Eşim İsteksiz Konuştum Ama Çözüm Olmadı?

Eşim 28 ben 23 yaşındayım. Eşim 8:30 16:00 çalışıyor sürekli ayakta olduğu için eve gelince el üstünde tutuyorum yemekten sonra hemen uyuyor çoğunlukla 'adam çalıştı o kadar' diyorum. 2 yıllık evliyiz ama ilk 6 ay dışında haftada 1 oldu genelde ard arda ya da haftada 2 pek nadirdir. Bu durumdan rahatsızım çünkü 6 ay ben de şehir dışı gidip geldim aynı gün içinde çok yorgun olsam bile onu istiyordum. Adetim bitince genelde ben söylerdim. Önceki söylemeyişimde 3 gün bu aykinde bitiminden 4 gün sonra yanaştı.
Aramızda geçen diyalog;
+4 gün oldu anca fark ettin.
-Ben 1 hafta sürer sanıyordum. Kaç gün sürdü ki?
+3 gün ama 1 hafta da sürse fark etmiyorsun. Ben belli ediyordum. Ayrıca eve gelip dinlensen bile aynı.
Yanaşmayı bıraktı yanımdan kalktı. Sigara içti, uyuyor şimdi. Fantezi, pozisyon, naza çekmeyi denedim. Karşıma alıp kaç kere konuştum. Bu ilk değil. Cinsellik dışında bir sorun yok adam ama yatakta erkek olmayıp adam olunca ne kadar daha kötüsü de olabilirdi desem de çok huzursuzum. Tadım yok. O benim helalimken bana böyle davranması zoruma gidiyor. Konuşmak da bi işe yaramıyor görünüyor. Benim de isteğim arzum var. Görmezden gelemiyorum. Hergün bir çaresini aramaktan yoruldum. İlgisinde sevgisini göstermesinde değişiklik yok ilk günkü gibi. Ama durum böyle oldukça soğumaktan korkuyorum çünkü yanımda eşim varken mastürbasyon fikri ağlamak istememe neden oluyor.
Eşim İsteksiz Konuştum Ama Çözüm Olmadı?