyorsun
İliğini kemiğini sömüremiyorsun
Meraklanma bulur bi tane sömüren sen de dersin ay yanıma bile yanaşmıyor00 Yorumla
+1 yılNasıl bi dünya oşdugu zaman sıkıntı olmafıgı zaman daha cok sıkıntı ortası yok şu işin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ilerde belki ama seninde böyle olmaman azgın olman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDoyar daha yenisini sonra sen dersin bana neden sokulmuyosun diye
00 Yorumla
+1 yıl1 seneye monotonlaşır gelmez yanına
50 Yorumlahızlı giderse biraz yavaşlar. ama çok güzel devam etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 seneden sonra bıkar ancak bir de cocuk olursa tamamen bitebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet kaldıramıyor bu indiremiyor te allahımm
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki evlenmemek gerek bunu öğrendiğim iyi oldu
43 Yorumla- +1 yıl
Doğru soruyu soran ve senin gibiler evlenmemeli asekseul insanlar kesinlikle evlenmemeli.
Cevap sahibi+1 yıl@tutkununfrekansı biz farklı bişey mi dedik koşa koşa geldin bu yorumu yapmak için
- +1 yıl
Heee koşa koşa geldim yetişmek için kacar diye korktum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu daaa iyi günlerin looooo🦵🦵
41 Yorumla- +1 yıl
değerlendir diyorsun yani :)
+1 yılKocan nerden çıktı acaaba
00 Yorumla
+1 yılZamanı gelince daha cicim ayları
00 Yorumla
+1 yıldoyar doyar bu seferde sen kosarsın pesınden :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kocan yanaşmama baslayınca bilki baskası doyuruyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılmonotonluk olursa etmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bitsin mi. istiyorsun :) ?
00 YorumlaBir kaç ay sonra düzelir merak etme
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte daha ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılNormal zamanla herşey istediğin gibi olur
00 YorumlaAzalır sadece
10 Yorumla
+1 yılGeçer zamanla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldua et devam etsin işte
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZamani geldigin de bu gunleri cok ararsin unutma