+1 yılAslında seksin her türlüsünde temizlik en çok dikkat edilmesi gereken unsurdur. Ama oral sekste kesinlikle yeterli temizlik olmalıdır. Bir zahmet cinsel organınızın çevresindeki ve koltuk altlarındaki kılları güzelce traş edin. Oral seksten önce özellikle cinsel organlar bol su ve sabunla yıkanmalıdır. Çünkü cinsel organlar günün çok büyük bir bölümünü kapalı, havasız sayılabilecek bir ortamda geçirirler. Dolayısıyla terleme ve sıcak etkisiyle burada bakteri üremesi kolaylaşır. Sabunun yağ çözücü özelliği ve suyun mekanik etkisiyle bu bakteriler akıp gider ve cinsel organınız mis gibi sabun kokar. Oral seks, bilimsel olarak Fellatio ve Cunnilingus olmak üzere Latince iki isimle adlandırılmıştır. FELLATIOKadının erkeğe oral seks yapması, yani saksafon çalmasıdır. Şimdi adım adım oral seks sanatının nasıl yapılması gerektiğini anlatalım. Penisi SeyredinEvet, penisi seyredin. İçi kan dolarak sertleşmiş, normal halinden çok daha büyük boyutlara ulaşmış, koca bir adamı zevkten kıvrandıran bu doğa mucizesi organa yakından bakın. Damarlarını inceleyin, mantar şeklindeki başına bakın ve buraya küçük bir öpücük kondurun. Sonra geçin testisleri inceleyin. Kadının hamile kalmasını sağlayan spermleri üreten işte bu testislerdir. Yerini daha sonra açıklayacağım Prostat tarafından üretilen meni sıvısı, boşalma esnasında PC Kası tarafından penisin ucuna doğru itilir. Bu sıvıya, testislerden geçerken spermler karışır ve beraberce idrar yolundan dışarı fışkırtılırlar. Erkek için seksin orgazm, yani zevk açısından doruk noktası işte bu boşalma anıdır. Bu boşalma o denli zevk verir ki, erkek sürekli olarak bunu yaşamak ister. Testisler ve burada üretilen spermler ısıya çok duyarlıdır. Normal vücut ısısı zararlı olduğundan vücut dışında bu ince ve hassas torbada bulunurlar. Isı arttıkça torba gevşer ve testisler mümkün olduğu kadar vücuttan uzaklaşır, ısı azaldıkça da torba büzülerek vücuda yaklaşır. Bu sayede testislerin sıcaklığı belirli bir seviyede tutulur. Testislere baktığınızda, torba içerisindeki iki yumurtanın sürekli hareket ettiğini, yer değiştirdiğini göreceksiniz. Heyecan verici değil mi? Çünkü penis sertleşmiştir ve yakında bir fışkırtma operasyonu yapılacaktır. Testisler kendilerini buna hazırlamaktadır. Penisle Oynayın Penisi elinizle tutun ve sağa, sola, yukarı, aşağı hareket ettirin. Yanağınızı uzatıp penisle yüzünüze hafif darbeler atın. Bacaklarınıza sürtünen bir kedi gibi yanağınızı penise sürtün. Herif perişan olacak 🙂 Sonra bir arabanın vites kolu gibi penis başını avucunuzun içiyle tutun ve 1, 2, 3, 4, 5… vites değiştirin. Boşa alıp sağa-sola sallayarak boşa aldığınızdan emin olun. Penisin üzerine eğilerek göğüs uçlarınızı penise değdirin, sağa sola sallanarak göğüslerinizle O’nu dövün. En sonunda da, eğer saçlarınız uzunsa saçlarınızla penisi okşayın. Biraz Daha Aşağı İnin Testislere gelin, bu torbayı avucunuza alarak dikkatlice okşayın. Dikkatlice diyorum çünkü testisler çok hassastır, darbeye ve baskıya gelmez, hemen şiddetli ağrıya neden olurlar. Torbayı olduğu gibi ağzınıza alın ve dilinizle okşayıp tahrik edin. Hava sıcak ve dolayısıyla torba iyice sarkıksa bu iş daha keyifli olur. Testislerden anüse doğru kayın Testis torbasının bitimiyle anüs arasında kalan bölge PC kasıdır. Burayı okşayın, parmağınızla hafif bastırın. Bu hareket prostatı tahrik eder ve yukarıdan bir inilti duymanıza neden olur. Sonra anüse geçip parmağınızla bu deliğe bastırın, daireler çizerek okşayın. Eğer uzun tırnaklarınız yoksa bir adım daha ileri gidebiliriz. Başparmağınızı tükürükle ve zararsız bir maddeyle (vazelin, bebe yağı vb) kayganlaştırıp yavaşça anüsten içeri sokun. 3-4 cm soktuktan sonra penise doğru olan bölgeye yavaşça bastırıp okşayın. Bu da prostatı tahrik eder.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yok kanka düşer boğazına kaçar falan Mazallah gerek yok
00 Yorumla
+1 yılGerekir mi gerekmez mi bilmem de ben yalatırım
16 Yorumla
Soran+1 yılzevkli mi
- +1 yıl
Zevkli, hele o dille yapılan dokunuşlar
Soran+1 yılpeki sadece yalamak mı yoksa ağza falan da almak gerekir mi
- +1 yıl
Şimdi şöyle bir şey var, testisler ortamın sıcaklığına göre toplanıp ya da sarkabiliyor. Sarkıkken ağza alıp yalaması kolay olur. O zaman bence kadın ağzına alıp yalamalı. Ama toplandığı zaman sarkıkkenki kadar kolay değil. O zaman dilini dışarı çıkarıp yalayabilir ya da zorlayıp ağzına da alabilir. Ağzına alıp biraz emerse zaten kadının ağzı sıcak olacağı için biraz sarkık hale gelecektir. Ondan sonra yalabilir. Yani ben şahsen önem veriyorum buna ama her erkek vermeyebilir tabi. Bunlar normal şeyler.
Soran+1 yılhmm anladım nabza göre şerbet yani
ilgin için teşekker ederim bu arada- +1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Evet bu hoşumuza gidiyor
10 YorumlaSelam, bu kişiye bağlı temiz ise zevk alınabilir.
00 Yorumla
+1 yılBen de sevmiyorum yalanmasını.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmediğin şeyleri yapma
kime yapacaksın ki10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe b*k yiyeceginizi şaşırdınız
00 Yorumla
+1 yılGerekiyor tabiki 😊
00 YorumlaEvet gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet asıl amac o zaten
00 Yorumla