Cinsel Yaşam Z kuşağında seks yapmayan kaldı mı acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben ydeyim ben bile yaptım yaniz kuşağı şu an zevke cinselliğe çok önem veriyor Z kuşağında seks yapmayan kaldı mı acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dadash251q Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Yapmadım param yok ayrıca saçna geliyor ne bileyim yapınca elinize ne geçiyor 0 0 Yorumla
kilombolukardeş Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl z kuşağı normal, fırsatınız varken tadını çıkarın bu devir böyle gitmeyecek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Malesef ben y yim Yorumla kilombolukardeş +1 yıl dijital yerlileriz, bende tam z-y kuşağı arasındayım. Yorumla kilombolukardeş +1 yıl düzeltme x-y Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olayı sadece seks olarak bakma aslında Z kuşağı genel olarak herşeyi tecrübe etmeyi istiyor baskısız ve ön yargısız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben o yönden bakmak istiyorum Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet ya çok fenalar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla dünya umurlarında değil zevkleri için dünyayı yakarlar pis şeyler Yorumla leafclover +1 yıl Tabi hepsi öyle değil ama önceki nesillere göre baya rahatlar Yorumla
Haassan Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Sen nasıl y oluyorsun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Z 2000lilerden sonrası olduğuna göre ben 98liyim Yorumla Haassan +1 yıl 2 yılla kurtaramazsın Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlamadım Yorumla Haassan +1 yıl Z kuşağısın yani Yorumla Soran +1 yıl Çok fark ediyor ben 99lular da dahil ondan sonrakilerle kafa olarak hiç uymuyom vallahi 98liler candır Yorumla Haassan +1 yıl 98'liler ateşlidir ama yine de x kuşağısın Yorumla Soran +1 yıl Hayır y yim znin karakteriyle alakam yok hiç anlaşamam öyle kimselerle Yorumla Haassan +1 yıl X kuşağının yemek özelliği de bu zaten. Anlaşamamak. Onlar da birbiri ile anlaşamıyor. Sen de Yorumla
arsizman Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Asil pandemiden sonra patlama olacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla arsizman +1 yıl Bari ben de bulayip beraber patlayacak birini 😄 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. z kuşağı hangisi oluodu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizden sonrakiler Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet ya manyak derecede yapıyorlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 24 yaşındayım ve yapmadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni kastetmiyorum 20yaş altından bahsediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Z kuşağı herşeyi hızlı yaşadığı için tecrübe edinmek istiyor ondan kaynaklanıyor Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Doğru yolu buluyorlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla technocrates +1 yıl Bedenleri kendilerine ait insanların. Diledikleri gibi kullanabilmeliler. Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Ben yapmadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen z değilsin abi Yorumla Karaboyy +1 yıl Abi deme lazım olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yapmadım param yok ayrıca saçna geliyor ne bileyim yapınca elinize ne geçiyor
z kuşağı normal, fırsatınız varken tadını çıkarın bu devir böyle gitmeyecek
Malesef ben y yim
dijital yerlileriz, bende tam z-y kuşağı arasındayım.
düzeltme x-y
Olayı sadece seks olarak bakma aslında Z kuşağı genel olarak herşeyi tecrübe etmeyi istiyor baskısız ve ön yargısız
Ben o yönden bakmak istiyorum
Belki z kuşağında daha sık oluyordur.
Sende ne sıklıkla oluyor?
Evet ya çok fenalar
Valla dünya umurlarında değil zevkleri için dünyayı yakarlar pis şeyler
Tabi hepsi öyle değil ama önceki nesillere göre baya rahatlar
Sen nasıl y oluyorsun
Z 2000lilerden sonrası olduğuna göre ben 98liyim
2 yılla kurtaramazsın
Nasıl anlamadım
Z kuşağısın yani
Çok fark ediyor ben 99lular da dahil ondan sonrakilerle kafa olarak hiç uymuyom vallahi 98liler candır
98'liler ateşlidir ama yine de x kuşağısın
Hayır y yim znin karakteriyle alakam yok hiç anlaşamam öyle kimselerle
X kuşağının yemek özelliği de bu zaten. Anlaşamamak. Onlar da birbiri ile anlaşamıyor. Sen de
Asil pandemiden sonra patlama olacak
Evet
Bari ben de bulayip beraber patlayacak birini 😄
z kuşağı hangisi oluodu
Bizden sonrakiler
Z ler biraz daha özgür gibi
evet ya manyak derecede yapıyorlar
Hayir evlenemden asla
24 yaşındayım ve yapmadım
Seni kastetmiyorum 20yaş altından bahsediyorum
Z kuşağı herşeyi hızlı yaşadığı için tecrübe edinmek istiyor ondan kaynaklanıyor
Doğru yolu buluyorlar
Nasıl
Bedenleri kendilerine ait insanların. Diledikleri gibi kullanabilmeliler.
Evet
Ben yapmadım?
15-16 yaşlarına kadar indi üzücü
Ben g kusagiyim yaomadik
Yapmadım
Ben yapmadım
Sen z değilsin abi
Abi deme lazım olur
Yaptım ama pişmanım