AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
İnsanımız doğumuna etki eden eyleme öyle acayip bakıyor ki saçma bir tepkiyle karşılaşman normal maalesef..
Takan kimse o almalı. Ancak erkek olarak herşeyi ben alırım. Pedi bile.. Eşime böyle şeyleri yaptırmak istemiyorum. Elime yapışmıyor zaten, alışveriş için gittiğimde başka şeyler almama bile gerek yok. Ney lazımsa alırım.
Evet hanımefendi Okey Rötar Tırtıklı Prezervatif tavsiye ederim hanımefendi kadına çok güzel zevk veriyor
Ben bu kadar ters bi yorum okumadı. Xospaiçdöe
Kocan erkek değilmiş. Yatakta seninle nasıl s. kişiyor düşündürücü. Vajinana veya popana girmek için de müsade istiyor mu? ya da seni öpebilir miyim veya okşayayım mı diye müsade istiyor mu bilemedim 😂😂
Ben ped almaya bile utanıyorum onu nasıl alcan ya 😂 Pedi kasadan geçirirken bile utanıyorum
Utanacak bişey yok ki
Utanma kız
Ben kız arkadaşıma ped alıyorsam yani utanılacak ve kaygı kasmak aptalların işi
@İzmarit195 bodrumlumusunuz
Orkid Alan erkeklerde car. Mesela Ben arada kardesime aldiririm kendine ufak tefek bir seyler alir
Kardeşinin yaşı kaç?
Nasıl erkekler regl için pedinizi almıyorsa kadınlarda erkeğe ait olan birşeyi almamalı erkeğin alması gerekir..
Tüm herşeyle sen ilgileniyorsun evde. Hmm ben ona takıldım sadece. Sen de daha prezervatif düşünüyorsun. Helal olsun...
Herkes kendinden sorumlu. karnı açken doyuruyorsa, hava soğukken şapkasını takıyorsa aynı şeyler. Koca kişisi salmış kendini.
Alıyorsan göstere göstere almaman gerekli konu kasiyer ile aranızda kalmalı ki sorun olmasın. Utanmaaazz derler sonra...
Kimin aldıgının pek önemi yok alırken bön bön bakanlarında bir önemi yok önemli olan cinsel mutluluk.
Yani şöle düşün kıyafet alırken başkasına almıyo kimse kim giycekse o gidip alıyo buda
böyle bişe
Her iki tarafta alabilir bunda bir şey yok herkes o işi yapıyor zaten kimse buna bir şey diyemez hatta iyi bir şey bu
İnsanları umursamadığında daha keyifli hale geliyor hayat
Erkek de alır kadın da buna kimsenin karışmasına tuhaf bakmasına hakkı yok
o sen için ped felan alıyorsa senin de prezervatif almanı istemesi normal. ya da artık cocuk istiyordur ondan öyle demiştir.
Ben esime ped aliyorum hstta 3 numara kanatli gece uzun kisa vs vs bi suru cesidi var gorevli bayandan yardim da isterim yanlis bisey alip eve gidince hatundan firca yemiyim diye mesaji gosteriyorum bundan istiyorum diye
Tabi ki kadınlarda alabilir neden olmasın... kendisini sağlığını düşünen ve aktif cinsel hayatı olan her kadın
Kadında alabilir niye almasın ama ben netten şipariş veriyorum daha iyi oluyor ama kocan alsa iyi olur erkek işi bizim coğrafyada
Kadının prezervatif, erkeğin ped almasından utanan insanların artık insanî bir hayatın içinde olduğunu söylemek istiyorum.
Ben daha önce markette prezervatif alan kadın gördüm, hiç öyle tuhaf bir şekilde bakmadım... Sende sorun yok, O insanlarda sorun var... Kocanın üşengeç olması kötü... Bugün prezervatif almaya üşenen, yarın ilişkiye girmeye de üşenir...
Problemi olmamak böyle bir şey işte. Millet geçim derdinde. Kadin kocam prezervatifi bana aldırıyor derdinde. Hayrola spiral takmak zor mu geldi.
Hayır kadınlarda alabilir erkeklerde ama kocan baya sorumsuz internetten alın derim
Saçma iki tarafta alabilir cok takma alışık değil biizm millet aşıcaz bugünleri de inşallah 😂😂
Herkes alabilir buna şaşıran insanlar cahil bu kadar basit..
Kadın da alabilir elbette lakin ben karıma aldırmazdım.
Bir prezervatif bile almayacaksa bıraksın gitsin o bence 👀 o kadar da değil ya , yan gel yat Osman
Yoo kadınlar da alabilir. En çok kadınlar iyi bilir.
Ben eşime aldırmazdım, elim ayağım tutuyor gider kendim alırım.
KS can lar soruyor diye bildirim geldi :D yaf alirsiniz
Seks yapmaya da üşeniyor mu diye sorasım geldi herşeyi niye sana yıkıyor çok mu yoğun bi işte çalışıyor
Kadınların prezervatif alması, erkeklerin ped alması kadar normal bişey bence. 😅
Hahahaha şaşırtmadı, ülkem işte. Bir erkek ped alınca da garip garip bakıyolar, takmayın. Bi regl i bide prezervatifi daha atlatamadı bizim ülke.
Benim için şaşırtıcı olur. Kadının kocası hakkında kötü düşünürüm.
tabii ki erkek almasından fayda vardır kadının görevi değildir
Neden almayasın şimdi kadınlar ped taşır gibi kondom taşıyorlar çantalarında.
Esin öküz biri kusura bakma onun almasi gerekir
İnsanlara gelince ac sapik halkız herkez namus bekçisi
Nasıl zevk alıyorsun o lastikle sevglilm hayatta taktirmaz
Saçma. Alırken utana sıkıla ya da etrafa bakıp kim ne der diye düşünüyorsan alırken bakarlar tabi
Neden ona gerek duyoyorsun benim kadınım olacak prezervatif e ne gerek duyum ki
Kadinlarin seks yapmasi zevk almalari yasak, bilmiyor muydun
Eşin gitsin çıkartsın buna uygun biseyler yok mu desin
Niye utanayim sevgilime Ped de alırım kendime kondom da.. kime ne
Tam tersi prezervatif almak kadınların işi ama yinede öyle uluorta olacak şekilde diil eczaneden
Git aile hekime hap al hemde keyfini yaşarsın ne isin olur onu almakla erkegin işi tabiki
Evde 200 tane var her çeşitten 750 tl verip almıştım :D bu sanırsam üşengeçliğimden sürekli bitiyor
Aynen bende ordaki prezervatif paketiyim 😂😂
Fotoğraf atabilirim (:
At hadi😂
Ulaşabileceğim adres ver
İnstagram:Melikemucahidd
Yazmadın
utanıyor :) normal değil ama sen onu erkekleştirmelisin.
Kadının alması normal ama birinci sorumluluk erkeğindir.
Sen kötü alıştırmışsın onu.
Yoo kadin da alabilir ama kocanın üşengeç olması kötü
Neden almasın? Kondomu fazla abartıyorsunuz
Katılıyorum
Ama önce erkeğin sorumluluğu yine de
burda öyle konuşuyon git al hadi
@MertAltunkynk ihtiyac duymuş olsam alırım, normal olanı budur.
En doğrusu internetten getirtmek
Evet alabilir. Prezervatif tek erkeklere özgü bir durum değil.
Bence kullanan almalı. Pedi de erkekler almamali...
Çocuğu da kendi doğursun o zaman. Eşinde çok anlamsız biriymiş.
Sana öyle mal. mal bakanlara aldanma bunun erkeği kadını yok utanilacak birşey de değil almak
Üşengeçlik kötü ama fark etmez yani kendi zevk ine göre alırsın hem
İki taraf da alabilir öyle şeyleri gratis watsons rossman gibi yerlerden aldığınızda öküz gibi bakmıyorlar. Ya da internetten bitmeden sipariş edin anca geliyor. Yani nerde indirim varsa ordan alıyoruz.
ahaha benim eşimde orkid aldırır bana takılma böyle şeylere hem bak sen dışardaymışsın gelirken alıver işte ne olacak :D
Şapkasını da kendi alsın bir zahmet 😂
bu güzeldi :D
Kanka bu guzeldi ha
@Alaskim 😂😂
@Alaskim çocuk çok tatlı 😁
Sag ol
@Alaskim senin mi?
Yok
@Alaskim yigeninmi
Abimim oglu
@Alaskim inşallah seninde olur
Erkekler böyle şeylerde acayip aptal bir şekilde utangaç oluyor biz nasıl gidip ped alıyoruz anlayın şunu ve aşın bir zahmet. Sende bir gün onu ped almaya yolla. Ve karşına al konuş bütün herşeyle ben ilgileniyorum de yani.
Yönelimini yanlış anlamışlardır belki 🤔 ikisi de alır doğal bir şey, insanlar tuhaf.