Millet uçuyor yok bakire olmayanı da alırım falan kafayı mi yediniz la siz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendim bakir olduğum için öyle bir kız olmasını tercih ederim. Bunu karşıdakini yargılamaktan çok bazı şeyleri birlikte keşfetmek istediğim için istiyorum. Tecrübe olarak bana denk birisi olması daha güzel bir ilişki olurdu heralde.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılBakire erkek bakire kız alsın. Diğer erkeklere bakire olmayan kız düşer inşallah xd
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah😀
+1 yılBen bakirim bakire olsa iyi olur beraber öğreniriz fudkddndv
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden kafayı yesinler? Erkek istedigini yapsin yatsin kalksın bakire kadin istesin sene 2021 konuştuğumuz seylere bak ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılSeneyle alakası yok bunun. Şunu normallestirmeyin. Ben sana erkek yatsın kalksın mı dedim o da yapmasın.
Cevap sahibi+1 yılO zaman o soruna onuda ekle hic samimi degilsiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmalı ciddi dusunmesem açılmış daha iyi olur
10 YorumlaSelam, çirkinim farketmez bana bakire olmasa bile sorun yok bana baktıysa okeyim ben.
01 Yorumla- +1 yıl
Cahil işte sen bakma ona önemi olan karakter artik herkes her şeyi yapıyor seni kandırmasından iyidir. Ayrica erkek yapıyorsa kadinda yapar ne var bunda
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin zarın umarım kanamaz hatta üstünden geçmeyen erkek kalmaz😂
01 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olsun. Bakire olmasın. Önemli olan karakterli bir insan olması benim için
014 Yorumla- +1 yıl
Cahil işte sen bakma ona önemi olan karakter artik herkes her şeyi yapıyor seni kandırmasından iyidir. Ayrica erkek yapıyorsa kadinda yapar ne var bunda
Cevap sahibi+1 yıl@Powerrpuff Ya mesele sadece bakirelik değil. Nice mutlu bakire var ama herşeyi yapıyor o zaman lafta kalıyor bakirelik. Ama sorsan sütten çıkmış ak kaşık. O yüzden olgun bir insan bakirelikten vs ziyade karakterli, kimlikli ve güvenilir biri olmasını tercih eder ve etmeli. Bana göre böyle
Soran+1 yılBakire olmayan birinden ne güvenilirliği bekliyorsunuz ya anlamıyorum ki ben
Cevap sahibi+1 yılBakire olmayıp da her haltı yiyen bir sürü kadın var bilgin yok sanırım
Cevap sahibi+1 yıl"Bakire olup da"
Soran+1 yılValla Allah ıslah etsin ne diyeyim ben burda gördüm öğrendim yani böyle şeylerin olduğunu orta da olan biteni.
Cevap sahibi+1 yılOnları görünce diyorsun ki demekki bakirelik değil olay. Kız bakire ama neler neler yapıyor istiyor. E ama bakıyorsun dediğin gibi olur bakire. Yani kimseyle olmamış çok iyi vs diyosun. Ama gerçekte böyle değil işte. Ben senin görüşünü anlıyorum ve hak veriyorum ama bazı tipler yüzünden insan hayret ediyor artık
Soran+1 yılBen de seni anlıyorum. Ama ne bileyim yani. Oyle birine de güvenip eve nasıl alacaksin yani. Eve bırakıp nasıl gideceksin.
Cevap sahibi+1 yılGüven çok önemli zaten. Ama şöyle düşün bir kadın bakire. Ama yapmadığı şey yok. Sırf bakire diye onan güvenmek mi lazım? Bundan nasıl emin olccağız peki
Soran+1 yılBenim var bir sürü arkadaşım bizim kız grubu öyle yani eşleri ile gayet mutlular yani şu an bu tarafını da düşünün yani her kız bir değil
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum sana ama nasıl ayırt edeceğiz diyorum nasıl güveneceğiz
Soran+1 yılDeneyeceksin işte uzun süre zaman gecirceksin onunla etrafına sorucaksın öyle yani
Cevap sahibi+1 yılÇok temiz düşünceli bir insansın onu fark ettim
Soran+1 yılTeşekkür ederim 👍
beyin önemli bacak arası değil.
17 Yorumla
Soran+1 yılAllah akıl fikir versin
Soran+1 yılBakire olmayan kızın beyninden ne bekliyorsun acaba 😂😂Sen gidersin işe artık arkandan eve birsürü erkek mi atar ne yapar boynuzlar durur seni
Soran+1 yılHaha kendi fikrimi özgür hür irademle söylemeye sonuna kadar hakkım var sana soracak halim yok. Senin karşına öyle kızlar çıktıysa bilemem ama her kiz bir değil paşam
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Powerrpuff Buna cahillik diyorsan cahil olmaya razıyım ben senin ki çağdaşlık mı ben almayayim sağ ol. Vermissin belli vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun galiba ayrıca herkes yapıyor diye de normal bişey sayılmaz bu Allah ıslah etsin sizi
+1 yılFarketmes kardesss farketmes
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne diyon la değişik
zar beyinli11 Yorumla
Soran+1 yılSensin zar beyinli
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. bakire
14 Yorumla
Soran+1 yılAdamsin
Soran+1 yılIlk seninle yaşaması önemli değil mj
+1 yılBakir
10 Yorumlatabikide alirim ne demek bu simdi senin dedigin
012 Yorumla- +1 yıl
cahil işte
- +1 yıl
@Powerrpuff aslinda cahil geri zekali sensin namusun icin mi yasiyorsun dimi
Soran+1 yılAllah sizi ıslah etsin
Soran+1 yılSen kimin tarafından anlamadım ki spitz
Soran+1 yılTarafindasin*
Soran+1 yılHayır bilmiyorum
Soran+1 yılSebep?
Soran+1 yılKaç yaşındasin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBek bakire alicam
10 Yorumla
+1 yılpatlak iyidirrr
00 YorumlaBakire kız
10 YorumlaFark etmez
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Powerrpuff Umurumda değil :)
Bakire candır
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamın dibisiniz sizin gibi düşünenler var da Allahtan şükrediyorum
+1 yılFarketmez
00 YorumlaFarketmez benim için
01 Yorumla- +1 yıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne