Iki cinsiyete göre de var. Sevgiliniz nasıl olsun istersiniz?
Bakire kız
Bakir erkek
Seviyorsam önemi yok
Patlak kız
Benim için sorun yok, fark etmez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızın patlak olmasını nasıl rahat karşılıyor bunlar bedenime sahip çıkamayan kalbine nasıl sahip çıkar bunlar kadını sadece cinsel obje olarak görüyor ve kadına ulaşmanın kolay yolunu arıyor insanlar namusu için yaşar evlenmeye gelince bakire kız ararlar türkiyede bu zihniyet var kardeşim kadının kendine saygısı olsa dokundurmaz
Helal olsun
@patron11 o zaman karın seni aldatsın sonra nefis bu aşkım ne olacak desin bu nasıl bir mide
Ben kendime sahip çıktım o da çıkmalı eğer bir defa yaptıysa güven olmaz demek ki bu adam cinsellik düşkünü bu kadar basit görürüm seni evlenince bir de erkekler kıskanç derler adam kalmamış. Mini etek giydik mi yırtmayın o zaman kendinizi namus kavramı bu kadar basit madem sergilesin
Sen kadına kolay ulaşmak istiyorsun işte. Her kız benim gibi düşünse kiminle sevişeceksin ki.. Sadakat henüz tanımadığın eşini düşünüp başını eğip gezmektir ya bir erkek karını becermiş en kaba haliyle nasıl özel olacak o kadın sana öncesinde başkasından zevk almış. Ondan sana eş çocuğuna anne olacak mı. Kızına kızarsın demi böyle bir şey olursa ama annesi yapmış kızına karışmaya hakkı yok sende susarsan erkeğim deme bacım iyi geceler
Seviyorsam önemi yok
Seven insan sevdiğine zarar vermez gardaş biz ailemiz den böyle öğrendik ;) seven, sevdiğinden zarar görmüşse sevmemişse ben niye zarar görmüş insanı ömür boyu seveyim ki aklı olan bunu yapmaz gerçi bu devirde verirsen iyi vermezsen kötüsün gelde böylesinin arkasından konuşma.. :D
Seviyorsam C dedim
Aşk her şeyi affediyor mu yani?
Eder bence, ruhu bakire olmalı
Sana Sadık olması önemli yani? İnşallag mutlu olursun
Sen de
teşekkürler eig için :)
Cevap
42Cevap
Sevişti bir bakir ile bakire ,
Erkeğe milli dediler kadına fahişe. .
#Just.
Öyle de bir zihniyet var iste
Haklısın valla
Bakire kız. Sarılırken tereddüt etmek istemem.
Yalnız oral, anal, sürtünme, elleten bakirelerden değil! saf olacak...
kıskanç biriyimdir gözümden dahi de sakınırım hatta !
Ama çevremden çok görüyorum sokak ortasında bile neler neler yapıyorlar görünce aklım duruyor
Patlak kız nedir yav? bir kız böyle bir tabir kullanabiliyorsa ya erkektir, ya erkekten dönmedir ya da ağır kezodur.
Patlak kiz ne balon mu bu.
Erkek=bakir/ değil
kadın=bakire/patlak
bu mu zihniyetinize bacagm girsn
"patlamış kız" diyen ağzına bir tane patlatmak isterdim.
patlak kız ne mk eger kızsan sen bu tabiri kendine layık görüyosan eyvallah
C ile E'nin aynı şık olduğuna mı yanayım, kendi hemcinsimin hiç utanmadan 'patlak' gibi iğrenç bir tabir kullanmasına mı, bilemedim.
patlak ne yaa gercekten aşağılşayıcı bir cümle analarımız patlakmı tövbe tövbe
Yapan erkek bakire istemeeliemeli. Ama ben bakireyim deyip arka kapıyı kullanan çok var. Kızlardan. Sizinle evlwnilmez eglenilir bence.
Sadece arka kapı olsa iyi her şekilde o kısma zarar gelmesin diye o kadar çok şeyi yapan arkadaşım var ki ben sevgilimin yanında da dışarıda da kolsuz giymekten rahatsız olan birisiyim nasıl soyunurum bilmiyorum birisinin yanında
Edememiştir belki. Belki sarhoştu ve yanında ki de işini halletti bu da tecavüzün farklı boyutu
patlayanından olsun , mısr gibi pat pat patlasın :)
sen nasil bir salaksin da kendi hemcinslerine patlak diyosun beyinsiz.
Patlak kız ne öküzce bir tabir ya ben erkek olarak rahatsız oldum !
kızın bekaretini ben bozmak istemem gerçekten o anda bütün isteğin kayboluo -_-
Nasıl yani?
erkek kıza girdiği anda kız bakireyse önce o zarı patlatıo ve kan gelio sonra iğrenç bişekilde kokmaya başlıo ve o kan durmadan gelio bir süreliğine doğal olarak ta erkek te zevk die bişe kalmıo ilk tecrübe herzaman en acılısıdır oyüzden bakire bir kız istemem -_-
evet sanırım bu uygun bir cevap olmadı :D biraz acık sözlüyümdür de seni travmaya sokmamısımdır umarım :P?
Benim için farketmez ama kız arkadaşımla birbirimizin ilkiydik
Peki ya ilk olmak mı önemli son olmak mı?
patlak ne be, balon mu bu... bir de kadın olacaksın!
Ben bakirsem karşımdakide bakire olacak bir zahmet
Bakirim bakire olmasni isterim ama sevdikten sonra ne ondmi var
Gelip de bakire değil diye de her önüne gelenle demiyorum istemeyerek şeklinde zaten herkes yanlış anlıyor ama yine de bakir bir erkek hep bakire isterdi yani senin için aşk her şeyi affediyor?
Evet insanlari gecmisiyle yargilamak sacmaliktir.
Bir insanın bu ve ya başka bir olay çerçevesi altında geçmişi yargılamadığın için tebrik ederim
patlak ifadesi çok kötü olmuş lastik misiniz patlak kız diye tabir ediyorsunuz
bir insanın geçmişi tehlikelidir çok araştırmamak lazım bu günüdür bizi ilgilendiren
Patlak ne la bizim buralarda patlak diye prastik su bidonlarina denir
başkasının altına yatmayan kız kaldı mı?
ikinci elden geçilmiyor piyasa.
başkasının sabaha kadar inlettiği birini kim napsın
Ya abi tamam bakire kız istiyorsun eyvallah ama şu takıntığın usluba baksana lan güzel kardeşim araba mı alıyorsun yok 2. El mi istersin bilmem ne
gönüller bir olsun :)
Peki ya aşk sizin için her şeyi affediyor mu?
Patlak ne la lastik mi bu yuh artık.
Sevdi isem bakire ya da değil sorgulamam.
Patlak kız ne abi haykırdım gece gece ya :D
Tabir bulamadım herkes dalga geçiyor zaten ama ortalıkta abi şu kız patlakmış derler bana kızıyorlar
Sevgi asıl mesele benim için..
Patlak kiz ne ya ne guldum ;) soran fenasim sen
ılk ı ben olmalıyım..
Tecrübeli olsun ama bakirde olabilir.
patlamış mısır en güzeli
İnsanları metalaştırma laan
Gözlüğü olsun sırtımda taşırım.
Her zaman patlak kız tercih ederim
zar parçası önemli değil
Sevdigim.
sonucta sevgili olcaz her gece yapariz
kimsye çakmadığım için çakılmış ta istemem