21 yıldır beraberim. daha israr etmiş değilim. zevklere saygı olmazsa olmaz
seks iki kişinin mutluluğu ile sonuçlanması gereken bir takım oyunudur.
hacı cinsellıkde istenmiyen bırseyı zorlarsan isteksizlik sogukluk olur bence sansını zorlama fazla ben sevgilim rahatsız olmuyor ama olan ınsanlar var bu benımsemeyle alakalı sen ıcınden cıktıkdan sonra yalıyormusun eger yalamıyorsan kadını yadırgama onun zevk anlayısı farklıdır
21 yıldır beraberim. daha israr etmiş değilim. zevklere saygı olmazsa olmaz.
oyle dusunuyorsan ne mutlu sana alıstırmayla alakalı hacı doyuma ulasırken kulagına sureklı tekrar veya ıcınde gıdp gelırken cıkar yalamaya gec sen yalarken zamanla ondada ıstek olur yalarken 69 gec veya yan uzan karsısında olunca ya eller ya yalar kayıtsız kalmaz
bakalım bu akşam neler olacak deneyelim.
tutmayan tutmuyor benim eski sevgilim de tutmazdı ben işimi yaprdım o bakardı bu çok itici birşey dokunmak çok önemli
Kendi vajinamdan mi igrencem.. ben kendim masturbasyon sonrasi bile parmaklarimi yalayabilirim.
yazacak birşey bulamadım +1
:)
kisiye gore degisir saygi duymali seven var sevmeyen var
21 yıldır beraberim. daha israr etmiş değilim.
21x365 gün evliyim
42
herkese nasip etsin allah.
Cevap
3Cevap
İnsanlar tuhaf. Eski sevgilime vajinama parmağını soktuktan sonra yalamak istiyorum parmağını emebilirmiyim demiştim. Kendi suyunumu yalıcan, salakmısn sen dedi. Lan ben kendi şeyimin tadını seninkinden çok seviyorum yürü git lennn..
oralle başlayın ilişkiye. vajinadan çıkmışı yalamasını istemeyiver. veya kondomla kabul eder belki. etmezse dediğim gibi.
ben çok tahatsız olurum sen kendi spermlerini kızın ağzına boşaltmasını istermisin
tutmak ta yok dokunmakta buna ne buyrulur.
kız arkadaşımda vajinasından çıkartıp oral yapıyo sonra tekrar içine alıyor.
gayet normal afedersin ama benim nisanlimda iliski sonrasi vajinami yaliyor o yapiyorsa ben niye yapmayayim yikin tabularinizi
tutarım ya ne var onda, bi peçeteyle siler oralda yaparım
herhalde olum:D
:D:D
böyle biriyle cinsellik olmaz
her güzelin bir kusuru vardır birden kestirip atmak ta olmaz.
kadına göre degişir bu
bendekinde hiç değişmiyor.
Tutarim ama oral yapmam.
evelenmeyı dusunuyormusunuz?
En iyisi orala hiç bulaşmamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar